מעב"ר

היה שיעור די טוב...

רכבתי על ג'ט, והשתפרתי בחלקים, הבנתי יותר טוב. והכי חשוב למדתי איך לתקשר איתה יותר טוב- וזה לדעתי החלק הכי חשוב שלמדתי.

PinkHorse

New member
וואו היה טוב.

שלושת השיעורים השבוע היו דרסז', שניים מהם על פייבל ואחד על ג'וניור.. על ג'וניור לא היה קל אבל הגעתי להשגים והייתי מרוצה.. בשני על פייבל היה נחמד אבל מהר מאוד יצאתי מריכוז והיום על פייבל היה מדהים.. היא הלכה עגול כל השיעור ואני הייתי רגועה עם הידיים ולא משכתי לה בפה והיא הייתה במסגרת קבועה עד שהתחלנו עקלטונים ואז די התפקשש אבל עד מהרה זה הסתדר.. וג'רום יצא מאוד מאוד מרוצה והוא החמיאה לי המון וזה היה ממש נחמד שאחרי השקעה וסבל בשיעורי דרסז' היה לי מין רגש של סיפוק וגם לא נתפסתי והרגשתי שעבדתי טוב והסוסה הלכה טוב וזה עשה לי מצב רוח(=. אם יגור לא היה רחוק לא הייתי חושבת פעמיים והייתי מתחרה השבת P=.

השבוע...

איזה באסה שאני רוכבת רק פעם בשבוע... זה ממש מבאס כי אני לא יכולה יותר... ואין לי סוס משלי כך שזה יוצא רק פעם אחת... באסה... כעקרון אני רוכבת רינינג אבל לאחרומה התחלתי טרייל כלאס וזה ממש קל.. אמיגו התנהג יפה אבל בסוף הוא התחרפן... משמע יש לו בעיה לעלות על רגל לא נכונה במעגל שמאל... אוי אוי מתי הוא ילמד כבר?!! בקיצור באסה... אני רוצה כבר סוס!!! זה לא הופר..

קודם כל היה לי שיעור חרא.....

היינו אמורים לקפוץ אבל בגלל ששתי ילדות איחרו או משהו כזה אז עשינו רק קורות.....
ואז עליתי שעתיםם ומשהו על שרי טחח...... ורוני המדהימה עשתה לי "שיעור עלק" כי בקום שב אני תמיד נוטה קדימה.... וזה עזר- רוני יא מלכה
...!

favory

New member
חח..=]

פשוט הסתכלתי על זה ואמרתי לעצמי.." לא!" היא לא ממשיכה ככה..חחח הסוסה הזו היא סוסה קטנה והיפרית מאוד..והיא גם עדינה כ"כ היא שונאת שיש לרוכב קשר קצר עם הפה שלה.. היא אוהבת משוחרר וזורם..כשרכבת עלייה היית בקשר קצר מאוד וראו גם אצל הסוסה ,היא הייתה לחוצה מאוד והיא מאוד מהרה.. אחריי שהסברתי לך איך צריך לרכב את הסוסה הזו ..פתאום ראו אצלך שינוי משמעותי והיא גם זרמה יותר ולא נקטעה בצעדים שלה.. היא פחות מהרה ולאט לאט אפילו נסתה לרדת..ונשארה שמה, למה? כי היה לה נוח ,בזכותך.. ואל תנסי לדחוף אותה אף פעם עם החלק העליון של הגוף וגם אם היא מורידה ת'ראש ( מה שהרגל אצלה) , תדרבני אותה נכון ( מה שלא עשית וככה הצעד שלה השתנה כל פעם)... תורידי עקביים שימי משקל עלייהם, ותשבי עמוק בתוך האוכף..תשדרי לה רק רוגע.. ובאמת בסוף ראו את השינוי אצל שתייכן, כל הכבוד!

למעלה