מעב"ר

gili600

New member
שיעור כזה טוב!!!!!!

הייתי על דוזי (
) החתיך שלי!! חימום קצת ארוך מעברים טובים לקנטר התנגד רק פעם אחת
אחר כך התחלנו לעבוד על ללכת על המתג.. דוזי היה חמוד לאללה אבל היה כ"כ קשה במגרש!!!! היינו ארבעה אנשים וכל אחד הולך על מסלול אחר בכיוון אחר!! שגב היה על מסלול חיצוני על צד שמאל ואני, שיר ונעם היינו על מסלולים פנימיים. נעם ליד המסלול אני יותר בכיוון של האמצע ושיר הייתה על מסלול-פנימי. היו לנו כל כך הרבה כמעט התנגשויות!!!! אבל היה ממש ממש כיף. ד"א, משיעור הבא שגב בשיעורים פרטיים ואנני ונעם ביחד.. אה ומחר יש לנו שיעור קפיצות עם זהר
נפרט מחר יותרר

זה היה כל כך הזוי!!

שגב על המסלול, נעם במסלול פנימי, את באמצע המגרש, ואני עברתי בין כולכם!!

gili600

New member
את נמצאת מחר בחווה בשעות שלנו?

תוכלי לצחוק עלינו קופצים?

shirli0811

New member
מעב"ר (:)

כרגיל בנצי, קפיצות של מכשולים די נמוכים.. הקטע היה עבודת קרקע בין המכשולים וכו', שיהיה יותר סגנון מגובה. בנצי הלך נחמד, שיפרתי בהרבה את הישיבה שלי ואני אפילו מרגישה את זה (:) אחרי שאני הייתי עם הרגליים הכי מעווותות שיש, סופסוף עודד אמר לי שהיום אני היחידה עם רגליים במקום =]] זה עצוב על הקבוצה אבל כיף לשמוע שיש תוצאות מהעבודה הקשה ((:) קצת אור ((:)

segev 007

New member
שיעור כזה מאפן../images/Emo10.gif

היה שיעור כזה גרוע לא הלך לי כלום הכל היה ממש רע בייחוד אני שאני כבר לא יודע מה יש לי אולי ביגלל הנסיעה שלי לחו''ל או משהו כזה בקיצור היה אחד השיעורים הגרועים שלי כניראה שעם אני יעבור לפרטי היה לי יותר טוב

מממ...עד שיתפנה הטלפון..

יום שני הייתי על אונהלה... ולא היה מאתגר במיוחד, אבל היה טוב.. יחסית לזה שלא רכבתי 3 שבועות ועל אונה לא רכבתי שנהההה כמעט אז יצאתי יחסית מרוצה.. ותפוסה לאללה

שירלי317

New member
יום נפלא!

מיד אחרי בצפר אמא אספה אותי ונסענו ישר לחווה, אביבי וליקוש באו ויצאנו לטיול קצר ביחד, בדרך מצאנו פלאפון שמישהו איבד, צלצלנו והכל.. ובסוף נתקלנו בבנאדם בדרך כשהוא רכב על מה שמסתבר שהיה סטליון פלומינו. מזל שהעניינים נגמרו בשלום (למרות שקים עשתה לא מעט בלאגן...) והיא עוד דורשת... יופי
בכל אופן, חוץ מכמה שטויות קטנות וטיפה אקשן, היה סבבה לגמרי. ואז היה לי שעור אז הן ליוו אותי ואז המשיכו חזרה לאורווה. היה שעור מעולה, אם כי קצר בגלל שבאמת הרגשתי וגם הדס, שזה פשוט מספיק להיום ולא כדאי שנתעייף יותר מדי כדי לסיים בצורה טובה. היא עבדה כל כך מהגב, והייתה נורא משוחררת... עבדתי איתה על זה בטיולון שעשינו. עשיתי שני קנטרים ארוכים סך הכל והיא הייתה מדהימה. וגם, הרגשתי שאני יושבת כמו שצריך, סופסוף. אבל למה לעזאזל לא יכולתי לשבת ככה בתחרות?!?! אה?
חפיף.. אז היה ממש כיף, באמת שאני מרוצה, ואני שמחה שחזרנו לבית נחמיה. מרגיש לי כמו בית. וגם אני וגם קים מאושרות!
אז בגלל שאמא שלי ממש כשרונית וכל השעור היא צילמה על וידאו (אבל לא תגידו שהיא צילמה וידאו אחד ארוך, היא חשבה שזה על צילום רגיל אז זה סירטונים ממש ממש קצרצרים וגרועים וכמה סירטונים ארוכים של הנעליים שלה עם הדיבורים שלה ושל הדס מדריכה אותי
קצת מבאס.. אבל חפיף. אז מה שהצלחתי להוציא מהוידאו הן תמונות ממש חרא אבל זה גם משהו.) אה, ומסתבר שאני מושעת
אז ביום ראשון, אני נוסעת ממש ממש מוקדם עם אמא כדי לאסוף את אחותי מהשדה תעופה (היא חוזרת מזניזיבר |אהמגמנירוצהאהמ|) ואז אמא מורידה אותי בחווה ואני שם עד הצהריים.. ממש כמו פעם! כיף

LordHorse

New member
שיעור מעולה :)

הקדמתי,ועוד היה אור בחווה כזה של אח"צ,והיה ממש יפה. הבאתי עוגה, כי נפלתי בעילגות
היה איזשהו משהו עם השעות,והייתי אמורה להיות על קונגו,וממש רציתי לרכב עליו כבר מלא זמן,ולעשות קצת מבחנים (קדם א5 וא1,ליתר דיוק.) ובסוף עליתי על טייפון,שהוא יחסית יותר קשה,וכל הדברים שאני עושה לא נכון נורא מוקצנים שאני רוכבת עליו,וזה טוב,כי אני לומדת,וזה רע,כי יותר קשה לי לתקן אותם.אבל הסתדרנו דיי טוב,מעגלים נחמדים (והוא התכופף ממש יפה!),הרבה קנטר,וניסינו לאסוף את התנועה,והצלחנו,ואז לא
וביליתי עוד קצת עם לורדי,והוא שיחק אותה אדיש,ואז הבאתי לו טיפה גזר,ואז הוא כבר לא היה כ"כ אדיש.

MAYA 4827

New member
בא לי..../images/Emo3.gif מעבר ונפילה

שיעור קפיצות בשני: חרא... הייתי אל אלפרד אחרי שלא רכבתי אליו שנה בערך, והכול הלך לי גרוע, אז מזל שקפצנו נמוך. כמובן שכשיש לי שיעורים טובים אפחד לא עומד ומסתכל אבל דווקא כשיש לי חרא שיעור, כל החווה כולל עופר ורונן עומדים ומסתכלים, ואני דפקתי נפילה...=] חח זה היה כל כך מצחיק סיימתי תמסלול בדבל, ואז אני באה בקנטר וחושבת לאיזה צד כדי לי לפנות. עד שהחלתי הוא פנה שמאלה ואני ימינה... חח לא כאב, אבל היה מבייש כי כולם הסתכלו
טוב אבל לא נהרס לי המצב רוח כי היו המון אנשים מצחיקים...
כולם אמרו לי להביא פיצה...- היו מתים מקסימום עוגה....(אבל ממש טעימה=]) שיעור ברביעי: חגית אמרה לי לבחור או את וונדי או אספסת. התלבתטי הרבה, ושיר עשתה לי הגרלה ויצא את אספסת. אבל אני תמיד אל אספסת אז בסוף החלטתי אל וונדיז. בגלל שהמגרש היה מוצף רציתי לרכב באינדור. שיר אמרה (וטעתה) שזה לא בחירה טובה ממש כי לא נראה לה שרכבו איתו פעם באינדור. אז עליתי עליו והוא היה פשוט בובון!! חח הוא הלך ממש טוב והיה לי אחד השיעורים הטובים בזמן האחרון.. אני מאושרתתתתת!!!! סוף סוף שיעור טוב=] אהה ובשיעור שאחרי רותם נפלה מאספסת אז בחרתי דיי טוב!! אוףף למה עוברים?? עד שההורים שלי הסכימו לסוסון!! אני מתלבטת אםם לבוא מחר... שבוע שעבר היה מעפן ביום שישי...

horses my life

New member
שעור על שמנמנה שלי:)

יאיי היה שעור כלכך טוב... רכבתי על נועה השמנמנה שבתמונה:) היה כיף עשינו קנטרים,טרייל קלאס(פעם ראשונה שלי שאני טרייל קלאס...) ועשינו מן סיבוב כזה מסביב לכלללל האורווה...והיא כל שניה רצתה לאכול תמרים...ועשינו טרוט בלי ארכובות,וגם קנטר.. נממ השעור הכי כיף שהיה לי
היתה משהית שעור לפני היא רכבה על דינמיט...אז היא עשתה בהתחלה טרוט ישיבה ואז טרוט רגיל והילדה עברה בלי רשות לקנטר..ודינמיט עשתה לה קנטר מהיר מהיר ואז עברה לה לגלופפ....אבל גלופ רציני והתחילה להתקע בגדר,ולבעוט עם הרגליים האחוריות בקיצור בלגן..והם נפלווו בום טרחחבוקס|...אבל לא קרה להם כלום למזלם...ועוד דינמיט היא סוסה די זקנה... נממ בסך הכל היה שעור ממש כיפייי

ש נ י ס

New member
סוסה שלמותתתת../images/Emo99.gif

היה מין מסלולון כזה... איקס..ואז 6 צעדים לאוקסר שמיין של מטר עשרה שהיה מושלםם.. ואזז פניה מעצבנת לאפרייט של 90...ואז עוד פניה מעצבנת לקומבינציה של צעד אחד..שהראשון היה קטנצי'ק..והשני 120!!!!! והיה פשוט מדהים!!
תחרות הבאה מטררר
כיף לי
אחחח..שלמות שליייי

gili600

New member
שיעור קפיצותת

אחרי שאני ונעם קרענו את התחת בניקוי וסידור (והמשכנו גם אחרי השיעור
) היה לי שיעור על מנשהה
הוא היה ממש חמוד חוץ מזה שהוא ביקבק בלי הפסקה ואיים על התלמידים שהיו במגרש (הם היו על מסלול חיצוני ואני הייתי על מסלול פנימי) בשלב כלשהו איזה סוסה עיצבנה אותו אז הוא התחיל לאיים עליה והתלמידה המטומטמת הזאתי במקום להשאר על המסלול ולתת לי להזיז אותו משם נכנסה למסלול פנימי לפניי ככה שיצא שאני כאילו רדפתי אחריה
אבל היה מצחיק
סה"כ היה כיף.. מאוד כיף

נעם212

New member
שיעור + שיעור

יום חמישי: שיעור דרס'ז ה היתי על לאוס (^^) הייה ממש כיף הוא הלך יחסית טוב........... חוץ מכמה תאונות שכמעט קרו הכל הייה מעולה >>> יצאתי מהשיעור עם שרירים תפוסים לא יכולתי לזוז עד היום בצהריים(זה ממש כאב) התחלנו לעבוד על כמה דברים חדשים (וכואבים XD) ------ שיעור טוב אחרי ששבוע שעבר הייה לא משו =] יום שישי:שיעור קפיצות אצל זוהר על מנש(המבקבק XD) .... הייה בסה"כ ממש טוב וכיף הוא קפץ ממש טוב (חוץ מקפיצה אחת שהוא הוריד את הראש, אבל זה נגמר טוב) , באחד מהצדדים בקאנטר(אני לא זוכרת איזה) הוא התחיל להוריד את הראש ולבקבק אבל אחר כך הוא עבר טוב .... עשינו כמה איקסים וכמה אוקסרים הייה כיףףף!!:))

למעלה