מעב"ר

2eye

New member
ראשון

הממ...בזמן שהייתי באפריקה, השמנמן קיבל חיסון, בד"כ הוא לא מרגיש את החיסון, הוא צריך רק יום אחד חופש, וגם זה לא חובה, אבל הפעם, 6 מים הוא היה נפוח, ככה שכל הזמן שהייתי בחו"ל הוא לא עבד..[טוב, נו, כמעט כל הזמן] אז בגלל שאני איבדתי כושר, וגם השמנמן, אז רכבנו קל. והוא קיבל טיפול 10,000. שמן

fliperit

New member
היה כיף!!! ../images/Emo99.gif

רכבתי על וונדי, הסייחה שאני הולכת כנראה לעשות עליה חצי פנסיון. זה היה אחרי שהיא לא עבדה כל יום כיפור, אז עשעתי לה לונג' לפני, והיא הייתה מקסימה ברכיבה (חוץ מה שהביא פחדה מחלק של המגרש, אבל לקראת סוף הרכיבה היא נשארה בין העזרים שלי גם בחלק ההוא). עשינו קצת ספינים (ממש ממש התחלה) ולצד שמאל היה ממש טוב סוף...לימין קצת פחות אח"כ רכבתי על לוסי, אמא של וונדי, שממש קשה לה להרים לי דימין, והלכתי לי מאוד טוב איתה. בפעם הראשונה הצלחתי בנסיון הראשון, וככה גם בפעם השניה. בפעם השלישית הצלחתי על ההתחלה (ןלמרות שהיה מלווה בבעיטה..), אז ירדתי ממנה...כי לא יכולתי לדרוש ממנה יותר...פעם קודם לקח לרוכב רבע שעה...

2eye

New member
פשששש

לעשות ספינ זה אחד החלומות שלי... איך רואים שאני רוכב אינגליש, הא?

fliperit

New member
תבואי אלי ואני אתן לך לעשות ספין...

אבל מה שעשיתי עם וונדי זה ממש התחלה...הצלבה אחת טובה ודי...היא רכובה רק חדשיים..

2eye

New member
תבואי?

לא תודה, אני מעדיף להישאר זכר. חח....אני עוד אעשה ספין, זה בסדר...

שירלי317

New member
קים נפצעה../images/Emo7.gif../images/Emo23.gif

מיום שישי עד היום מוקדם בבוקר הייתי בפסטיבל בראשית בכנרת, עד שאתמול בערב אמא שלי קיבלה טלפון מהבעלים של המקום שהודיע שקים נפצעה חתך גדול ויחסית עמוק בבטן, הוא הזעיק וטרינר כבר והוטרינר התחיל לתפור אותה.. יכולנו לצאת רק היום בבוקר מוקדם וישר נסענו לחווה, ברגע שאמא שלי אמרה לי אתמול החתלתי לבכות, כאב לי שלא יכולתי להיות איתה, להרגיע אותה ולחזק אותה! הציק לי שאני לא יודעת בדיוק מה קרה, החוסר ידיעה פחות או יותר.. לא משנה שבקושי ישנתי בלילה.. יצאנו היום מוקדם וישר נסענו לחווה. אז הוטרינר תפר אותה, יש לה חתך שהגיע עד לשריר וגם פצע חלק מהשריר עד כדי כך שהוטרינר היה חייב להסיר חלק ממנו, החתך עצמו באורך איזה 30 סנטימטרים, ממש זוועתי, אני לא יכולה לתאר את זה לא תפור, במזל החתך לא היה יותר מדי עמוק ולא פגע בריאות או שאר איברים פנימיים. חוצמזה יש לה עוד כמה חתכים על התחת, הרגל והחיבור בין הירך לבטן, בצד השני.. אז ישבתי איתה איזה כמה שעות בתא, הוטרינר הגיע לבדוק אותה שוב, אמא נתנה לה אנטיביוטיקה ופניל.. הבעלים של המקום אתמול כבר קשר לה סדין מסביב לבטן כדי שלא תלקק את הפצע ותפתח את התפרים וכדי למנוע זיהום וזבובים.. אנחנו מחליפים לה כל יום.. הוטרינר אופטימי ואמר שהיא תוכל לחזור לעבודה עוד שבועיים שלושה כנראה בלי בעיה.. האמת שפחות חשוב לי עבודה! הרבה יותר חשוב לי שהיא תהיה בריאה ומאושרת.. שלא יזדהם הפצע ושהוא יחלים כמו שצריך.. תהיה לה מעין צלקת פנימית ו"חור" איפה שהוא הוציא את השריר.. אבל זה לא מה שמשנה.. עוד מעט אני חוזרת לאורווה עם אמא, למרוח משחה, לטפל בה ולהיות איתה.. לפנק אותה בגזרים ולבדוק שהכל בסדר. אני נהיית פראנואידית עם כל פציעה קטנה שלה, אבל זה לגמרי הפחיד אותי! אני רק מקווה שהכל יהיה בסדר ושהיא תוכל לחזור לשטויות והשגעונות שלה! מה שבטוח שהיא תקבל כמו תמיד, את הטיפול הכי טוב והכי מסור בעולם!!
שיהיה לכולם שבוע טוב וחג שמח.. תשמרו על עצמכם ועל הסוסים שלכם, אבל תזכרו שלצערנו לא את הכל אפשר למנוע..

שירלי317

New member
יום ארוך

נגמר כהרגלי בהירדמות על הספה בסלון.. קמתי ב6 וחצי, נסענו לסידורים וב10 כבר באורווה עד 9 בערב עם גיחה הביתה לחצי שעה.. רב היום היא לא אכלה כמעט, כל היום היא חפרה בעצבנות במצע הנסורת וברצפה, ניסתה מדי פעם לשכב וכשהתחילה להתכופף הפסיקה כנראה מכאבים ופחד. אחרי שיחה קצרה עם הוטרינר החלטנו יחד לתת לה פניל רק פעם ביום, ולקחתי אותה לטיול הליכה קל וקצר במושב.. חמושה בסדין סגול והרבה תפרים, יצאה לדרך כשאני איתה כמובן.. בהתחלה היא חששה אבל אחרי זה לא רצתה לחזור לתא, הפסיקה קצת להשתעמם, עשינו כמה טיולים קצרים כאלה במושב וחזרנו לאורווה, היא אפילו התחילה לצהול אל עבר חתולי רחוב
החזרתי אותה לאורווה, מרחתי לה פעם שניה משחה, לפני זה היא גם קיבלה זריקת אנטיביוטיקה באומץ רב ובלי מריבות, ונמרחה בכל השמנים שרק אפשר; משחה על בסיס דבש ופרופוליס ושמנים על התפרים ושאר החתכים הקטנים, GO ITCH ודוחה זבובים על אזורים מסויימים בגוף, ותרכובת שמנים מרגיעה (מעין "רסקיו" ביתי) על הפנים שלה. בסביבות 16 וחצי נסעתי על האופניים הבייתה, הגעתי ב17 ב18 וחצי כבר הייתי חזרה בחווה אחרי טיול נחמד עם הכלב שממש ממש לא רגיל לסוסים, שמחתי לראות שהיא הייתה מלאה בנסורת ומצע, מה שאומר שהיא הצליחה בסוף לשכב קצת ולנוח, אבל גם שמחתי שהיא לא שוכבת, מה שאומר שאין חשש לקוליק, פרט לעובדה שהיא גם חירבנה קצת במשך היום. הוטרינר הגיע לבידקה קצרה, חום 38 נורמלי, אין רעשים לא צפויים בבטן (במעיים), היא שתתה ואפילו התחילה טיפה לאכול, הוטרינר הלך, הרוחות נרגעו עקב העובדה שיש לה טראומה קלה ממנו והיא נורא מפחדת ממנו בגלל הקישור שלו לחוויה הנוראית שעברה עליה, מסכנה קטנה שלי...
היא התחילה לאכול, ומעולה לא הייתי כל כך מאושרת מלשמוע לעיסות של סוס
פשוט חייכתי כמו משוגעת! אמנם היא לא סיימה עדיין את התערובת והגזרים מהבוקר.. אבל היא אוכלת חציר וזה מספיק טוב בשבילי לרגע זה! אורלי וחבר שלה הגיעו לביקור, עזרו להחליף לה שוב את הסדין, עשיתי שוב טיפול מריחת כל השמנים שרק אפשר והקפיצו אותי הבייתה, אחרי רבע שעה של טלויזיה כמובן נרדמתי.. יהיה טוב סתם הייתי חייבת לשפוך.. ליל מנוחה וחלומות נעימים!

2eye

New member
נאחס

אם יילך ככה בצ'לנג', אני לא יוצא חי מהתחרות. זה כל מה שיש לי להגיד.

לא משהו..

עם סז היה שיעור לא טוב..הוא שיחק בי הרבה ולא נהנתי בכלל...גם הוא לא חחח מישהו צריך ללמד אותנו לעשות מעגל ומהרררר חחחח עובדים על זה
בסוף היה סביר+ טוב, צריך גם כאלה.. ואח"כ רכבתי על החדש
עשינו לו אימון והוא ממש מתוק..טיפה משחק אבל כשמעמידים אותו במקום הוא אחלההה=]] יצאתי מרוצה ממנו מאוד!!

למעלה