מעב"ר

ממש משעמם לי אבל היה סבבה!

רעות המלכה עשתה עם צ'מפ מסלול של 70 ס''מ כמו גדולה.. והוא סירב די הרבה ובפעם האחרונה הוא עשה את זה ממש טוב! עוד שבוע הולכים לקנות לי אוכפ וראשיית רכיבהההההה ויש לי תמונות להוציא מהמצלמה למחשב

fliperit

New member
אוי מעולה!!!

אני פשוט נהניתי מכל הרכיבות השבוע ושבוע שעבר... והיום המאמנת שלי התקשה להגיד שוונדי החליפה רגליים חלק ובתוך המסגרת! וזה אומר שאפשר להתחיל לצאת לתחרויות קטנות.

segev 007

New member
היה טוב.......

אז ככה הייתי על מנשה התותח קפץ כמו מלך את הכל חוץ מהקפיצה אחת ליפני האחרונה שהוא נתן לי כעזה בק שקימעת העיף אותי אחי זה הוא קפץ וקימעת נפלתי אבל לא נישארתי עליו בסופו של דבר חוץ מי זה היה ממש טוב הוא קפץ את כל המסלול זה היה מי כזה מגיעים לאיקס יש מין כזאת קשת ואז יש אפריט אחרי זה עושים פניה קשה לדאבל של איקס ואפריט אחרי זה עושים סיבוב ואז יש אוקסר דיי גבוע ומנש קפץ את הכל ממש טוב חוץ מבדאבל שהיה שהתחיל באיקס ואז אפריט הוא קפץ כמו משוגע ממש ממש גבוע אבל בכל זאת הוא היה מלך

סוני DSCH1

New member
חרא

רכבתי על הסוסה שאני רוכבת עלייה ומישהו אחר מתחרה עלייה חחח והיה חרא היא בטטה ולא נותת ולא יודעת כמעט כלום המדריך שלי הוריד אותי ורכב עלייה לא ממש עזר זאת אומרת שאני צריכה לשבת עלייה כול יום ולמד אותה ואיזה מגניב עוד שבוע ו... יש לה תחרות הצילוווווווווווווו

doron225

New member
וואי..........

השבוע לא היה לי שיעור רכיבה היה תחרות!!!!!! פסדר טרייל נפסלתי ופלג'ר שני גם זה בסדר אבל נשארתי לסדנא והיה מזה כיף!!

doron225

New member
לא כל כך..

הלך לי חרא :[ אני רגילה כבר למקומות יותר טובים בזה.... אז זה כבר ממש מאכזב... ובסדנא השופטת אמרה שאני מציגה טוב ושאני מדברת אנגלית יותר טוב ממנה ><" אבל איזה שופטת חמודה אתם תראו אם תכירו אותה... קוראים לה מארי לוטר! D:

הדס73

New member
../images/Emo10.gif

היה חרא של שיעור (רק בסוף היה טוב)... עשינו שיעור בלי ארכובות והייתי על בילבי ויש לה צעד מגעיל בטרוט!!
ואז בקנטר (רבע שעה אחרונה) בלי ארכובות היה מצוין!!

מדהים../images/Emo9.gif

הייתי חייבת לעשות שיעור ולקפוץ קצת בתוך כל הפסיכומטרי הזה
והיה פשוט וואוווו
קפצנו מסלולון נחמד עם המון אנרגיההההה

הדס73

New member
../images/Emo4.gif

שאלה קצת חצופה..את לא חייבת לענות.. את לא כיתה י?למה את עושה פסיכומטרי ולא מחכה עד סוף כיתה יב?

למעלה