מעב"ר

כ"כ מתאים לי...

בגלל שנייטי עדיין לא חזר לקפוץ, רכבתי על יוליה באימון אתמול... היה מסלול טוב עם פניות קשות, והיה הכי טוב בעולםםםם!!!
חיים לא הפסיק לפרגן וגם יש עניינים שזזים בכיוון הנכון...
אם הכל ילך לפי המתוכנן אז השמיים הם הגבולל ואני הכי מאושרת בעולם אחרי אתמולללל שיאבלולווו!

netapet2

New member
קפצנו P:

אז קפצנו איתו P: בקטנה אבל זה הספיק לי ואני בטוחה שגם לו אחרי הרבה זמן שלא קפץ.. עשינו בהתחלה קבאלטים בטרוט. אחרי זה איקס בטרוט ואז עברנו קצת לקאנטר... והיה קשה >< הוא משך, היה חם, הזיע, הידיים שלי החליקו... אבל היה בסדר סה"כ הוא לא סירב ולא היסס... רק היה קשה להזיז אותו.. אבל סה"כ הייתי הכי מאושרת כי לא חשבתי שנקפוץ P: במיוחד הוא חתיכי עם השמיכה התכלת-אפרפר P: *בתמונה טייסון, שקיעה, וציפור! *

fliperit

New member
רכיבה אחרונה אולי על וונדי

והיא לא הייתה משהו, אבל זה לא כ"כ אכפת לי, כי היא כבר לא תהיה סוסת ריינינג. בסוף הרכיבה הורדתי אוכף, נכנסתי למגרש הקטן (והמכורה) וקיררתי אותי במשך המון זמן בלי אוכף. זה היה ממש כיף, אני חייבת לציין.

שירלי317

New member
אתמול

היה חום איימים. קים הייתה חולת נפש מהרגיל. באקים, שטויות והרבה בלאגן. בקיצור. חרא. כבר הרבה זמן שלא הייתה לי רכיבה כזו גרועה. שהזכירה לי את הרכיבה בקיץ האחרון כשנפלנו ביחד ואיבדתי את ההכרה. מלחיץ. הממ... מחר בבוקר שעור. נקווה לטוב. שבת תחרות. עייף לי.

AnGi14

New member
השיעור של יום שני

היה ממש ממש ממש ממש חם ביום שני גמרנו את המים על ההתחלה חח אבל מזל שיש מים גם בחווה חח.... אז בשיעור לא היינו במנז' חגית הוציאה אותנו החוצה לשטחים של בן שמן. היה כל כך כיף רכבתי על אנג'ל והיא הייתה ממש מקסימה היא לא מיהרה וגם לא בטרות ופשוט נהנתי שחבל על הזמן!!! וגם הסייחה של אנג'ל מתחילה להיות יותר ידידותית...

מוריה42

New member
שיעור טוב!

היה הרבה קאנטר...והכל היה טוב..חוץ מזה..שלאוס כמעט העיף אותי לקוצים..ומשכתי לו הרבה שבמושכות בטעות=(! אבל סה"כ..היה טוב!

נפלתי../images/Emo6.gif

ועכישו זה קצת כואב. אבל היה אתמול כל כך חם..איכ. ובכללי שיעור מטורף, רוני יכולה להעיד
אבל אפילו נהנתי מזה קצת חח

MAYA 4827

New member
כי טובב../images/Emo3.gif

בדראסג' אני מרגישה שאני משתפרת בזמן האחרון.. היה לי שיעור, ובהתחלה ממש התאכזבתי שאני לא על וונדיז (אחרי שאכלתי חול בשביל לעשות לו לונג'
) ורכבתי על בויו.. בסוף דווקא הלך ממש סבבה=] בקפיצות- סוףף סוףף היה שיעור אחרי שבועיים אחרי שלא קפצנו.. רכבתי על יוליה(
) התותחיתת על צד ימין אני סבבה אבל במעגלים הקטנים/ פניות חדות אני פשוט נוראית!! אני נופלת פנימה, וזה סתם נוראי.. אני צריכה לעבוד על זה=] חוץץ מזה יש משו שמתקדם, ואם ההורים שלי יהיו נחמדים...הלוואי

MAYA 4827

New member
אהה ו..

למרות שזה לא היה שיעור, אבל בסוף יצא לי לרכב על וונדיז בשני אחרי השיעור. עבדתי איתו הרבה בטרוט והיה ממש טוב!! חח הייתי גאה בעצמי=]

segev 007

New member
אחח אחח איזה שיעור כמה טוב לחזור ליקפוץ../images/Emo9.gif

אז ככה באתי לחווה עם מלא חשק לשיעור אחרי שבועים שלא היה....( >< ) אז הגיע השיעור שלי הייתי אמרו לירכב על יוליה אבל בסוף עופר אמר שלא כי היא הייתי כבר ממש עייפה אז רכבתי על ואן גוך והיה ממה מה כיף הרגשתי שאני קופץ הרבה יותר טוב מאש אני רוכב אצל חיים ( מין הסתם ) בכל זאת היה שיעור תותח היה כל כך כיף סוף סוף היה איזה משהו שגרם לואן גוך ליקפוץ יותר טוב ולהיות הרבה יותר אקטיבי אני נהנתי

natyly

New member
../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif

אני יושבת פה ומשתדלת מאוד שלא לקנא בכם.. אחרי שלוש שיעורים שרכבתי היתי חיבת להפסיק כי אין לי גישה כרגע לחווה שאני רוצה ללכת אליה.
רק בחופש אני אחזור לרכב... יש לי עוד חודש וחצי בעעכס עידוד?! מישו?!

fliperit

New member
למה לא לרכב בחווה שיש לך גישה אליה?

איפה את גרה? אל תדאגי...אחרי שתרכבי בחופש את כ"כ תתאהבי בזה, שגם אם החווה תהיה 3 שעות נסיעה ממך את תיסעי

natyly

New member
../images/Emo24.gif

אם היו מרשים לי היתי נוסעת בשלוש אוטובוסים, שזה משצריך:S אני גרה בקרית ים והחווה ביקנעם.. אמרו לי שיש עוד חוה טובה באושה , שזה יותר קרוב ולא הצלחתי למצוא שום מידע על זה ואין לי שום מושג איך מגיעים לשם...:(

fliperit

New member
יש באושה ויש ברמת יוחנן.

ויש ביגור ויש בעוד הרבה מקומות בצפון. אולי יש פה צפוניים שמכירים את האזור יותר טוב ויוכלו להמליץ..אני פשוט לא בדיוק יודעת איפה זה קריית ים...

יש פה אנשים מאושה שיוכלו לעזור

ולפני זה שאמרת יקנעם אני מניחה שזה אינגליש. את רק צריכה לשאול ויעזרו לך!

למעלה