מעב"ר

שירלי317

New member
תודה:]

היה מתיש. התחיל בחיסון כלבת שקים התעקשה לקפוץ על שתיים וכמעט להוציא לי את היד מהמקום במקום לעמוד בשקט כדי לקבל זריקה מסכנה. עד שהצלחנו. הללויה. (כנראה עוד זוכרת את הטראומה של הפציעה
) בכל אופן, אחרי זה איכפתי אותה ויצאנו לכיוון המגרש, בדרך היא נבהלה מכל דבר אפשרי, כולל כלב מסכן שישב לצד הכביש ופח זבל קטן וירוק. הגענו למגרש והתחלתי לעשות לה לונג' קצרצר כדי להוציא לה מרץ בגלל שהיא לא עבדה כמה ימים והיא הייתה חמה. טרוט... ובמעבר לקנטר, אחרי כמה צעדים, היא פתאום מעדה עם האחורה ופשוט נפלה וכאילו התיישבה על התחת. חזרה לקנטר בלחץ ומיד מעדה שוב. טרוט... הליכה... קנטר, עבר בשלום. כמה סיבובים.... עד שפתאום היא פשוט מעדה ונפלה לגמרי שכובה על הצד. נבהלתי נורא. היא קפצה מיד על הרגליים והתחילה קנטר מטורף ולחוץ. הרגעתי אותה. החזקתי אותה כשהיא עמדה קצת ונרגעה. קצת הליכה... טרוט... (לא צלעה.) אז העברתי אותה לקנטר (עדיין בלונג'). עבר בשלום. עליתי עליה. עשיתי הרבה מאוד הליכה עד שהיא נרגעה ומשם עברתי לטרוט וקנטר והיא נרגעה, נהייתה מרוכזת ועבדה נהדר. אז עבדנו על מעברים, ובמיוחד מקנטר ולקנטר. ובמיוחד בפינה מסויימת שהיא כל הזמן עוברת לי על רגל לא נכונה. והיה בסדר גמור. בקיצור, התחיל חרא ומפחיד. ונגמר נהדר בהחלט.

שירלי317

New member
עכשיו לישון

ומחר אחרי בי''ס לחווה. ואני ישנה בחווה עד יום שישי ואולי שבת. ובשבת תחרות

segev 007

New member
אני כותב עכשיו כי.......

רק היום כתבו את המעב''ר אבל לא משנה אז ככה: באתי יחסית מוקדם לחווה ( הכי טוב ) וחכיתי לשיעורי בסוף חיים אמר לי שאני על עזיז(
) שהיה כזה תותח לא האמנתי שככה אני יצליח להשאיר אותו בכזה קצב טוב בכל זאת היה ממש טוב חוץ מסירוב אחד מעצבן שקימעת תקע אותי בתוך המיכשול אבל לא נוראה חוץ מי זה הוא קפץ ממש יפה והיה ממש תותח!!

MAYA 4827

New member
סתם באלי../images/Emo3.gif

קפיצות.. הייתי על יוליה שוב (
) והייה ממש כיף.. היא לא עבדה די הרבה זמן אז היא טיפה רצה אבל חוץ מזה היה סבבה.. היה לי קצת קשה להיכנס לקו בקנטר- כי היה איקס צעד איקס ממש קרובים.. אז עשיתי מזה בערך אין אן אוט בהתחלה=].. קו קטן עם אוקסר נחמד בקצה דרסאג'- הייתי את ואן גוך שהיה תותח ביותר!!

gili600

New member
דרסז'

שיעור נחמד סה"כ.. הייתי על השמן, (וונדיז) חימום קצת ארוך מדי כי מרחנו את הזמן. הליכה-טרוט-קנטר בק/בעיטה (לא ברור מה זה היה) קטן/קטנה והתחלנו לעבוד על קווים ישרים. וונדיז מסיבה לא ברורה מאוד התנגד ללכת ישר כבר ואני כנראה לא עשיתי מספיק כדי לגרום לו לעשות את זה
. חגית דיברה איתנו ואמרה שמהצד למי שלא מכיר אותנו זה נראה כאילו אנחנו יושבות מהצד וממש לא אכפת לנו.. אחרי זה ניסיתי לשמור עליו יותר טוב וחגית אמרה שמה שלא עשינו בארבעים דקות (בערך) עשינו בחמש.. שיעור עם לקח. אח"כ חגית הייתה צריכה ללכת אז המשכנו הליכת קירור ששיר במגרש ליד. אבל לא סתם הליכת קירור-שמיניות והליכה בזוגות ושלישיות ואח"כ שפופי הצטרפה גם ברביעיות ושינויי כיוון ביחד וכאלה.. היה כיף
(גם השיעור וגם הקירור)

סוס חדש בשטח..

התחלנו, הרכיבות המעטות שהיו עד עכשיו היו טובות אחת אחת.. נקווה לטוב פרטים בהמשך

cavallo

New member
היה סיוט

באתי לשיעור חצי מת והיו לי משהו כמו 4-5 סירובים=S

fliperit

New member
אחלה רכיבות

וונדי הייתה מקסימה, אני רכבתי טוב...הספ]ינים היו אחלה, והיא מתחילה להסתדר על המעגל. וסוף סוף הפסקתי להתרגש מהפחד שלךה מהצד הרחוק של המגרש...

gili600

New member
שיעור קפיצות אחרון עם זהר (בינתיים)

אתמול היה השיעור האחרון (בינתיים), שיעור טוב. הייתי על אלפרד. לא קפצנו גבוה אבל יצאתי עם הרגשה שסיימנו עם טעם טוב.. מחר אם יהיה לו סוס הוא יעשה לי לשגב ולרתם שיעור כיף
.. רצינו קפיצות אבל הוא רצה שנשאר עם טעם טוב ולא ייהרס לנו.

באליי=P

מממ יום שלישי היה ממש טופ=]] בהתחלה היא התחרפנה *קצת* עשתה שטויות באקים וזה... אבל חפיף העיקר שהיא אחר כך נרגעה והלכה מווושלם
קפצנו מסלול=] בסוף הוא לא היה נמוך כ"כ אבל גם לא גבוה והיהה ממש טוב.... בהתחלה שעשיתי שזה היה נמוך בשום מכשול חוץ מהקומבינציה לא הסתדרו לי הצעדים אבל שעשיתי שוב גבוה יותר הסתדרו לי בכולםם=] מסקנה- לקפוץ גבוה
מממ ויום חמישי היה גם מעולהה=] גם קפצנו מסלול די נמוך אבל היה כיפ... היינו צריכים לעשות גריד של 2 בקנטר קטן קטן קטןןן ובהתחלה לא הצלחתי אבל אחר כך כן הצלחתי
וזייהוו=] עכשיו אני הולכת לסרט... אני כבר מאחרת אבל לא אכפת לי... שיחכו...חחח=]] מיום חמישי

מה יותר טוב מאימון בשבת בבוקר?!

זוהררר עשה לי אימון היום בבוקר והיה כל כך מושלםםםםם!! השוס החדש הולך בסטט! רכבתי היום כדי שביום שלישי נוכל לתת לו חופש ויהיה לנו זמן לצבוע את כלל הקורות והעמודים.. כיףף ליי!!

gili600

New member
קפלן את בחווה מחר?

אני ורתם מגיעות מאוד מוקדם והולכות די מאוחר.. מתי את באה?

למעלה