יום רביעי מאוחררר

Little McMickey

New member
../images/Emo202.gif../images/Emo28.gifיום רביעי מאוחררר../images/Emo26.gif../images/Emo36.gif

סורי על האיחור ועל השעה המאוחרת
היום הייתה לי פשוט בגרות מ-2 וחצי עד 5 ורבע, ואז הלכתי לחברה שלי חח אומג הבגרות הייתה כ"כ קשהההההה כאילו אלוהים כמה כמה אפשר!! נקווה שיהיה טוב. אומג וראיית את החדשות על האלבום החדש ואני כולי מתלהבתת!!!! אני מתה לשמוע אותו כבר
במיוחד את הסולו של דני וזה
והשיר ההוא שאמרו שהוא שילבו של השיר של אואזיס
שאני חולה עליו.. נו זה זה: sooo sally can wait she knows it's too late as we walkin on by.... שיר מושלם בכל מקרה, תגידו לי איך היה יומכם ולמי שהייתה בגרות גם הגידו בבקשה
ויש כבר תשובות באינטרנט ד"א. שאלה יומית: אמריקן פאי: 1 או 2? [אני פשוט רואה את זה
] אני חושבת ש...-2.. לא לא 1... לא.. 2!

Lex 1

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo129.gif בדרך לצאת ../images/Emo3.gif

מתכונת בביולוגיה שהלכה גרוע. נכשלתי במתכונת במת' שהייתה ביום שישי. 83 במתכונת באנגלית במודל F ומחר יש חוזר ל-G כי כמעט כל הכיתה נכשלה
ועכשיו לצאת להתאוורר קצת 3:
שאלה יומית קשה להחליט, שניהם מצוינים בניגוד לשלישי שלא היה משהו. אבל נראלי שאני אלך על השני - הנשיקה של ג'ייסון ביגס ושון וויליאם סקוט XDDD אחד ה-קטעים

m o r 1 0 2

New member
עאעא../images/Emo70.gifכנראה מאטליקה באים לארץ../images/Emo99.gif../images/Emo168.gif

שמעתי היום בבוקר על זה
זה יהיה כמו חלום שהתגשםםם!!!
עאעאעאןחלשדחלכחלאחכרחלגחדח~!#$%^&*$#@@#$%^&*)$ סורי,הוצאתי
XD אני הולכת לעבוד היום
איסה כיף,יש לי חברה גיטריסטית וחברה מתופפת,אח הם פשוט מעולות
שלא יומית אני ראיתי אמריקן פאי 1,2 ו-4 וכ"כ אהבתיXD אבל 1 לוקח את 2 http://www.youtube.com/watch?v=_ge_If0m3no&feature=related הטריילר
איזה חמוד הואא

butbut

New member
../images/Emo126.gifחלום זאת לא מילה../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

מטאליקה=]

JuSt My LuCk

New member
עונה :) באיחור כי לא הייתי בכלל בבית אתמול

שאלה יומית: אמריקן פאי: 1 או 2? אמממ 2... יותר מצחיק XD טוב אז בבוקר הייתה לי מתכונת בהיסטוריה והלך לי כל כך טובבבבבבבב! אני בשוק
הייתי בטוחה שאני לא אזכור כלום כמו שתמיד קורה לי XD סיימתי אחרי שעה ורבע(מבחן של שעתיים וחצי ) והלכתי לחברה שלי שגרה בכדורי והייתי אצלה ככה עד רבע ל-10 ואז הלכתי עם חברה אחרת שהייתה אצלה לבית ספר הסתובבנו ופגשנו אנשים וראינו אנשים חמודים שהגיעו מרוסיה כי הם רוצים לעלות לארץ והילדים שלהם (יש חתיכים
) אולי רוצים לעבור לבית ספר שלנו.... ואז אחרי זה נסענו כל השכבה לטיול קצרצר כזה ואחרי זה לקיאקים :) היה כיף ומעצבן XD היה שלב שהייתי חייבת בו לשרותים XD וכל שניה הם החליטו לעצור.. זה לא היה נחמד. וואי והרטיבו אותי כמו לא יודעת מה
אמממ ואחרי זה יצאנו ונסענו ללונה גל והיה די קר כבר ... טוב עלינו למתקן אחד נכנסנו לבריכת התינוקות XD היא הייתה אבל נקיה
והיינו שמה לבד רק השכבה שלנו
ואז התארגנו אכלנו ארוחת ערב וראינו הופעות של כל הכיתות. אנחנו שרנו ועשינו הפגנה של כיתת אומנות שמוצאים אותם מהכיתה שלנו ל-י'10
יונה גור המפגרתתתתתת! טוב ואז היה דיסקו של שעה וחצי בלחץ שעד שנהיה כיף וכולם התחרפנו נגמר... נסענו הביתה ו..אכלתי אבטיח הלכתי לישון XD

למעלה