מעב"ר

../images/Emo13.gif../images/Emo13.gif../images/Emo13.gif../images/Emo13.gif

פעם ראשונה בחיים על בייב -->> הייתי בטוחה שאני גומרת במיון !!!!!!! lבוקסl בקנטר ימין הוא זז די טוב ובסטרג' הוא גם זז בצורה סבירה( כמובן שהכל תלוי ברכיבה שלי )
הוא כזה סוס קבב , אבל בסוף אני אקלוט אייך לרכב עליו בצורה נורמלית . . . אההה והכי חשוב שלא נראתי יותר מידי קטנה עליו

MC sApiR

New member
היה שיעור סבבה=]

הייתי על סופקה(סופה) חח שמנההה ממ.. עבדנו על עבודה על המתג בקאנטר וטרוט.. היה מעולה וניצן אמרה שהיה שיעור ממש טוב!!..חח =]

yana123

New member
היה שעור כיף

היה ממש כיף בשעור סוף סוף רכבתי על בוניטה הסוסה הכי כיפית בחווה סתם התאמנתי בקנטר,מעגלים,ועשיתי horses men ship איך שלא כותבים את זה משרוכב רכיבה מערבית מבין.. וממש עשיתי את זה טוב=] טוב אני חייבת ללכת בייי יאנה

יאנה, תלמדי לשרשר נכון בבקשה../images/Emo140.gif

בקובץ המצורף יש הסבר, ובכל מיקרה אם תכנסי לקישור הבא יש הסבר, הרבה יותר מפורט, שנכתב ע"י יעל המנהלת המדהימה שלנו
כיצד לשרשר

קשה, כואב, מעייף אבל מספק../images/Emo9.gif

הממ..אין לי כח לפרט אז סתם ככה...
עשינו אפרייט על שמאל-->שמאלה לאוקסר-->ימינה לאפרייט אחר-->ימינה שוב לאוקסר-->שמאלה לאפרייט הראשון.. ונפלתי על האוקסר, דפקתי ת'גב בקורה השניה של האוקסר ונעמדתי
ואז סז ברח ואז נעמדנו וקראנו לו "סזר בוא!" והוא באאא!!! חה חה חהההXD הממ אח"כ עליתי וקפצנו שוב והיה מעולה..חוץ מאיזה סירוב טיפשי שפשוט הוא משך אותי...אבל תיקנו והיה בננננזונה..=] בסופו של דבר הוא יצא מלך, קפץ כמו שצריך=]] יצא ממצבים שהייתי בטוחה שהם התאבדות
קיצור, עשה אותי גאה

2eye

New member
נייס

קפיצות.. אין אנד אווט של איקסים [3 ברצף] *צעד* איקס *ימינה* אפרייט *חמישה צעדים* אפרייט... ובסוף קצת שינינו.. אקיצר היה טוב.... הוא היה חזק, בגלל המתג, החלטנו להחליף אותו, אחרי מה שהיה בתחרות...מחר אני ארכב עם המתג החדש...

ררררר |הדגש|שונאת|סדגש| גשם ../images/Emo46.gif

ררררררררררר חורף מחורבןן בגללו כל הזמן מתבטלים שיעורים ררר שונאת חורף! למי עוד התבטל שיעור<? אם בכלל?

LordHorse

New member
מעולה../images/Emo9.gif

כבר מלא זמן שלא הרגשתי ככה אחרי שיעור
,הרגשה כזו של התקדמות.. למרות שהייתי על סול שהוא נחשב סוס "אוטומטי",מה שנקרא
ועשיתי פיינלי מעגלי מרכז בקנטר, אבוי כמה שחיכיתי לזה, וסול היה כ"כ נוח.
הלוואי ובסוף הוא לא היה דורך עלי, ואני חייבת לציין כי שמרתי ממנו מרחק, אבל הוא אוהב אותי אז הוא התקרב

fliperit

New member
חביב....

וונדי מדהימה לגמרי...אבל בזמן האחרון יותר קשה איתה מבהתחלה, וזה קצת מתסכל... כלומר, הרכיבות עדיין טובות, אבל בגלל שבהתחלה הכל היה הולך איתה חלק עכשיו שקצת (קצת קצת) יותר קשה זה מוריד את המורל קצת... המאמן שלי אמר לי שהוא חושב שאולי תוך 5 חודשים היא תהיה מוכנה כמעט להציג, ואולי ניכנס איתה בעונה... זה יהיה הכי מגניב!!! אבל ממש לא בטוחץ..

Hello15

New member
היום ../images/Emo13.gif

ליונל הזה כזה שובב
בגלל הבוץ עברנו מלא מגרשים וכנראה הוא לא כל כך אהב את זה...
אבל בעבודה עצמה הוא היה מצויין... יחסית לזה שזה שיעור שלישי שלי לבד...חוץ מכמה באקים בסוף

למעלה