3 רכיבות....
יום שני: רכבתי על וונדי, והתחיל מעולה. היא נהגה טוב וזזה עם הכתף..והרגשתי שגם אני עובדת טוב (והמאמנת שלי גם אמרה לי..). אח"כ הגענו להחלפות (שזה הקטע הבעייתי שלנו..). לצד הראשון היא החליפה בפעם הראשונה מקדימה ואז מאחורה אחרי 3 צעדים. בפעם השניה היא החליפה חלק 2 צעדים אחרי ששמתי את הרגל...אז נכון, זה לא להיט, אבל זאת התקדמות. לצד השני (הקשה יותר) זה כבר סיפור שונה. פעם אחת היא החליפה מקדימה ומאחורה רק אחרי חצי מעגל. כנ"ל פעם השניה..אבל בפעם השלישית היא החליפה חלק ומיד. אח"כ עברנו לספינים...שזה עוד דבר בעייתי אצלה, כי היא תקועה עם הכתפיים. לא היה משהו, ובסוף המאמנת שלי עלתה עליה....ונגמר סביר, אבל לא טוב. יום שלישי בוקר: רכבתי בהרי יהודה, על קווטר קטן ותחמן..שנראה בכלל כמו שילוב בין הפלינגר לפוני הרים..או משהו כזה. הוא כ"כ כבד מקדימה, ויש לו צעד מ-ז-ע-ז-ע!!! ממש כאב לי הגב אחרי זה, אבל בהחלט היה שיפור. הוא התחיל את הרכיבה עם הראש זרוק למעלה כל הזמן, ובסוף הרכיבה הוא היה עם ראש שטוח, ואסף את עצמו כשנהגתי. יום שלישי צהריים: רכבתי על וונדי לבד, בלי המאמנת שלי. עבדתי על נהיגה בקנטר וקאונטר-קאנטר. היא ממש גררה לשער, ולא התיישרה לי אחרי הנהיגות, אבל בסוף הרכיבה היא הייתה מותק והבינה שלא הולך לה למשוך אותו. היא אפילו עצרה חמוד בסוף, כשבכלל רציתי שהיא רק תרד להליכה..איזה מותק...לפחות בזה היא מוכשרת. ח"ח למי שקרא עד הסוף