מעב"ר

ווינגז

New member
../images/Emo202.gif../images/Emo210.gifמעב"ר

מה עשיתי בשיעורי רכיבה רק עוד כמה שרשורים קבועים והולכת לישון.

שיעור נחמד..

פוני חדש בחווה לפני חודש חח רק שלא ראיתי אותו... סוס שננשך\התהפך בלילה וכל הצוואר והפנים שלו משופשפים
גיליתי שטופז מפחד מדנה שבקושי מגיעה לו לצוואר
אממ בכללי היה טוב חוץ מזה שכל פעם שהתקרבנו לדנה הוא עבר להליכה היה לו חירבון אחד השיעור וזהו שיעור נחמד...

fliperit

New member
יום שני על וונדי

אחרי שהחלטנו ביום שישי שאנחנו אוספים אותה יותר מדי, וזה כבר נמאס לה ועושה אותה קשה, ביום שני עבדנו רק קצת על איסוף וזהו. אח"כ עבדנו על ספינים, וללא ספק היה שיפור גם בה וגם בתיקונים שלי וברכיבה שלי. הגענו למסקנה שמבלבל אותה העניין של כניסה לספין ממעגל, ואו שהיא עם כל הצלעות בחוץ, או שהיא מנסה בכוח להכנס לספין תוך כדי המעגל, אז התחלנו לסובב אותה מהמקום...עוד יש בעיות בכניסה לספין, אבל היא צועדת יותר טוב כבר.אח"כ עבדנו על פסים ישרים וקצת קצת על עצירות (ותוך כדי העברנו שיעור משעשע בלי ארכובות ל-3 בנות חמודות..). על הפסים הישרים אין שום בעיה...היא רצה ישר, ודי קל לשמור על מהירות איתה (למרות שהיא בטטה). בעצירות היא עדיין לא באה אל היד ממש, אבל היא נכנסת עם התחת כמו גדולה. סך הכל הייתי ממש מרוצה מהרכיבה...

fliperit

New member
היא דווקא הולכת ונעשית קשה.

ההתחלה עליה הייתה כמו לקחת ממתק מתינוק. עכשיו זה יותר מאתגר כבר...וזה רק לטובה..

ולכן רק טוב

למרות שיש כאלה שאומרים שזה רע, ככל שהסוס יותר קשה לדעתי זה רק לטובה. בשיעור אתמול הלך לי כל כך גרוע. ובאמת חשבתי שאני גרועה, ולא הצלחתי להוציא את זה מהראש למרות שניסיתי וניסיתי. בסוף השיעור המדריך הראה לי שזה היה דווקא טוב מאוד, כי יצאתי מהשיעור עם מסר (למען האמת כמה מסרים) איך להשתפר ובמה לפעם הבאה.

סוני DSCH1

New member
לא

רכבתי מלאה זמן אז היום סוף סוף באתי לחווה ורכבתי. היה בסדר רכבתי, עם ילד שקשה לו קצת אז היה לי קשה גם לריב עם הסוס וגם להסתכל שאני לא עפה עליו. בהתחלה הוא לא היה טוב לי כי הצעד שלו מעצבן כזה הוא תקוע בתחת כזה אני לא יודעת להסביר בדיוק היה סבבה. אחרי זה עשינו מעגלים גדולים קטנים אבל היה חראאאאאאא כי הסוס התנגד ברור והילד כול שנייה נתקע בי וכמעט הסוס עלה לי על שנייים. איזה כיף שיעור מבאס כול כךךךךךךך. בסוף השיעור יצאתי עם כחולים כי ישבתי על אוכף לא נוח עפתי מהסוס הצעד שלו לא נוח.

LordHorse

New member
היה אדיר.

על מל המלון,שלא פתחו לו חגורת בטן למסכנון,והוא היה עצבני שהוצאתי אותו,אבל עבר לו.ובדרך חזרה השפריצו עלינו מים,והוא נבהל,אבל גם זה עבר לו. והשיעור גם נתן לי המון חומר למחשבה. והגעתי למסקנה,שאם כמה שאני אוהב דרסאז'(הו,הפסאז),סביר להניח שאני אהיה גאמפרית,המהירות,וכל העוצמה של ההתרממות באויר,זה הדבר הכי כיפי שיש בעולם. (ואני פשוט מסדרת לי מרגלים.אני מגנט מרגלים! אני והפה הגדול שלי.)

2eye

New member
שיעור מעולה

עליתי, לא הייתי מרוכז ברכיבה... המשכתי לחמם, גמכן לא הייתי מרוכז... גם רבע שעה אחרי תחילת השיעור לא הייתי מרוכז, פשוט הרכיבה עצמה, השיעור לא היה הדבר הראשון שעניין אותי, ומשום מה...הייתי מאוד רגוע, מאוד רפוי.. וככה אני צריך להיות איתו. ברגע שהוא נזכר כמה שהמתג חלש, ושהוא יכול לחטוף אותי בלי בעיה, התחלתי להיות מרוכז, והמשיך להיות טוב... דרור נתן לי מתג חדש, ננסה אותו מחר
מרוצה D: אני משתפר

ש נ י ס

New member
../images/Emo13.gif

מטר עשרה זה מצויין!!!!!!!!!!!!!! ~כן כן, אני מתלהבת!!!!!!!!~ לרכב בשיעור ממש נחמד אחרי 3 שבועות של לא לרכב בכלל זה ממש כיף!!!

gili600

New member
שיעור נחמד

הייתי על לאוס והיה סבבה חוץ מזה שבמבחן [התחלנו להתאמן לקראתו] הוא כל שניה עבר לקנטר!! (שמעתי שהערת לי שיר
) הוא הלך לי בקצב טוב ונכנס בדרך כלל גם לפינות כמו שצריך. גם היה קטע שפניתי לקו מרכז והייתי אמורה לעצור באיקס אבל הוא עבר לקנטר אז הוא עשה במקום טרוט->עצירה קנטר->עצירה וזה היה די מצחיקק היה שיעור נחמד במיוחד שבוע טוב

כיף!!

סה"כ שבוע של רכיבות טובות... ואן גוך הולך פצצה ומשתפר מאוד, ואפילו חגית אמרה שהוא מרגיש פצצה!! השיעור בשני היה תותחי ביותר, בניתי את המסלול עם איתי ואור, וחיים אהב, הוא קפץ פצצה והפסיק לגרף את המכשולים!! יום רביעי היה טוב. הלוואי ויהיה עוד שבוע רכיבות כזה!!

נעם222

New member
../images/Emo107.gifהייה כיף

רכבתי על וונדי הוא הייה בסדר גמור(למרות שבהתחלה לא רציתי לרכב עליו )אחר כך עליתי על לאוס הוא רץ לי קדימה אבל חוץ מזה הייה בסדר בסך הכל הייה כיף

למעלה