תשושה...../images/Emo42.gif
בבוקר אצל קים, שטיפה טובה וטיפול כרגיל.. אחר כך המדריכה שלי אספה אותי בדרך ונסעתי לבית נחמיה לשעור
רכבתי על נייטי השמנמן והיה ממש סבבה, חוצמזה שהיה לי ממש מוזר הצעד שלו, ובקנטר בכלל לא הצלחתי לשבת עליו נורמלי, התרגלתי כל כך לצעד של קים וגם כבר שבועיים וחצי שלא רכבתי.. אבל היה לא רע בכלל, חצי מהשעור רדף אחרינו כלב מעצבן מהבית שמאחורי המנז', אבל הוא יחד עם המזג אוויר גרמו לבטט להרים את עצמו ממש יפה והוא היה הכי חמוד! הלכו ליה יריכיים
הוא קצת יותר רחב מקים וחשבתי שאני מתה! מה שאומר שאני הולכת לרכב קצת על הסוסים של בעל החווה בבילו מדי פעם
אחרי זה אמא באה לקחת אותי ונסענו לבילו לקים שוב, הגיע וטרינר שמחליף את מיכאל כי הוא לא יכל להגיע, הוא הוריד את החתיכה של העור המת שנשארה תלוייה ממש רק בגלל התפרים עצמם, עשה נקיון יסודי ובדק שהכל בסדר... כל הזמן הזה החזקתי את קימי עם טוויצ' כי היא כמעט ניסתה להרוג את הוטרינר המסכן.. הוטרינר נתן אור ירוק ואפילו המליץ אז עשיתי לילדה לונג' קצרצר והיא התפרעה לגמרי! מזל שהייתי עם כפפות.. אחרי זה שחררתי אותה לבד לאיזה רבע שעה במגרש והיא הייתה מאושרת עד הגג! אולי זה ישפר לה את המצב רוח קצת... וכמובן שהיא שוב דורשת.. כל היום מתגרה בסוס המסורס ובועטת בדלת עץ של התא שלה.. פףףףףף... לא נורא
ועכשיו הולכת לבאולינג.. יום לא רע בכלל, דברים מתחילים להשתפר!