מעב"ר

נעם212

New member
תקופה רעה

יופ ראשון טיול... מה יש לומר תקופה רעה ביותר ברכיבה... גם הרסתי לעצמי וגם לעוד הרבה אנשים.....=\

MAYA 4827

New member
בננה שלי=]

תמיד אנחנו בתקופות רעות ביחד..XD מגניבות שכמונו אבל אל תידאגי אני מבטיחה שזה תיכף יעבור (ואז יעבור גמלי) חבל שאנחנו לא בננות- אז החיים היו טוביםXD אוהבת אותך=]

נעם212

New member
בננית שלי

מתברר שאנחנו ביחד בתקופות האלו XD ושורה שמוקדשת לך: לו רק לו, לו היתי בננה ... לו רק לו, לו היתי בנננהההה
תודה

segev 007

New member
לא היה לי כוח וזמן ליכתוב אתמול....

אז אני כותב עכשיו XD אז ככה: שיעור כזה טובבבבב הייתי על התותח ואן גוך שכמו תמיד היה כזה מושלם כזו סוס מלך אין מה להגיד
אז בקיצור השיעור נידחה בשעהו היה 5 ולא 6 אבל לא נוראה כי בימילה הייתי בחווה מ12 בערך אז זה לא ממש משנה. אז עלינו והיה טוב ואן גוך הלך פשוט מושלם ושהתחלנו ליקפוץ הוא היה עוד יותר טוב זה היה מיין כזה מסלול מגיעים לפני אחת במיגרש טיפלה ליפני שהיא ניגמרת עושים פניה למרכז ואז יש איקס ואז מגיעים לפני עושים קאנטר בפינה ממשיכים ישר מיסתובבים ומגיעים לאפריט בהתחלה איק אז אחרי פעם אחת הור נהפך לאפריט
קיצור הלך ממש טוב אחרי זה היה את אותו תרגיל רק אחרי זה חוזרים לאיקס עושים סיבוב עוד פעם לפני אחרי שעשינו את כל התחלה ומגיעים לדבר יש בהתחלה אפריט טאז ישר אוקסר לא הלך ממש טוב לא עבדנו השיעור על גובע אבל היה ממש כיף

S H I L G I

New member
שיעור וולטאז'../images/Emo99.gif

היה סופר כיף יש לי סימנים כחולים ברגליים...

בקצרה:../images/Emo107.gif

(כי אני מתה לישון, אולי אני אפרט יותר מחר, אם ייצא לי להיות מול המחשב בכלל...) בבוקר - טיול הליכה (וקצת טרוט
) מחוץ לחווה על לונה. היה נוף ממש יפה.
בצהריים - שיעור קפיצות על אלפרד (אחרי שלא קפצתי מאז פסח בשנה שעברה). נפילה. לא קרה לי כלום, חוץ מזה שאיבדתי קצת את האמון באלפרד...
הישיבה וישיבת הקפיצות שלי היו מזעזעות ביותר.
בלילה - מסיבת גיוס עם חברה טובה שגם הייתה פעם בחווה. היה כיף, מצחיק ומרגש. מצב הרוח - על הפנים, למרות שבסה"כ היה לי ממש כיף בחווה.

למעלה