מעב"ר

לשם שינוי אני גם אכתוב../images/Emo3.gif../images/Emo107.gif

היה לי שיעור ביום שישי, היה טוב אבל היה יכול להיות יותר טוב. התאמנו על המבחן של קדם א' 5 לקראת התחרות הפנימית שתתקיים בחנוכה (מה נסגר עם התאריך? זה ביום שלישי בסוף?
). אני מתחרה על אלפרד המושלמי!
היה בסדר סה"כ, אלפרד היה חמוד וממושמע, הגיב היטב לשפת גוף, היו מעברים טובים וחלקים (במיוחד המעבר מטרוט לעצירה!), הוא לא עשה לי קאנטר הפוך אפילו פעם אחת, לשם שינוי.
אבל לאורך כל המבחן היה חסר המון קצב (כי לי ואלפרד כבר לא נשארה אנרגיה בגרוש), לא נכנסתי מספיק לפינות, המעגלים לא ממש היו מעגלים (יותר קרוב לאליפסה
), הם היו עקומים לגמרי (וגם הקווים הישרים לא היו כל כך ישרים...
). אבל זה היה באשמתי, לא בגלל הסוס, כי אלפרד באמת נתן מעצמו המון, אז פעם הבאה אני פשוט אשתדל יותר.

שיעור חביב

בהתחלה עבדנו על לגילדים בטרוט, היה חביב מאוד רק שאני עדין נוטה להניח את המשקל על ישבן חיצוני במקום על פנימי, אבל לפחות למדתי שאת המשקל אני צריכה לשים על הפנימית בעיקר על ידי הארכת הרגל ולא ע"י נטיה פנימית של כל הגוף. אחרי זה עבדנו יותר על הקטע הזה של "מראה", עם הגודל הקבוצה אני לא יכולה להאשים את המדריכה, היינו 7 במגרש דרסז' סטנדרתי :-\. המדריכה חילקה אותנו לשתי קבוצות שהולכות לשני כיוונים שונים וצריכים לשמור על מקביליות. עשינו קצת מעגלי 10 מטר קוטר עם יציאה ללגילד והלך חביב. אחרי זה עבדנו על קאנטר- קו שבור וביציאה חזרה למסלול מהאמצע בעזרת לגילד ע"י שמירת הכיפוף ההתחלתי (כיפוף הפוך). הלך לי ממש רע ולא הצלחתי לשמור על הכיפוף בכלל. שינינג היה על קוצים ולא הצלחתי לעצור אותו (מי אמר "פיצ צריכה כפפות"?) ולא רק זה- לא הצלחתי אפילו לשמור אותו ישר מספיק כדי לא לעשות פלייצ'יינג. הרגשתי רע עם החלק הזה עד הפעמיים האחרונות שהלכו לי דיי בסדר, הלגילד לא היה משהו, אבל הצלחתי לשמור אותו עם קצת כיפוף פנימה. בכלל היינו אמורים לקפוץ

ש נ י ס

New member
יעלי את יפה../images/Emo23.gif ובקשר לשיעור-

חוסר תיקשורת בצורה מטורפת!!!
אבל יהיה בסדר

אויש היה גרוע

אבל אני מסתכלת על הצד הטוב של העניין. למדתי מה לשפר. חזרתי הביתה עם מסר, עם משהו חדש. בשיעור הבא אני אנסה להשתפר. אחרי הכול, לכל רוכב יש נפילות ועליות.

LordHorse

New member
וואי.

אבל היה נחמד,שמיניות,קו שבור,שלוש לולאות.כאלה. הייתי על חרמון,ומהר מאוד גיליתי כי הוא פחדנוני,ועשו לו ניתוח כי היו לו נוזלים בריאות,והוא השתעל עלי,וזה היה מוזר. אבל הוא סוס מצוין,והקשיב לי לרגל,רק אני עילגת
,ונשבר לי התחת. אבל היה מאוד מאוד מבדר,מכיוון שקונגו,הסוס המרוקאי החליט כי הוא יוצא לסיבוב,בהתחלה הוא הסתובב בארווה(זה היה מצחיק כ"כ),ונכנס לארוות של סוסים אחרים,ואז קשרו אותו,ואז הוא ברח,והסתובב לו בשטח,והפחיד לי את הסוס,וזה מסוכן,אבל מצחיק. ואז בסוף השיעור,החלטתי להסתכל על המדריכה שלי מדריכה(O_0),והיו שני סוסים חתיכים,אחד בצבע דאן כזה חתיך,והשני קונטנדו המלך,והם היו צמד מושלמים מאולפים כיאות. ורמזו לי קלות שיהיה לי שיעור קפיצות בחמישי,אני לא רוצה לפתח תקוות שווא,אבל אם זה יהיה אני אהיה אדם מאוד מאושר.מאוד מאוד.ממש.

וואווו... ואן גוך שולט!! ../images/Emo23.gif

בשני היה שיעור קפיצות מדהים בהחלט, מסלול תותחי, הוא מרים את עצמו יותר והוא הפסיק לגרף את המכשולים... פשוט פצצה!!!
רק שימשיך ככה!! והיום היה שיעור טוב מאוד מאוד, עשינו 2 מבחנים של ב' והלך ממש ממש טוב!!!
פשוט מלךךךךךךךךך!!

למעלה