שרשור הדמות האהובה של כל הזמנים

Catty

New member
../images/Emo202.gif ../images/Emo41.gifשרשור הדמות האהובה של כל הזמנים../images/Emo70.gif

שכל אחד יגיד מי הדמות שהוא הכי אוהב\אהב בקטנטנות ולמה
אפשר גם לספר עם איזו דמות הכי הזדהיתם. תמונות יתקבלו בברכה

Jeff Thomas

New member
נדיה ../images/Emo99.gif

ד"א זאת קרן , פשוט החלפתי כינוי ולא הייתי פה הרבה זמן

דנדוש 3

New member
ליכלוך ../images/Emo99.gif

סיבה- כי.. הוא חתיך שמשחק מעולה חחחחח.. אגב.. הוא ולוסיה באמת זוג שהולך טוב

Catty

New member
חימנה ../images/Emo99.gif

מאוד אהבתי את האופי האמיץ, העקשן והלוחמני שלה. והיא גם קצת טום בוית
- משחקת כדורגל וכו'... היא תמיד נראתה לי מקסימה, מתוקה, ודמות לחיקוי.

פליפה../images/Emo99.gif

שחקן מעולה קודם כל התאהבתי ביופי שלו והוא הכי "עשה" לי את זה לא יודעת להסביר פשוט הכי אהבתי אותו

YaEl 15

New member
זאת בטח לא התשובה שהייתי נותנת לפני כמה שנים,

אבל אני חושבת שבלן. בלן תמיד הייתה תיהיה שם בשביל הילדים, והיא נראית לי דמות אידיאלית של אמא, חברה, רעיה, מנהלת ... Just name it היא הייתה מקסימה לא הכי יפה, לא הכי חכמה, ודיי תמימה, אבל אולי זה בדיוק מה שהיה מקסים בה. התמימות הזו, האמונה בטיבו של האדם, האמון שהיא שידרה ונתנה באנשים. האמונה בעתיד טוב יותר, ובאהבה. היא הייתה אחת מהדמויות שעיצבו את שנות הילדות שלי, באופן הכי משמעותי (בלי קשר לזה שעכשיו אני מאמינה בדברים שונים לגמרי, וטוב האדם זה בהחלט לא חלק מהם...) היא בלתי נשכחת. גם רומינה יאן הייתה מדהימה, ואני לא אשכח את התאטרון של 98', איך שהיא בכתה עם כל הילדים... היה קסום

מזדהה מאוד עם מה שאמרת..

האמת היא שאני מרגישה שיצאתי בן אדם טוב יותר בעקבות הסדרה הזאת.. היום יש סתם זבל :( עצוב.. היום כבר זה לא מה שמעניין ילדים וחבל : \

../images/Emo45.gif

גם אני מרגישה כמוך אני כל הזמן אומרת את זה וגם כל כך התאכזבתי מקטנטנות 2006 זאת הייתה סידרה פשוט משעממת לא התקרבה אפילו לאצבעות של הרגליים של קטנטנות. אחרי שראיתי את קטנטנות 2006 הבנתי קטנטנות היה דבר חד פעמי שלא יחזור אף פעם אנחנו קיבלתנו מתנה והייתה לנו את הזכות להנות מהדבר הזה.... עד היום

Catty

New member
../images/Emo45.gif מסכימה לגבי המתנה + רעיון ../images/Emo70.gif

כל כך חבל שאי אפשר לרכוש את הסדרה... בקלטות\דיוידי. אפשר מתישהו להתארגן, שנאסוף את כל הקלטות שהקלטנו והפרקים ביוטוב, למשל שסתם נגיד יש לי פרקים 1. 5. 6. 17 מהעונה השניה, ולמישהו אחר יש פרקים 2, 4, ולעוד מישהו יש פרקים 3. 18 וכו'... אז אפשר לארגן ביחד את כל או רוב הפרקים לפחות, להקליט מחדש בצורה מסודרת שיהיה לנו. מה דעתכם?

shiran232

New member
../images/Emo54.gif../images/Emo29.gif../images/Emo45.gif

בגלל זה כל כך מעצבן אותי לשמוע אנשים שאף פעם לא ראו את הסדרה אומרים שהיא "הורסת" את הילדים. שיראו פרק אחד ויבינו שזה כל כך לא נכון

אני חושבת שטליי../images/Emo23.gif

בתקופת קטנטנות אהבתי אותה נורא! היא הייתה פשוט מתוקההה! ונדיה גם :)

טלי../images/Emo99.gif

אני הכי אוהבת אותה מהדמויות של קטנטנות כי היא הייתה כזאת מתוקה ומושלמת אבל הדמות שהכי הזדהתי איתה זאת מריה

0miss love0

New member
בערך כל עונה זה היה משתנה אצלי,כי הצטרפו

דמויות והעלילה השתנתה. אבל בגלל שהתחלתי לראות רק בעונה השלישית,והיא העונה שהשאירה אצלי הכי הרבה רושם וכאלה, אז מאוד אהבתי את חימנה ולכלוך. לא יודעת אם הזדהתי איתם,אבל אהבתי אותם. בעונות הבאות זה היה בעיקר באוטיסטה וקמילה

Catty

New member
גם אני מאוד אהבתי את חימנה ../images/Emo13.gif

והיה כיף לראות אותה עם זבוב... מה השם של הדמות אגב? כריסטיאן?

Catty

New member
הזדהיתי קצת עם...

לאורה
כי גמני לא שומעת טוב... משום מה אני לא מצליחה להעלות תמונות כרגע. לאורה היא הג'ינג'ית
אבל הנה לינק לתמונה שלה עם פילאר ומארו

Catty

New member
הלינק לא הצליח - מנסה שוב

http://members.tripod.com/chufos/fotos/pilmala.jpg

למעלה