מעב"ר

fliperit

New member
3 רכיבות על הבייבי החדשה ../images/Emo99.gif

היא אמנם בת 4, אבל היו לה רק חודשיים של רכיבה אצל מאמן (שגם הוא מאמן שאני מאוד לא אוהבת, לכל הסוסים שלו נורא לחוצים תמיד). בגלל זה היא עוד קשה על הפה.. לפני כל רכיבה אני מריצה אותה קצת קשורה (והזמן של ההרצה מתקצר בהרבה מפעם לפעם, כי היא מתחילה להבין את העניין). ברכיבה הראשונה היא הייתה ממש קשה, והרכיבה הייתה ארוכה. עבדתי על הגה בהליכה, ואז בטרוט, ואז בהליכה ואז בטרוט וכו'. בסוף קיבלתי נהיגה טובה לכל צד. ברכיבה השניה היה הרבה יותר טוב. מאמצע הרכיבה בערך היא התחילה לבוא עם הכתפיים, אבל הראש עוד היה מושך. זאת הייתה רכיבה הרבה יותר קצרה מהראשונה. ברכיבה השלישית היה שיפור ענקי כבר, וממש נהנתי. היא מאוד חזקה (כי היא לא סייחה..היא בת 4 ושרירית!), אז היא עושה לי קצת חדש כושר...אבל לא נורא...

natyly

New member
:]

בסוף שינית לה את השם? הלואי והיא שיעור רכיבה

fliperit

New member
לא...עדיין לא, בכל אופן.

אני לא מצליחה לחשוב על שם שמתאים לה (חוץ מ"דובה"). אולי כשיגלו לי את השם המלא שלה אני אמצא...

יש לי רעיון לשם ../images/Emo13.gif

לדעתי הוא יפה, אבל צריך יותר לראות אם הוא מתאים לאופי שלה. מה שבטוח זה, שזה שם שמתאים לסוסה צעירה אם לא סייחה. ריינה

היה מושלםםם../images/Emo6.gif!!!

אז ככה..יום ראשון שעה 8 וחצי(כן כן במקום בצפר
) הייתי על הסוסה ועשיתי את האימון האחרון לפני התחרות,אחרי הצהריים. היה אימון כזה טובבב הסוסה לא ראתה פרות מלא זמן ודיי דאגתי בגלל זה אבל היא עבדה סבבה..היא הייתה קצת לחוצה אבל לא נורא..אחרי זה הלכנו לתחרות והיא הייתה כזאת מעולההה כזאת חמודה..משהו..ולקחתי איתה מקום שני במקצה הראשון ומקום ראשון במקצה השני
..סליחה על החפירה

AnGi14

New member
השיעור היום...

היה שיעור די בסדר רכבתי על אנג'ל והתאמנתי על התרגילים למבחן וחוץ מהקצב שהיה מהיר מדי הלך לא רע אני חושבת... באחד השלבים אנג'ל ראתה חתול ליד המנז' אז היא התחילה קצת להגביר קצר וזה די הבהיל חח אבל בסוף היה בסדר והיא נרגעה חח...

segev 007

New member
לא האמנתי שזה יקרה......

שיעור דרסז' עם חיים אבל כן כן זה קרה והיה תותח אחד השיעורים הטובים שלי.... היה פשוט מעולה הייתי על וונדיז שהיה תותח ועשה הכל טוב..... אחרי מלא זמן שלא היה לי שיעור דרסז'....היה לי היום שיעור דרסז' מעולה....
קיצר היה ממש ממש כיף!!!

netapet2

New member
גם אני רוצה

וואי כמה זמן לא היה מעב"ר וזה... אז בהתחלה עבדנו איתו על אממ אה כן במעגל לעגל אותו ושיזוז החמור, ובטרוט הוא הלך הרבה יותר טוב היום! אחרי זה היה מעבר לקאנטר וניגשתי לאיקס קטן, והמדריכה שלי אמרה "ככה אני רוצה אותך תמיד, כאילו אין שם מכשול, סתם משהו באמצע הדרך" כי הוא פשוט המשיך ללכת אל המתג, ועבד כמו שצריך רק בגלל שיצאתי מהמעגל ומעין "נשארתי" במעגל במוח. עשינו את זה עוד כמה פעמים, ואחרי זה עשיתי איקס המשך ישר ופנייה שמאלה לקו שבור, שלא היה היום "ה"דבר בשיעור למרות שהוא לא סירב
אממ *מנסה להיזכר במסלול* אחרי זה שוב האיקס ולקו השבור ואז להמשיך במעין מעגל גדול לאיקס, אחרי זה אותו הדבר עם ימינה לאפרייט (שהוא באמת נחת על ימין
) ובסופו של דבר זה עבר לאחרי האפרייט לעוד אפרייט של נראה לי 80 או משהו, (באיזה שהוא שלב האפרייט שאחרי הקו השבור הפך להיות אפרייט של שלוש שורות, כלומר הקורה למעלה, ואז עוד אחת ואז עוד אחת, ואז הוא סירב
) בקיצור שיעור נחמד, אני מרגישה שיפור, אצלי או אצלו לא יודעת. נטע *שמצרפת תמונה מהיום, היחידה שבאמת יצאה משהו...*

netapet2

New member
הייתי מסתכלת קדימה

אם הייתי ממשיכה אחרי זה קדימה, פה המשכתי ישר שמאלה, ואמרו לי להסתכל לאן שאני ממשיכה.

netapet2

New member
../images/Emo6.gif חח לא שמתי לב בכלל מה אני כותבת P:

העיקר שהבנתם ת'כוונה

למעלה