מעב"ר

fliperit

New member
רכיבה מעולה.

הסוסה עובדת מקסים וממש משתלדת. הרצתי אותה קצת לפני הרכיבה, כי היא לא עבדה יומיים...ויש לה חתיכת באקים כשהיא רוצה. ההגה שלה השתפר מאוד מאוד מאוד, גם בטרוט וגם בקנטר. היא זזה גם הכתף מעולה, וקצת נשענת עדיין עם האף. סובבתי אותה קצת בסוף, ולצד שמאל היא מגניבה. לצד ימין היא מכופפת מדי, אבל זה יסדר מהר. פשוט מרגישים שהיא נולדה לעשות את זה!

fliperit

New member
ועוד רכיבות...

שני שלישי היו רכיבות פחות טובות. היה לי קצר בתקשורת עם המאמנת שלי והיה קצת רע....בסוף פתרנו את זה. היום המאמנת שלי רכבה על הסוסה (ואמרה שעשיתי עבודה מעולה..איזה כיף), ואני רכבתי על סוסה אחרת. עבדתי איתה בעיקר על להרגע כי הסוסה בלחץ אטומי. תוך כדי עבדצי איתה גם על שלא תמשוך לכיוון האורווה, ועל שתיתן את הראש הצידה בלי להישען עם הכתף. היא הייתה די חמודה, והייתה לי הרבה סבלנות עליה...המאמנת שלי רוצה שאני ארכב עליה הרבה עכשיו..

התחיל לא משהו..נגמר קצת יותר טוב..

לא משהו מבחינתי...הייתי נוקשה והיה לי קשה לעבוד טוב..אבל בכל זאת בסוף היה יחסית ממש טוב
סוסה עם לב זהב פשוט!! עשינו ליין והיא החליטה לחרבן צעד לפני הכניסה לליין ואז היא הייתה במן הליכהעמידהטרוט מוזר כזה חחחח וקפצה את האין&אאוט הראשון שבכלל לא חשבתי שהיא תקפוץ..ואז היה צעד וכבר הייתי בטוחה שהיא תעצור ואפילו ניסיתי לכוון אותה אל מחוץ לליין והיא עשתה מן רבע צעד מוזר כזה וקפצה את האפרייט השני חחחחח ואז היה עוד צעד או משהו כזה ועוד אפרייט של 90 ככה והיא שוב קפצה!!! חחחחח כזאת מותק!! אני מתה עליה.. איזה שיפור מהנה

A z a r o

New member
../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif

רכבתי עליה אתמול היא היתה מושלמתתתת!!!! כל הרכיבה היא היתה מכונסת ולא רבה על כלום!!!! שלמותתתתת חחחח בואי ביום חמישי לחווהההה....עד שיש לי זמן חחח =] מחר עוד בגרות טיפשה =[

netapet2

New member
נחמד...

שיעור חביב, עבדנו על קומבינציה וחומה... היו כמה סירובים לחומה אבל זה לא הכי הרס ת'שיעור... עשינו מסלולון של אפרייט, שמאלה לקומבינציה, שמאלה לאוקסר, שמאלה לאפרייט ימינה לחומה, ושינינו מדי פעם את המסלול, היה בסדר, חביב, היו שיעורים יותר טובים, ואני מקווה שיהיו שיעורים יותר טובים בהמשך, תמונה שאני דווקא נורא נורא אוהבת מלבד שהיא מאוד מאוד מאוד מאוד חתוכה, (אהמ אהמ...)

למעלה