אליס מצטרפת לסדרה חדשה

../images/Emo202.gif../images/Emo44.gifאליס מצטרפת לסדרה חדשה../images/Emo9.gif../images/Emo65.gif

זה כל כך מגניב..אני לא בטוחה שזה דורש שרשור חדש אבל אם לא גל תסלחי לי.. הנה הפקטים מצארמנד נט:
Alyssa Milano Joins Earl Source: TV Guide September 6, 2007
TV Guide has learned that former "Charmed" star Alyssa Milano is joining the cast of NBC's "My Name Is Earl" as a possible love interest for Jason Lee. The magazine says that Milano is on board for at least eight episodes: Earl meets Milano's tough and quirky character through fellow inmate Frank (Michael Rapaport). The two bond and, through a bizarre twist of fate that harkens back to a seminal moment in Earl's past, he ends up teaching her the ins-and-outs of karma. "My Name Is Earl" returns on Thursday, September 27.

כמובן שהכוונה לאליסה

ולפי מה שהבנתי נשמע שלתפקוד של אליסה במכושפות היה תפקיד משמעותי בסדרה הזאת
חוץ מזה ש...הסדרה מתחילה עוד מעט בארה"ב-ממש בסוף החודש

spelling

New member
שמעתי גם ש..

הסדרה מצליחה בארה"ב... והסרט שלה של האימה פאתלוגיה אמור להיות הצלחה קופתית מרשימה! לדעתי אליסה חוזרת??

always be me mc

New member
איפה שמעת שהסרט אימה אמור להיות הצלחה קופתית?

לא שאני חס וחלילה מפקפקת באליסה או משהו אלא זה שאני פשוט רוצה לדעת

always be me mc

New member
ברור שזה דורש שירשור חדש!../images/Emo45.gif../images/Emo99.gif

יא איזה כיף, סופסוף אליסה תחזור למסכי הטלוויזיה וגם אם זה בהופעת אורח זה טוב
אז אני ממש שמחה לשמוע את הידיעה הזו
ומודה לך, שלי על שהבאת אותה
ולמי שתוהה איפה יהיה ניתן לראות את התוכנית אז בעיקרון משדרים פרקים של הסדרה בסטאר וורלד ביום ראשון בשעה 09:30 ושידור חוזר ביום חמישי ב13:00
וכל זה כמובן נועד לכך שמתי שיגיעו הפרקים ותרצו לדעת תדעו באיזה ערוץ ומתי אז תוכלו לדפדף בפורום ולראות
ועלי לומר שלמרות שלדעתי התוכנית מוערכת על יתר המידה אני בהחלט לא אפספס מתי שישדרו פרקים עם אליסה

spelling

New member
אליסה מגיבה להשתתפות בתוכנית!

Wow! I am so excited. I just signed on for a recurring role on NBC’S "MY NAME IS EARL". I have been a fan of the show since it first aired and I am grateful to be given the opportunity. I got the first script last night. It's funny and sweet. Without giving too much away, I play a girl with a shady past and a parole officer (yes, you read that right). After meeting Earl and learning of his karmic belief system, she decides to turn her life around. The character is really quirky and I am looking forward to bringing her to life. By the way, the info posted on tvguide.com about my story line is incorrect. The character will not be a "love interest" of Earl's as of right now. So there you have it! I just wanted to share the news with my CL family. I will keep you guys posted as I get more information. Thank you again for your continued support. Peace, Light, AND LOVE, Alyssa (תודה לפורום מכושפות) נכון בהוליווד היו המון מקרים ששחקן היה חתום לפרק או 2 או כמו אליסה 8 ואז נשארו איזה 60 עונות?!חחחח מעניין איך היא תהיה שם!

always be me mc

New member
תודה על הבאת ההודעה של אליסה../images/Emo45.gif

זה היה נחמד לקרוא
הרגת אותי עם ה-60 עונות(שאפילו ל"צעירים חסרי מנוח" יש בקושי חצי מזה)
וזו רק הופעת אורח, אני לא חושבת שיהיה משהו מעבר לזה אבל תמיד אפשר לקוות וגם אני במקום כלשהוא מקווה לראות אותה יותר
אז אתה לא לבד
ואני לגמרי מסכימה עם שלי
לדעתי ההופעה הזאת בהחלט יכולה לעשות לה רק טוב
אז זהו

למעלה