מעב"ר

ווינגז

New member
../images/Emo202.gif../images/Emo210.gifמעב"ר

מה עשיתי בשיעורי רכיבה הופהופ

fliperit

New member
3 רכיבות....

יום שני: רכבתי על וונדי, והתחיל מעולה. היא נהגה טוב וזזה עם הכתף..והרגשתי שגם אני עובדת טוב (והמאמנת שלי גם אמרה לי..). אח"כ הגענו להחלפות (שזה הקטע הבעייתי שלנו..). לצד הראשון היא החליפה בפעם הראשונה מקדימה ואז מאחורה אחרי 3 צעדים. בפעם השניה היא החליפה חלק 2 צעדים אחרי ששמתי את הרגל...אז נכון, זה לא להיט, אבל זאת התקדמות. לצד השני (הקשה יותר) זה כבר סיפור שונה. פעם אחת היא החליפה מקדימה ומאחורה רק אחרי חצי מעגל. כנ"ל פעם השניה..אבל בפעם השלישית היא החליפה חלק ומיד. אח"כ עברנו לספינים...שזה עוד דבר בעייתי אצלה, כי היא תקועה עם הכתפיים. לא היה משהו, ובסוף המאמנת שלי עלתה עליה....ונגמר סביר, אבל לא טוב. יום שלישי בוקר: רכבתי בהרי יהודה, על קווטר קטן ותחמן..שנראה בכלל כמו שילוב בין הפלינגר לפוני הרים..או משהו כזה. הוא כ"כ כבד מקדימה, ויש לו צעד מ-ז-ע-ז-ע!!! ממש כאב לי הגב אחרי זה, אבל בהחלט היה שיפור. הוא התחיל את הרכיבה עם הראש זרוק למעלה כל הזמן, ובסוף הרכיבה הוא היה עם ראש שטוח, ואסף את עצמו כשנהגתי. יום שלישי צהריים: רכבתי על וונדי לבד, בלי המאמנת שלי. עבדתי על נהיגה בקנטר וקאונטר-קאנטר. היא ממש גררה לשער, ולא התיישרה לי אחרי הנהיגות, אבל בסוף הרכיבה היא הייתה מותק והבינה שלא הולך לה למשוך אותו. היא אפילו עצרה חמוד בסוף, כשבכלל רציתי שהיא רק תרד להליכה..איזה מותק...לפחות בזה היא מוכשרת. ח"ח למי שקרא עד הסוף

natyly

New member
זה היה דיי מזמן..

אני אחזור לרכב רק עוד איזה חודש.. בלעכס. מתגעגעת.. אני רק התחלתי תאמת.. תסלחו לי על הבורות:S מממ בשיעור השלישי שלי רכבתי על סוס ששמו סיני.. ועבדתי עם המדריכה רק בלונג'.. אני מצליחה למדי בטרוט בלונג' כזה, אבל אחרי שאני עושה משהו כמו עשר צעדים טובים אני נשארתי יותר מידי זמן למעלה ואיבדתי תמיד את הקצב.. הסוס היה ממש חמוד והוא תמיד עצר כשביקשתי ממנו.. (אגב טרוט תמיד מעיף או שזה רק בהתחלה ככה?
) ו מ.. הראו לי גם איך להוריד ממנו את הציוד ולנקות אותו:] זה נחמד להבריש אותו.. חהחה וזהו נראה לי

סוני DSCH1

New member
סוף סוף

חזרתי אל בת אחרי חודש שלא רכבתי עלייה ,אז יום שישי רכבתי עלייה והיה מזעזעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעע בצורה מגעילההההההההההה היא לא מגיבה לרגלים היא לא עושה מה שמבקשים ממנה לא אוספת את עצמה פשוט הרגשה רעה שלא רכבתי עלייה חודש וכבר היא חוזרה אחורה, אתמול רכבתי עלייה שוב והיה יותר טוב מעברים סבבה לגמרי היא אוספת את עצמה אבל הבעיה שהיא דופקת לעצמה את הרגלים ובלופ אז היא מרוב שהיה לה קשה ולא רצתה לזוז שברה לי לטרוט ורגל הפוכה אבל בסוף השיעור זה היה בסדר וגם רכבתי עלייה בלי ארכובות שזה לא היה נוח כי היא התחילה להפיל קטף אהההההההההההה מאיפה היא למדה את זה נזק

horses my life

New member
שעור מזה כיף:)

היה לי היום שיעור הכי כיף.. רכבתי על מונטנה היה לי קשה לשכנעה תמדריכה לרכב עליה כי רכבתי עליה 8 פעמים בשבועה... בסוף היא נתנה לי לרכב עליה והיה פשוט סוף...רכבתי שעה וחצי בהתחלה עשינו סיבובי טרוט התאמנו על הרגליים כי הם כל פעם זזים(ככה המדריכה אומרת) ועד שהצלחתי פיווו חחח...נממ אחרכך עשינו טרוט ישיבה וקנטר והרבה קנטר והקנטר שלה פשוט מדהיםם וכיף:) נממ אחרכך עשינו טרייל קלאס...עם מכשולים וסוף סוף היא יכולה לעלות על הר וכלהשטויות האלה...נמממ זהו בסה"כ היה ממש כיף אחרי הרבה זמן שלא היה לי שיעור^^

היה לי שיעור ממש טוב ../images/Emo13.gif העביר לי את הטעם

הרע מהשיעור הקודם
אין בדיוק מה לפרט.. אז אני לא יפרט

רועי מו

New member
התחלתי לעבוד בלי מושכות

התלתי ללמד את הסוסים שלנו בחוות נק ריין ובסוף הרכיבה עבדנו איזה 10 דקות בלי ראשיה בכלל [אומנם רק בהליכה אבל גם זה משהוא] רכיבה הבאה אני מקווה שאני אגיע גם לטרוט בלי ראשיה

netapet2

New member
שיעור טוב ../images/Emo13.gif

עבדתי איתו בשיעור על העבודה, היה די קשה לי כי עבדנו בקבוצה ולא רציתי לעשות איתו על ההתחלה מעגלים ופניות חדות אבל נאלצתי :( עבדתי על לעגל אותו ולשמור את הרגליים אחורה, יחסית עבדתי יותר לבד... על קאנטר ימין הוא עבר רק פעם אחת מתוך כמה פעמים לקאנטר לא נכון.. והוא יותר משך לי בימין ובשמאל רק פעם אחת כי לא ישבתי טוב.. סה"כ היה שיעור טוב והוא פשוט מתוק. נטע

חריקת

New member
אניייי

זה התחיל פשוט p הגעתי לחווה והיה פשוט סבבע עד שהגתי לשמנה להכין אותה לשיעור ואז הופ הופ חלילה גליתי שהיא חולה היתי עצוב וזה לא היה כל כך p אבל הגיעה הוטרינרית עשתה לי טיפול ונדפתקי ללא שיעור אני יודע שכולכם אוכלים ת'לב עם היה בסדר ובטח עצובים לשמוע (חיחעיחעי) אז אל פחד הסוסה בריאה כמו שור ולמקווה שיהיה לי שיעור שבוע הבא עד פה בהיהיהיהיהיי

סוני DSCH1

New member
שיעור

היה סבבה לגמרי רק שמישהי שרוכבת איתי בשיעור נכנס בי כמה פעמיים מעצבןןןןןןןןן. השיעור התחיל סבבה באיחור כמובן כי היה בעיה של מתג ואוכף חחחח. הסוסה שאני רוכבת עלייה משתפרת היא לא כמו קודם היא קשה על הרגלים ולא מגיבה להם אבל היא בסדר היא חמודה אוספת את עצמה נכנסת יותר לכושר מגיבה לידים ואפילו התחלתי לרכב עלייה ביד אחד והיא מגיבה לזה בסדר גמור, לשיעור הבא צריך לשפר את התגובה שלה לרגלים להכניס אותה יותר לכושר מעבריםיותר חלקים ואצלי צריך לשפר פחות לשחק עם הידים פחות להחזיק אותה עם הרגלים ולשמור על שווי משקל ביד אחד (בצורה המוזרה ביותר כאשר אני רוכבת עם יד אחד אני יותר חוששת לפול ופחות בטוחה בעצמי עם פחות שווי משקל למה זה?)

למעלה