מעב"ר

fliperit

New member
היה מדהים!!!

וונדי, הסוסה החדשה "שלי", פשוט מקסימה! היא אמנם לא מלכת היופי, ולא הכי מוכשרת, אבל יש לה אופי פשוט יוצא דופן! היא כ"כ משתפת פעולה, וכ"כ נעים לעבוד איתה...השיעור היה מצויין! התחלנו מלעבוד על שתישאר על המעגל ותיתן פרצוף בטרוט, ואח"כ בקנטר (פעם ראשונה..לפני זה היה רק בטרוט), היא הייתה מקסימה! אח"כ עשינו ספינים קצת...ובזה דווקא היא לא התקדמה מאז פעם קודמת שרכבתי עליה...אבל היום ומחר המאמן שלי רוכב עליה, אז היא בטח תשתפר.

Hello15

New member
כיייף ../images/Emo6.gif

באתי לחווה ואז פתאום ראיתי שם את ליאן שהייתה מדריכה שלי וכל כך שמחתי לראות אותה שם ודיברנו.. ואז בשיעור עצמו הייתי על לולה והיא הייתה ממש בובה
... וכנראה ביום שישי אני הולכת לראות סוסים לחצי פנסיון סוף סוף
... כייף

היא היתה גם מדריכה שלי!...../images/Emo107.gif

~מתגעגעת~
תמסרי לה ד"ש מדניאלה מכפר שמואל אם את רואה אותה שוב... איפה היא מדריכה עכשיו?

2eye

New member
היה פשוט...

זבל. מאז שחזרתי מאפריקה אני לא יושב כמו שצריך. אני יושב קדימה מדי, בלי רגע בכלל. וזה מעצבן בגלל שאני יודע שאני יוכל אחרת, אבל לא מצליח... קפצנו, ואחרי השיעור החלטתי לבטל יציאה לצח.... אני אבוא, אבל לא אתחרה, לא נורא, אני אקנא בשקט P:

מה עשית באפריקה רכבת על פילים../images/Emo67.gif

התכוונתי מה עשית באפריקה שאתה לא מצליח חח

עדימ

New member
עונה

בשלישי היו לי קצת עצבים אבל מג'יק המקסים הקשיב וזז כמו גדול! פשוט עשה לי טוב על הנשמה. רק חבל עם המיטלס התגובות קשות יותר
ולמרות זת ירדתי מפסותה כי עבדנו הרבה! טרוט רגל נכונה מעגלים לגילד טרן און זה פור הנד. נהנתי! אתמול היתה רכיבת פספוס אומנם הוא היה עם מתג אבל היו איתי במגרש עוד 2 תלמידים בשיעור מקביל ואני וקטי לא הצלחנו לעשות הרבה כי הם מפוזרים וזה ופשוט כל הזמן התנגשו בנו וזה.. וגם מג'יק לא היה כל כך רגוע האמת באורווה ובמגרש האנרגליה כל הזמם נקטעה וזה. אז באיזה שהוא שלב קטי אמרה לי יאללה בואי לטיול ממילא אי אפשר לעשות כלום. אז טילנו בחוץ איזה רבע שעה ומג'יק היה מממש נחמד אז וזהו! מחכה לשבוע הבא!

שירלי317

New member
תשושה...../images/Emo42.gif

בבוקר אצל קים, שטיפה טובה וטיפול כרגיל.. אחר כך המדריכה שלי אספה אותי בדרך ונסעתי לבית נחמיה לשעור
רכבתי על נייטי השמנמן והיה ממש סבבה, חוצמזה שהיה לי ממש מוזר הצעד שלו, ובקנטר בכלל לא הצלחתי לשבת עליו נורמלי, התרגלתי כל כך לצעד של קים וגם כבר שבועיים וחצי שלא רכבתי.. אבל היה לא רע בכלל, חצי מהשעור רדף אחרינו כלב מעצבן מהבית שמאחורי המנז', אבל הוא יחד עם המזג אוויר גרמו לבטט להרים את עצמו ממש יפה והוא היה הכי חמוד! הלכו ליה יריכיים
הוא קצת יותר רחב מקים וחשבתי שאני מתה! מה שאומר שאני הולכת לרכב קצת על הסוסים של בעל החווה בבילו מדי פעם
אחרי זה אמא באה לקחת אותי ונסענו לבילו לקים שוב, הגיע וטרינר שמחליף את מיכאל כי הוא לא יכל להגיע, הוא הוריד את החתיכה של העור המת שנשארה תלוייה ממש רק בגלל התפרים עצמם, עשה נקיון יסודי ובדק שהכל בסדר... כל הזמן הזה החזקתי את קימי עם טוויצ' כי היא כמעט ניסתה להרוג את הוטרינר המסכן.. הוטרינר נתן אור ירוק ואפילו המליץ אז עשיתי לילדה לונג' קצרצר והיא התפרעה לגמרי! מזל שהייתי עם כפפות.. אחרי זה שחררתי אותה לבד לאיזה רבע שעה במגרש והיא הייתה מאושרת עד הגג! אולי זה ישפר לה את המצב רוח קצת... וכמובן שהיא שוב דורשת.. כל היום מתגרה בסוס המסורס ובועטת בדלת עץ של התא שלה.. פףףףףף... לא נורא
ועכשיו הולכת לבאולינג.. יום לא רע בכלל, דברים מתחילים להשתפר!

סוני DSCH1

New member
כול

הכבוד רואה אמרתי לך שזה יעבור לה תוך זמן קצר היא נראת טוב והשמיכה שאת שמה לה בבטן גם אני שמתי משהו דומה לסוסה שלי חחחח שאלה הכדור בתא עוזר?יעני הוא לא מסוכן או משהו כזה?

שירלי317

New member
לא מסוכן

ומעסיק אותה בהחלט, למרות שהניא הרבה יותר מתלהבת מלעשות בלאגן בכל צורה אפשרית.. וכן, המצב משתפר והסדין שאנחנו שמים לה מגן בסדר.. היא כבר מלבשת כמעט לבד, חח בסוף עוד נעשה לה קולקציות אופנתיות
הלכתי לישון, מספיק שנרדמתי לאורלי מול הפרצוף ואז עוד התעצבנתי כמו מפגרת
לילה... מתיש לי

למעלה