מעב"ר

ווינגז

New member
../images/Emo202.gif../images/Emo210.gifמעב"ר

מה עשיתי בשיעורי רכיבה כ"כ מצחיק לי!

SoosKatan

New member
נמנמנ רכיבה על הבוקר זה הכי- אחי!

היה ממש כיף!!! זה לא ממש שיעור.. הגעתי מוקשם בבוקר לחווה, עם הכלבה שלי- פעם ראשונה!! הכלבה ממש התפרעה בהתחלה, כאילו ממש רצה ועשתי ספרינטים [היא ממשששש אוהבת סוסים] ואז היא קצת נירגעה ואני הכנסתי את רוקיטה מהמירעה.. איכפתי אותה והיה נחמד.. :) יש לה מגנים אדומים שקסים! רכבתי עליה שלושת רבעי שעה בערך.. הכלבה שלי רדפה אחרי במעגלים כל הזמן! זה היה מטורף.. רוב הזמן היא הייתה מקדימה וכ"כ פחדתי שנידרוס אותה- אבל היא רצה מהר כ"כ.. יותר מהלופ האיטי שעשיתי ^^ רוב האימון שלי עם עצמי עבדתי על מעברים מקאנטר לג'וג רגוע.. הלך ככה ככה טעון עוד שיפור :) היה ממש כיף אח"כ שטפתי אותי כי היא ממש הזיעה
ויצאתי איתה טיפה

SoosKatan

New member
כן

חבל לך על הזמן כמה היא התעייפה... את לא מתארת בכלל.. היה ממש ממש חם בחוץ, ואני במנג' עושה קאנטרים והיא ליידי... עושה מעגלים סביבי... זה ממש הפחיד אותי... אבל נהנתי... גם היא נהנתה :) וגם רוקיטה נהנתה אני חושבת מהחברה שרצה לצידה
-> היום בבוקר בדרך לחווה (אני באה ברגל- דרך השדות)

לכי תדעי איך היא תגיב...

למרות שהיא מאוד חברותית לכל החיות.. היא גם בת 8-9.. אבל זה לא גורם משמעותי

לא היה..אופ..

ת'אמת שהיה שיעור לא ממש טוב..גב לא ישר מספיק ברכיבה ..בעיה קשה..

טיול ביום שישי...

אמנם רק לשעה כי בפסח עמוס להם
אבל היה כיף.. הלכתי עם אבא שלי אח שלי הקטן וחברה מהחווה... רכבתי שוב על קקטוס שהפעם הפתיע אותי לטובה ולא משך בפה.. אבל כמובן שהוא היה חייב להיות "מלך" ולנשוך את כולם
ולבעוט בכולם
ילדה פחדה לעבור בגללו חחחחח אז הטיול התחיל בהליכה לחוף ואז בחוף עשינו קצת טרוט, הטרוט הכי מהיר שעשיתי בחיים עוד שנייה עפתי... אח"כ עשינו קצת גאלופ [רק חלק מהקבוצה כמובן.. המנוסים] איזה 5 דקות והיהה כיף...... קקטוס כלכך מהיר
ומישו נפל בסיבוב אז הסוס התחיל להשתגע והתחיל לדהור לידי וזה שיגע גם את קקטוס
ואז עצרנו, הוא עלה והמשכנו.. זהו
וכרגיל
ממליצה על חוות הקקטוס
חחחח

פלפלת19

New member
היה שיעור מדהים בהחלט!../images/Emo9.gif

הייתי על דובו ועבדנו על עצירות.... הוא היה פשוט גדול!
אני כ"כ אוהבת את הקטנטן!

נמנמ שיעור על אונה בונהה!!

היה...מממ..איך מגדירים את זה..?! מטורף!!... כן, זאת המילה... P= הממ..חימום לא משהו..אבל השתפר לקראת הסוף.. ואז קפצנו..עבדנו על מכשול בודד..ואח"כ עוד מכשול בקו..והיא פסיכית
יום חמישי נעשה שיעור פרטי..נקווה שיצא מזה משהו..

A z a r o

New member
../images/Emo4.gifפסיכית?!

חח היא לא נורמלית!!! חח והשיעור שלי על הקציצה?! חח לא היה יותר טוב זה בטוח!!!!!!! חח ומצאתי עוד תמונות

למעלה