מעב"ר

ווינגז

New member
../images/Emo202.gif../images/Emo210.gifמעב"ר

מה עשיתי בשיעורי רכיבה מתפוצץ לי הראש.

fliperit

New member
לא הכי משהו...

וונדי נשענת על צד ימין! זה הורג אותי! היא כ"כ עקשנית בעניין הזה. היא פשוט לא הבינה את הקטע...שאסור להישען... לפחות היא החליפה רגליים ממש טוב יחסית לעצמה...

fliperit

New member
לא...חחח

וונדי פחות יפה
...זאת סתם תמונה ממש יפה של סוסה מהרי יהודה...

segev 007

New member
שיעור תותח......../images/Emo98.gif

יום שני: שיעור אחרי שובעים שלא היה שיעור הייתי על ואן גוך שהיה כל כך מעולה קפצנו והכל הלך טוב רק שליפני זה היה בעיה והיה חסר סוס אבל בסוף הסתדרנו והכל היה יופי עשינו מסלול לא גבוע בימיוחד והכל עבר יופי טופי יום שלישי: עופר החליט היום שאני רוכב הרבה בהתחלה שיר רכבה על בויו ואז אחרי שהיא הרגיע אותו והוא היה יותר טוב מההתחלה אז החלפתי אותה רכבתי עליו והוא היה תותח חוץ מי כמה פעמים שהוא קצת רץ אבל חפיף הוא הלך ממש טוב אחרי זה אני ואריאל רכבנו על וונדיז וואן גוך שנינו רכבנו על שני הסוסים ו וונדיז היה כל כך טוב רכבתי עליו לאמרות התקופה הלא טובה שלא תפסתי אותו במצב רוח טוב והוא היה כזה תותח אחרי זה ואן גוך שהיה דיי עצלן כמו תמיד אבל אחרי ניסיונות עזים לעזיזו קדימה בסוף הוא הלך טוב כמו שצריך והיה ממש כיף בקיצור אחד הימים הטובים שלי

ה צ י ף

New member
ייייייאאא כנסססס

שמע אתה רוכב בחווה בכפר שמואל נכון? בקיצור אריאל שאמרת.. הוא הבן של הבעלים של החווה נכון? עם כן תגיד לו שאלירן מרמת השרון חבר של שון עצבנייייייייייי אליווו ותמסור לו ד"ש ושירים טלפוןןןן תודה

segev 007

New member
כן אני רוכב שמע וכן הוא הבן של הבעלים....

ואני אמסור לו ד''ש בכיף רגע מי מי לימסור את הד''ש?

AnGi14

New member
השיעור ביום שני...

אמ..השיעור התחיל ממש אחהל אחרי שבועיים ללא רכיבה היה לי שיעור עם אנג'ל אמ... היו לה המון קטעים שהיא התחילה לבטוח באקים וזה די הבהיל אותי חחח.... [ניראה לי שהיא בעטה בגלל שהיא המליטה והייתה טיפה לחוצה בגלל הסייחה חח]... אז התחלפתי לקראת סוף השיעור אם ילד שרוכב יותר זמן ממני כי הוא גם יותר מנוסה והכל לחלק האחרון בשיעור שהיה קאנרים עליתי על פלמה והיה דווקא די בסדר כלומר,היא עברה יותר קל מבדרך כלל.... אבל אני מקווה שביום שישי יהיה שיעור יותר מוצלח!!!

שירלי317

New member
אולי מחר סופסוף?!?../images/Emo10.gif

בשבועיים האחרונים ראיתי את הילדה שלי רק פעם אחת. מתגעגעת כל כך. אבל יפן... ומתמטיקה.. ובגרויות... ופיכס. אולי מחר.

היה נחמד..

הייתי עם חברה שצילמה אותי מלא מהשיעור בוידאו
ו-3 אנשים וילד חשבו שאני הצגה\סרט והסתכלו כשהראש בתוך המנאז והילד הקטן גם כן
רציתי להרוג אותם... הצלחתי איכשהו להוליך את טופז נורמאלי על הצד.. הכיפופים היו מצויינים, וטרוט קימה כרגיל היה גרוע..
ובקאנטר היה נחמד.. למרות שהשיעור לא עשיתי הרבה קאנטר.. וחצי מהסוסים היו במרעה כנראה
אז לא ראיתי את דפיי
הצקתי קצת למילקי... שחטף עצבים
וגם שירה השתגעה מהחיבוקים שלי
לקראת סוף השיעור הייתי עם מושכות הכי ארוכות שאפשר
וזה היה לי ממש מוזר... אבל נוח
זהו

shirli0811

New member
2 שיעורים (:)

ביום שלישי-שיעור על קוטר, אני וצ'רסון עבדנו יותר על רכיבה במקביל אחד לשני [כמו של מופעים וזה] והלך נחמד....:]] יום רביעי-זה לא היה שיעור, אבל לאון לימד את ואת צ'רסון לעשות לונג' כשכל פעם מישהו רוכב XD XD רכבתי בערך 15 דק' על נו ניים בלונג' כשצ'רסון עושה לי.............חחחחח XD XD יום שישי- שיעור על הנסיך
טובורג
, קפצנו לנו, והוא כזה מדהים..
, הוא הציל אותי כ"F הרבה בקפיצות וזה מראה לי שהוא אוהב אותי כי הוא בד"כ מסרב כשלא מכניסים אותו נכון.. אבל הוא כזה מדהיםם (:)
ולאט לאט חוזר לי הביטחון בקפיצות, זה כזה כיףף..:]][=

למעלה