ערב ג'ניפר אניסטון!

CarmitF

New member
../images/Emo202.gif../images/Emo41.gifערב ג'ניפר אניסטון!../images/Emo41.gif../images/Emo202.gif

ביום שישי 8/2 [עוד שבוע] ביס 1! http://yes.walla.co.il/?w=1/7700/1228025

just adiki

New member
יה!! איזה כיף לצופי יס../images/Emo99.gif

נראה לי שאני אלך להתנחל אצל איזה חברה
לא מצאתי איפה כתוב על זה בקישור, מפורט מה בדיוק יש? yes 1 זה ערוץ סרטים? אין לי יס פשוט אז אני לא יודעת.

CarmitF

New member
ייס 1 זה ערוץ סרטים..

כרגע אי אפשר לראות את לוח השידורים של יום שישי הבא,נראה לי שיהיה אפשר לראות מחר. כשאני אראה איזה סרטים יהיו7 אני אכתוב פה..

linoy7

New member
יאאאא איזה כיף להםםם../images/Emo7.gif../images/Emo99.gif../images/Emo41.gif

CarmitF

New member
../images/Emo202.gif../images/Emo41.gifרשימת הסרטים../images/Emo41.gif../images/Emo202.gif

19:52-"השמועה אומרת ש.." 21:30-"חברות עם כסף" 23:00-"הצד שלו,הצד שלה" 00:47-"בחורה טובה" זהו.

just adiki

New member
יה!!!!!!!

אף פעם לא ראיתי את "בחורה טובה" מההתחלה עד הסוף! כבר הודעתי לחברה שלי שאני דופקת אצלה התנחלות והיא אמרה שזה בסדר
. חולע חולע חולעעע על "השמועה אומרת ש..."
מצד אחד, טוב שזה יצא מודם כי יש לךי אותו בבית
מצד שני, באסה! כי לא אכפת לי לראות אותו בכל הזדמנות שיש לי. "חברות עם כסף" ראיתי עם אותה חברה שאני באה אליה לא מזמן ככה שטוב שהוא השני, יהיה לנו קצת זמן לשבת ולשוחח
"הצד שלו, הצד שלה" [
] לא ראיתי מאז הקולנוע ותמיד פחדתי לראות אותו שוב [כן פחדתי
] כי אני שונאת להתבאס בסוף. -תגידו אין חוק כזה בהוליווד שסוף של סרט חייב להסתיים עם סוף שמח?! וחבלך שלא השאירו את השם של הסרט כמו שהוא "הפרידה" כדי שנדע למה לצפות!!
. |סוף|סופילר|| ואיזה כיף ש"בחורה טובה" בלילה מאוחר, ככה סרט טוב לפני השינה
.. חפרתי
.

CarmitF

New member
כן,גם אני לא ממש הבנתי מה הקטע עם הסוף הזה..

חשבתי שהם בסוף יחזרו להיות ביחד והכל יהיה טוב ויפה וכשהסתכלי כמה זמן נשאר ראיתי שנשארו ממש כמה דקות ועדיין חשבתי שיהיה סוף טוב. "השמועה אומרת ש.." זה סרט מאוד יפה! תמיד אני אוהבת את הסוף כשאבא שלה מספר על אמא שלה [כשהיא חזרה לפני החתונה].. חברות עם כסף ראיתי פעם אחת בקולנוע אבל אני צריכה לראות שוב שאני אדע את הסרט טוב. חח גם אני חפרתי
.

MoRaN SaShA

New member
לצד שלו הצד שלה אין סוף - ../images/Emo58.gif

טוב?!?!??!!! באמת?!?!???! דייי לא בא לי לראות את זה עכשיו...

RayoDeLuz

New member
תראי... זה סרט נחמד..

אני אישית לא כ"כ אהבתי אותו אבל, אולי את תאהבי...

just adiki

New member
זה סרט טוב,

אני אהבתי את כל הסרט. יש כמה קטעים קורעי לב
. אז מתבאסים קצת בסוף, נשארים עם טעם רע אבל זה עובר
[חבל שלא קראו לסרט "הפרידה" למה היו צריכים לשנות את השם?!]

MoRaN SaShA

New member
אוף הרסתן לי כולכן ../images/Emo10.gif חחח

ולמה לא השאירו את זה הפרידה? כי בישראל מעוותים את כל שמות הסרטים חחח

CarmitF

New member
הוא לא רק נשמע-הוא גם כזה

והיא לא תיארה בדיוק את הסוף כי כשרואים את זה זה הרבה יותר מבאס.. סליחה שביאסתי עוד יותר

RayoDeLuz

New member
ממ נשמע טוב..

השמועה אומרת ש...- סרט נחמד.. יש לי אותו... חברות עם כסף- לא הכי אהבתי... הצד שלו הצד שלה- סרט נחמד.. לא התלהבתי... בחורה טובה- לא ראיתי..

MoRaN SaShA

New member
את השמועה אומרת ש.. ראיתי כמה פעמים אבל

לרוב הפסדתי חלק כלשהו בסרט חחח או שמישהו התקשר, או שהייתי צריכה ללכת לאנשהו או שבדיוק הלכתי לאכול חחחחחחחחח אני אבל ממש אוהבת את הסרט הזה. וגם את ואז הגיעה פולי- איזה סרט הורס מצחוק
בחורה טובה - היה טראומתי לילדה בת 13 על כל הסקס חחחחחח וחברות עם כסף לא ראיתי. הצד שלו הצד שלה- לא ראיתי , אלא רק את ההתחלה.

למעלה