מעב"ר

SoosKatan

New member
שיעור?

היום.. עשיתי לעצמי אימון קצרצר וטוב.. חימום וזה היה מעולה.. רק שמתי לב שהיא ממש ממש שונאת טרוט- ושלא נדבר על ג'וג!! בקיצור, החלום שלה זה הליכה וישר קאנטר... אבל מה לעשות שזה לא הולך ככה.. =\ אז אני עבדתי איתה על טרוט נורמלי ורגוע.. אימון הבא אני ינסה לשכנע אותה שג'וג רגוע הוא כייפי.. =]

favory

New member
הא../images/Emo106.gif

היה שבוע אימון ממש ממש מוצלח לקרת התחרות, כל יום לרכב כמה שעות על הסוסים שלך זה פשוט כיף!
טוב אז אני אספר על שיעור ספציפי, הלך ממש ממש טוב המעברים היו חלקים הוא עבד מאחורה ובא למתג, הוא האמת הלך לי ממש טוב כנראה כל המרץ של שבת .. בקיצור הייתה יופי של רכיבה ויצאתי מרוצה! ( ושזופה )

ram ram

New member
היה לי שיעור!היה לי שיעור!!!

חחח... סורי על ההתרגשות פשוט אין לי הרבה שיעורים.... רכבתי על ג'ונה והיא הייתה פשוט מתוקה.! עשיתי את שני הסלולים וזוריק שפט אותי והיה אחלה!
עכשיו יש לי הרגשה טובה לפני התחרות! ואז רכבתי על פאקו המכונה הזה..! אחלה סוס שבעולם.... גם איתו אני מתחרה...

MC sApiR

New member
ואו-שיעור על הבוקר זה אחד ה-דברים=]

היה ממש כייף
המ..הייתי על שי ועבדנו על כיפופים וכלמיני ועל זה שהיא לא תזרוק את הראש במעבר לקאנטר,על הטרוט ישיבה המזוויע שלי
ועשינו בסוף קצת לגילדים והיא הייתה חמודה

סוני DSCH1

New member
מעולה

רכבתי על טליק והיה מעולה עשינו מעגלים מהרים בשני הצדיים ונהיגה ועצירות והיה סוף הדרך ממש מרוצה מעצמי

למעלה