מעב"ר

עדימ

New member
מממ

טוב אז השיעור היום התחיל רע כי כמה דקות אחרי שעליתי, התחלנו הליכה וזה משום מקום מג'יק נבהל קפץ הצידה ואני פגשתי את הקרקע ועשיתי אמבטית חול נחמדה+מכונת בגב לא נורא! היה משעשע שתלמידה של קטי תפסה אותו הביאה אותו והתחילה לדבר בשמו וושיחקה לו בפרצוף שיראה כאילו הוא באמת מדבר חח"עדי סליחה! מג'יק מבקש סליחה!"חח בחיי שאין לי מושג מה הבהיל אותו. כי הוא היה רגוע מספיק שאמרתי טוב נתחיל במושכות ארוכות. אם הייתי עם מושכות קצרות אלי הנפילה היתה נמנעת
עליתי שוב ואז באמת נהנתי הזזנו לו את התחת והתלמידה של קטי רכבה על הסוס החדש קצת כדי שיעבוד. אז גם קפצנו איקס קטן צנוע ונחמד. וזהו!

השיעור שהיה לי היום

עליתי על שינינג החתיך והתחלתי חימום. השיעור היה פשוט מצויין, עבדנו על לגילדים והרגשתי שממש עבדתי מצוין היום. החתיך שלי היה על המתג 98% מהשיעור. אחרי זה עבדנו על מעברים מקאנטר להליכה ולהפך. היה קצת מאעפן כי לא ממש הצלחתי להירגע וקצת נילחצתי. גיליתי שאני מאוד לא עובדת סימטרי מבחינת הכתפיים, וגם גיליתי שהבירכיים שלי נוטות להתיישר ואני צריכה לעבוד על זה. אבל בסך הכל היה לי שיעור מצוין וממש נהנתי!

2eye

New member
לא שיעור, אבל רכיבה

הממ...חיממנו בחוץ...כשטיפטף... הגשם טיפה התחזק, המשכנו לרכב בחוץ... עד שהתחיל מבול...נכנסו לאינדור, והמשכנו לעבוד קצת... עבדתי על הישיבה שלי, על פתיחה+סגירה חזרה. מושכות ארוכות. וכל זה... היה ממש פגז

2eye

New member
מי אמר שלא יהיה?

כל מה שהייתי צריך זה שבת אחת לנוח, בתוספת כמה צעקות - והכל עבר...

LordHorse

New member
נאמ.

קנטר. ועוד קנטר.מעברים וזהP: מעגלים,בעיקר בקנטר,וטיפה בטרוט. היה מוצלחD:

fliperit

New member
שתי רכיבות מעולות ביותר...

ביום חמישי הייתה רכיבה בסט! היא עשתה הכל כמו שצריך. ביום שישי היה פחות טוב קצת...אבל היא הייתה מקסימה כרגיל.

S H I L G I

New member
2 שיעורים השבוע

1 עם ברנבס-היה נחמד..לא הרגשתי שמיציתי כמו שצריך את השיעור הזה..גם אני וגם פרדי לא היינו במיטבנו, והיה חם והיה מלחיץ וזה השפיע... אבל היה בסדר.. 2 עם ריקי, אתמול. היה סבבה לאללה..אני יושבת ממש חרא עליו בקאנטר ואני צריכה לעבוד על זה..אבל זה הולך להשתפר..[אני מקווה] עבדנו על לגילדים ושולדר-אינים והיה ממש שיפור..וזהו זה מרגיש ממש טוב..איכשהו בשיעורים של ריקי אני מצליחה לגרום לו להשתחרר יותר ופחות להיות תפוס [למשל אצל ברנבס הוא די תפוס...]

Saint Marco

New member
לא בדיוק מעב"ר

האמת שזה ממש לא מעב"ר, ההורים הציעו לי לחזור לרכוב שוב.. זה כל כך כיף היה להוציא את הציוד רכיבה מהמחסן..

cavallo

New member
שיעור על נילס

היה מדהים הוא כזה סוס חמוד
הממ עבדתי עם ליאור על שיפור שיווי המשקל בקפיצות וההגעה למכשולים

A z a r o

New member
../images/Emo190.gifשיעור קפיצות!!! פףףף אני שיעור

קפיצות?!?!?! חעחעחע לשם שינוי!!! היה ממש ממש ממש כייף!!! רכבתי על רדבול...בחימום היה ממש ממש טוב!!! ואז הגיעו הקפיצות!! פףףף פחדנית שכמוני אבל אחרי כמה קפיצות השתחררתי ושבוע הבא עוד שיעור!!! אמאמאמאמאמאמאמאמאמא!!!

למעלה