זהה את השיר|תו

m o r 1 0 2

New member
../images/Emo202.gif../images/Emo35.gif../images/Emo79.gifזהה את השיר|תו../images/Emo35.gif../images/Emo202.gif

לכבוד השנה החדשה,אני מתה מתחילה משחק חדש
קוראים לו זהה את השיר ובו אתם צריכים לזהות את השירים המסתתרים מאחורי התמונות..... שלבים ראשונים יהיו קלים,אך זה יהיה קשה יותר ויותר...
הסבר
כל שבוע אני אשים 3 תמונות, אתם תצטרכו לנחש את שמות השירים שמסתתרים מאחורי התמונות, השירים כוללים גם קאברים ובעצם את כל השירים של מקפליי.... *אני אשים לעיתים תמונות שקשורות גם לקליפים ולא רק לשם של השיר ולשיר עצמו... אז תחשבו פעמיים לפני שאתם עונים
התשובות יישלחו כמובן במסרים
בלבד
על-מנת שהתשובות לא יחשפו כאן,ככה כולם יוכלו לראות.... אז כל שבוע תשלחו אליי מסר עם התשובות לשירים. כל סיבוב אני אפרסם את התוצאות של הסיבוב הקודם וכמובן טבלה של הבנות שענו נכון על התמונות כל בת שעונה נכון על תמונה מקבלת נקודה, יהיו תמונות עם בונוסים ותוכלו לקבל עוד נ'ק.... 5 הבנות שיהיו להם את מ'ס הנ'ק הכי גבוה יעלו לגמר, ושם יתחרו על עוד כמה סיבובים עד שנכריז על הזוכה מכולן
מקווה שההסברים מובנים,מוזמנים לשאול בנוגע להכל
אני פה
אז קדימה,בואו נצא לדרך

m o r 1 0 2

New member
../images/Emo26.gifתמונה מ'ס 1../images/Emo36.gif../images/Emo168.gif

לא לשכוח,מסרים בלבד

m o r 1 0 2

New member
../images/Emo26.gifתמונה מ'ס3../images/Emo36.gif

דד ליין:יום רביעי,שעה 9
בדיוק בעוד שבוע

Simple Girl 175

New member
../images/Emo187.gifאבל תחשבי על זה, עם לא יגיבו פה ההודעה

ההודעה תרד למטה מהר מאוד ולא יספיקו לראות אותה..

m o r 1 0 2

New member
אוקי,צודקתD:../images/Emo168.gif

באמת חשבתי עלזה... ומסיבוב הבא,אני אגיד שכל מי ששלח מסר שיסמןן משהו...(בנתיים אני אקפיץ) תודה

גרבע

New member
../images/Emo105.gif שאלה...

אם אני לא יודעת רק תמונה אחת,עולה לי נקודות על השתיים שידעתי? ובכלל מותר לשלוח רק 2 תשובות?

m o r 1 0 2

New member
כנסי../images/Emo9.gif../images/Emo168.gif

כדי לשלוח מסר אליי עם התשובות הנכונות, את צריכה לרדת למטה, פה בהודעה שאני כותבת את רואה "מסר למחבר\ת" -תלחצי עלזה ותשלחי לי את התשובותD: מקווה שהבנת

m o r 1 0 2

New member
../images/Emo26.gif../images/Emo168.gif

לפניים יש 3 תמונות, ואת צריכה לנחש איזה שיר מסתתר מאחורי כל תמונה... עכשיו את צריכה לשלוח לי למסר את השירים הנכונים שעומדים מאחורי התמונותDD:

LaDy RoCk 8D

New member
../images/Emo95.gifהא ^^ חח תודה ..

אז או שזה קשה ואין לי מושג איזה שיר זה [זה רק של מקפליי ?] או שעדיין לא הבנתי

m o r 1 0 2

New member
רק של מקפליי../images/Emo70.gif../images/Emo168.gif

כל השירים זה של מקפלייי קאברים,שירים מכל הדיסקים,שירים שלא הוכנסו לאלבומים, הכל

Lali x3

New member
../images/Emo42.gif../images/Emo47.gifאמ..שאלהXD

אני יכולה לנחש 2 שמות של שירים לאותה תמונה? כאילו אם אני חושבת שלאותה תמונה מתאים 2 שירים...

למעלה