יום נפלא!
מיד אחרי בצפר אמא אספה אותי ונסענו ישר לחווה, אביבי וליקוש באו ויצאנו לטיול קצר ביחד, בדרך מצאנו פלאפון שמישהו איבד, צלצלנו והכל.. ובסוף נתקלנו בבנאדם בדרך כשהוא רכב על מה שמסתבר שהיה סטליון פלומינו. מזל שהעניינים נגמרו בשלום (למרות שקים עשתה לא מעט בלאגן...) והיא עוד דורשת... יופי
בכל אופן, חוץ מכמה שטויות קטנות וטיפה אקשן, היה סבבה לגמרי. ואז היה לי שעור אז הן ליוו אותי ואז המשיכו חזרה לאורווה. היה שעור מעולה, אם כי קצר בגלל שבאמת הרגשתי וגם הדס, שזה פשוט מספיק להיום ולא כדאי שנתעייף יותר מדי כדי לסיים בצורה טובה. היא עבדה כל כך מהגב, והייתה נורא משוחררת... עבדתי איתה על זה בטיולון שעשינו. עשיתי שני קנטרים ארוכים סך הכל והיא הייתה מדהימה. וגם, הרגשתי שאני יושבת כמו שצריך, סופסוף. אבל למה לעזאזל לא יכולתי לשבת ככה בתחרות?!?! אה?
חפיף.. אז היה ממש כיף, באמת שאני מרוצה, ואני שמחה שחזרנו לבית נחמיה. מרגיש לי כמו בית. וגם אני וגם קים מאושרות!
אז בגלל שאמא שלי ממש כשרונית וכל השעור היא צילמה על וידאו (אבל לא תגידו שהיא צילמה וידאו אחד ארוך, היא חשבה שזה על צילום רגיל אז זה סירטונים ממש ממש קצרצרים וגרועים וכמה סירטונים ארוכים של הנעליים שלה עם הדיבורים שלה ושל הדס מדריכה אותי
קצת מבאס.. אבל חפיף. אז מה שהצלחתי להוציא מהוידאו הן תמונות ממש חרא אבל זה גם משהו.) אה, ומסתבר שאני מושעת
אז ביום ראשון, אני נוסעת ממש ממש מוקדם עם אמא כדי לאסוף את אחותי מהשדה תעופה (היא חוזרת מזניזיבר |אהמגמנירוצהאהמ|) ואז אמא מורידה אותי בחווה ואני שם עד הצהריים.. ממש כמו פעם! כיף