מעב"ר

ווינגז

New member
../images/Emo202.gif../images/Emo210.gifמעב"ר

מה עשיתי בשיעורי רכיבה לשיר שביקשה ו-
ליעל, שצריכה אותו.

../images/Emo13.gifתודה!

אז ככה.. אחרי אתמול שהייתה מבולבלת ביותר, מחלקת פיצויים והטבות הופיעה ועופר החליט שהיום אני רוכבת הרבה.. נכנסתי לאימון הקבוע שלי ולעוד 2 אקסטרה: ואן גוך - מסלול ממש טוב: איקס 4 צעדים אפרייט, שמאלה סיבוב מהפינה לאפרייט, ימינה לאוקסר ושמאלה לדאבל של אפרייט אוקסר. בערך באמצע האימון כל המכשולים היום בערך 100\1.10 וחיים החליט שמספיק לאיתי ואור ואמר לי לעשות את המסלול שוב. בלי לשים לב האוקסר בדאבל נהיה ענק ומפחיד תותים, וכל שאר המכשולים הועלו בשני חורים. מסלול עצום ואדיר שנעשה שלוש פעמים והשאיר טעם טוב!! לונה - דחפו אותי לשיעור של מתחילים. את אותו המסלול רק 60 - 70 והסוסה הזאת ממש תותחית. לא קפצה כמו 'חמור ישן' הייתה רגועה וטובה להפליא.. יצאתי מרוצה סניוריטה - לא קפצה שנתיים, ולמי נותנים לקפוץ איתה אם לא לי?? הייתי על תקן "מדגימה" ובין לבין עשיתי איתה את המסלולים כדי לא להפריע לקטנים שרכבו לידי. סוסה פצצה עם קפיצה מדהימה. חייכתי הרבה.. "אולי בסוף עוד יצא ממך משהו.. עכשיו צריך רק שני דברים: שההורים שלך יזכו בלוטו ויביאו לך סוס מחו"ל והשני - את כבר יודעת".. חיים הזה...

segev 007

New member
נעם קרדיט......

ובאמת שיר שאני קפצתי איתה יום שישי היא קפצה באמת כמו חמור נכון שאת רוכבת הרבה יותר טובה אז מין הסתם שלך היא תיקפוץ יותר טוב אבל בכל זאת היא קפצה לך ממש טוב לא כמו לי ביום שישי שעבר.......XD

segev 007

New member
שיר.....

אנחנו לא כאלה מתחילים אולי לאומתך אבל לא ממש מתחילים מה שנה לא קפצתי.......זה לא חוכמה

לא התכוונתי אלייך קופה!

בתור אחת שגם די "נדחפה" לשיעור הזה, תסכימי איתי שזה היה ממש מגוחך

MAYA 4827

New member
שיעור...

גרוע ממש ממש ממש!! אוףף אני רוצה כבר שיעור נורמאלי עם הקבוצה הרגילה והקפיצות הרגילות וכמובן עם הסוסים הרגילים!! נמאס לי לרכב על סוסים שלא זזיםם!! ברור שזה שאני ממש גרועה בשיעורים לא מוסיף אבל אני בטוחה שאם יהיה לי שיעור אחד על יוליה (מתגעגעת) יהיה שוב טוב! ואני יקפוץ יותר מ 2 ס"מ כמו בזמן האחרון!! הייתי על עזיז והיה כל כך גרוע!!!!!!!!!!!!!!!! מזל שחיים אמר לי דברים שהיה כיף לשמועע=] כיאילו בעיקרון זה היה במטרה להגיד שלא הייתי טובה בשיעור הזה אבל בכל זאת... "את נחשבת אחת התלמידות היותר טובות שלי" "אם יוליה את עושה דברים כאלה יפים..."- ההמשך לא טוב אבל עדיין..

MAYA 4827

New member
אה ו..

לתחרות שלנו=] חח בינתיים כל המעבר הוא של כ"ש (שולט)!!

LordHorse

New member
על הסוס הלא נכון../images/Emo122.gif

לקחתי את יסעור,כי היה כתוב יסעור,וכי לא אמרו כלום
אבל יסעור נשמה,וחוצמזה שכבר איזה חודש אני רוכבת רק עליו,ואין לי תלונות. טרוט ישיבה נורמאלי,זה היה נחמד. ישיבת קפיצות טובה,וכל מיני דברים בישיבת קפיצות
ובקנטרים הוא מבלבל כל כך,והרגליים שלי לא משהו (השרירים שלי כל כך תפוסים),ואיזה פעמיים עפה לי הרגל מהארכובה,וזה מלחיץ נורא,כי לוקח לו בערך חצי שנייה לצאת לגאלופ מטורף. היה מעולה. אבל יכולתי לרכב על לורדי השמיין
[
],אני מתגעגעת כבר לעצלות הזו. ואני שונאת גשם,שירד רק איפה שהוא צריך לרדת.ואני שונאת חורף בכלליות,אני רוצה טיולים כבר

מממ...

השיעור עם אזארו היה סביר..לא טוב מידי אבל סבבה.. בחימום היה ממש טוב..
בסוף היה ממש אחלה..קפץ מושלםםם
ועם סזי אח"כ לא היה טוב מידי..הוא לא השתחרר לי ועד שכן הוא נתפס חזרה אחרי כמה צעדים..=| נשפר פעם הבאה

Ontario R Z Y H

New member
קנטר ראשון אחרי הרבה מדי זמן!!!

זתומרת, כבר יצא לי קנטרים על אונטריו ב4 חודשים האחרונים, אבל הם היו יותר התפרצות. היום, לא יכולתי עם זה יותר, הוא הלך כל כך כל כך כל כך מושלםםםםםםם בטרוט, חזר לו הצעד המדהים (אני צנועה, תחיו) שהיה לו, ואפילו יותר, פשוט לא יכולתי לעצור בעצמי. ונעמה כבר עשתה איתו טיפה קנטר. והיא אמרה שהשבוע נתחיל, אז אמרתי לעצמי "היי, למה לא?" קנטר
אמנם רק חצי מעגל לכל כיוון, כולי מתרגשת, באמאשלי כמעט בכיתי. ואיך להגיד, זה היה פשוט כיף! שמישהו ירה בי עכשיו, אני באמת לא צריכה יותר!!! אהבה שלי!! פשוט אהבה מושלמת!!! הוא נתן מעצמו כל כך הרבה!! אני פשוט מאוהבת!!!!!!!!!!

Blue Eyessss

New member
אוי אוי...../images/Emo47.gif

אין כמו הקאנטר הראשון!!!!!!!(אפילו על קורונה..חח) שמחה בשבילך ילדהההה

קפצנו!!!!!! אההההההה

אחרי כל כך הרבה זמן
אמנם קפצנו נמוך, אבל באיזי חח
תאמינו או לא, הארכובות דרסז' שלי ארוכות בארבעה חורים!!!! ארבעה!!! והקפיצות קצרות מהן רק בשניים

דווקא ממש אהבתי את

האורך של הארכובות קפיצות הקודמות שלך.. אבל מי אני שאדבר חחח עם הארכובות ג'וקי שמורקה מכריח אותי לשים חח

למעלה