מעב"ר

ווינגז

New member
../images/Emo202.gif../images/Emo210.gifמעב"ר

מה עשיתי בשיעורי רכיבה סליחה שלא הייתי פה בזמן האחרון, עומס מתכונות-בגרויות. שבתי

R E L 007

New member
אז ככה..

כמו שאתם יודעים.. או שלא
זה היה שיעור רישמי ראשון בקופל... רכבתי על שבט המתוקה הזאת ו.. אפשר להגיד שעשינו טרייל..!

השיעור הכי גרועע שהיה לי עד עכשיו....

פשוט זוועה
אין לי על מי לפרוק עכשיו את העצבים, ואבא שלי חשב שזה ישמח אותי אז הוא אמר לי "שבוע שעבר מרוב שהשיעור היה טוב המדריך אמר שצריך כבר לקנות לך סוס" אבל הוא ממש טעה.. כי זה ממש לא שימח אותי
השיעור הזה הוציא לי את החשק לרכב........ טופז בגלל הרוחות היה קופצני מידי,בטרוט קפצתי באוכף, הטרוט קימה כרגיל-נופלת קדימה ואחורה, המעברים לקאנטר מזעזעים, והדברים היחידים הנורמלי היו הכיפופים וההליכה מן הסתם
ובנוסף דפי נראת לי חולה והיא לא ממש התייחסה אליי |: אני מחכה לחצי שעה הזאתי כל השבוע ומתבאסת
סליחה שפרקתי את זה כאן

כיף=]]../images/Emo13.gif

יוליה מלכה! אחד השיעורים הטובים.. בויו עושה שטויות, ועם נייט (
) לאט לאט חוזרים לעבודה... בסוף עוד יהיה טוב...

מאוד מרוצה מעצמי ../images/Emo13.gif

ומאיתן. הוא דווקא היה טוב מאוד בשיעור
התחלנו משהו חדש, הלך לי טוב מאוד, מקווה שימשיך ככה, ומרוצה מעצמי שעל ההתחלה הולך לי כמו שצריך
אני מרגישה שאני מתחילה להתקדם, ובקיצור, הרבה יותר טוב לי ברכיבה

gili600

New member
שיעור

בתוך כל היום הדוחה הזה היה לי שיעור כיפי. הפסקתי לשבת כמו ג'לי והשתפרתי מאוד וזה ניכר על וויני. הרבה מעברים טויבם, הוא הקשיב ממש ושנינו היינו מרוכזים.. נקודת האור ביום הזה

MAYA 4827

New member
איכשהוא, בדרך מוזרה ביותר,

היה לי שיעור ממש טוב!! אני חושבת שזה קשור לזה שחזרתי לרכב על וונדיז. פעם ראשונה שממש הרגשתי שהגעתי למקום נכון, והוא בכלל לא היה על היד הפנימית. כיףף פפפ לא קפצתי כבר שבועיים=//

למעלה