מעב"ר

ווינגז

New member
../images/Emo202.gif../images/Emo210.gifמעב"ר

מה עשיתי בשיעורי רכיבה שבתי הביתה.

שירלי317

New member
אהההההההה

את בבית
אני ויעלי היום היינו אצל קימי ועשיתי לה לונג' מטורף באמצע השדה בגלל שהמגרש מוצף. באיזשהו שלב קימי החליטה שהיא ערבייה ודילגה לה בפסאז'ים נהדרים. ואז היא ניסתה למשוך אותי לכיוון היער וכמעט נפלתי. בנתיים... יעלי הכישרונית המשיכה לצלם ולצחוק
היה כיף. אחרי זה תלמידה אחרת של הדס עשתה שעור בחוץ ויצאה על קימי. קיבלתי דיווח שהילדה התאהבה במופרעת שלי שמסתבר שמרב שקרעתי לה את הצורה (והיא לי) בלונג', התנהגה למופת :) יעלי- תמונות!

אני מחכה לו כבר מיום שלישי ../images/Emo3.gif

ביום שני סתם הייתי בחווה עם חברה והברשנו סוסה אחת וגילינו כבשים בחווה
ביום שלישי היה שיעור מ=ע=ו=ל=ה על טופזי...
בשלב מסויים דנה נכנסה למגרש, כשיש עליה רוכב עם פיגור... וכידוע דנה היא מכשפה והיא מרגישה גיבורה על טופז
... ואז באמצע השיעור היא פשוט באה והתחילה לרדוף אחרי טופז כשאני עליו ועליה הרוכב... והם בקאנטר ואני כמעט עפתי
אבל זה היה כיף
הטרוט קימה סופסוף היה די חלק.. הקאנטרים היו יותר טובים כבר בעבר.. ועשינו כיפוף לשני הצדדים [כמה פעמים ראש לצד ימין וכמה פעמים ראש לצד שמאל] בהליכה ובטרוט.. והם היו טובים יחסית למרות שכשהבטטה ראה את דנה הוא עצר
בקיצור אחלה שיעור

gili600

New member
שיעור דרסז'

הייתי על אלפרד (אהובה של דניאלה), היינו במגרשעם אלן שחירפנה לי את השכל!!!!!!!!!! כל פעם שחגית מדברת אלן מתחילה לצעוק, 80 אלף פעם היא פשוט עברה לפני אלפרד (לרוב שאני רוצה לעשות מעבר לקנטר) והיא עשתה את זה כל כך הרבה פעמים שחגית אמרה לה שהיא מתפלאת שאלן עדיין לא נדרסה בכביש
. סה"כ שיעור טוב חוץ מהידיים שלי שקופצות למעלה ולמטה בטרוט ישיבה כמו אני לא יודעת מה.. אבל חגית אמרה ששיעור הבא אני צריכה להזכיר לה לשים לי שוט בידיים אז נקווה שיישתפר. בסוף השיעור עשינו זיגזגים בברד כדי להחזיר ציוד

MAYA 4827

New member
שיעורר

טוב ביום שני רכבתי על יוליה אחרי משו כמו חודשיים והיה כל כך כיףף פשוט התעגעתי לרכב על הסוסה המושלמתת הזאתי.. (שיעור קפיצות) ובדראסג' היו שיעורים ממש ממש טובים דווקא. בהתחלה לא היה לי ממש חשק כי כאב לי הגב והיה גשם אבל היה מצויין- וונדיז הלך לי מצויין באינדור זה היה שיעור ממש קשה שרובו הייתי במעגל מסביב לקונוס אבל היה מצויין והוא בסוף התעגל ממש בקלות=] וכמובן היה חייב להגיע הבק העצום הקבוע שיש בכל שיעור=]] קיצר הולך ממש טוב ומקווה להמשיך לרכב על יוליה..

gili600

New member
איך היא תבוא כל יום לסוס שלה

אם לבוא גם בשלישי בנוסף לימים הרגילים שלה זה יותר מדי ויימאס לה?

הולך טוב...

שני אימונים ממש טובים... יתר השבוע גם הלך ממש מצויין, יצא לי לרכב על הרבה סוסים וכולם הלכו טוב!! הרבה דיבורים על העונה הבאה, רק שיתממש!

מתגעגעת לחווה ../images/Emo7.gif../images/Emo107.gif

ואני כנראה לא אהיה שם בשבועות הקרובים... (טירונות של חמישה שבועות!
) אני ממש לא יודעת איך אני אשרוד את זה...
ועוד שבוע הבא אני סוגרת שבת...

horses my life

New member
4 רכיבות ביום

וחלקן תראומתיות טוב דיי טוב זה לא שעור בדיוק אבל רכבתי 4 פעמים בהתחלה רכבתי על חואניטה כשניקיתי לה תרגליים היא דרכה לי על הרגלל וחזז הייתי עוד אופטימית החזקתי תמעמעד...אחרכך כשרכבתי עליה אז היא דפקה לי תרגל בגדרר וזה כאב נורא אחרכך רכבתי על ספרינג היא היתה עוד בסדר אבל היא עשתה רק סיבוב אחד של קנטר כי היא כל שניה עצרה והתחיל לרדת גשם אז הייתי צריכה לקרר אותה וכשעשיתי הליכה אז היא התחילה להרים תרגליים האחוריות...ולא החזקתי במושכות.. אבל לא נפלתי למזלי אחרכך רכבתי על מילכי בלי אוכף וניסיתי לעשות קנטר ונפלתי... והבאתי עוגה...ממש טעימה... ובסוףף רכבתי על הסוסה הכי נורמליתת דיילייט אהובתי יש לה קנטר סוף והיא לא עוצרת אבל עשיתי רק שלוש סיבובים כי לא רוצה לעייף אותה מסכנה... בקיצור כשחזרתי כל הגוףף כאב לי במיוחד הרגל

למעלה