פרשת השבוע - "וישב".

../images/Emo202.gif../images/Emo58.gifפרשת השבוע - "וישב".

מפגש מקרי בצפת מוביל לסעודת שבת גורלית בין שני הזוגות: אלישע ואליה והגר ושאול; יונתן ואנה מתעמתים; אמיר מגלה שאילנה בכלל תפוסה. (מתוך אתר הסדרה). HOT3, 22:06 וממחר - לצפייה והזמנה מיידית בשירות הVOD. יש לשרשר את כל הנושאים הקשורים לפרק של היום - לכאן. צפיה נעימה!

אני בספק אם יצא לי לראות

זה ממש מאוחר אבל עכשיו יותר מתמיד אני מרגישה שעמוד התקצירים יועיל, בעיקר לי. אז אשמח אם גם הפעם מישהו יכתוב תקציר מפורט של הפרק כדי שנוכל להעתיק את זה לעמוד תקצירים. צפיה נעימה:).

I מ י ר ב I

New member
מה שלומך? איך בצבא?

את האמת הפרק לא היה משהו,לא יודעת אבל הם מתחילים להיות בלי תוכן לאחרונה: עמרם(בן דוד רחוק של אליה) בא לצפת לאחר שהיא ביקשה ממנו לחשוב על רעיון להוציא אותם מהבלאגן.הוא מציע לה תמורת 30 אלף ש"ח שיומיים לפני העדות תחכה להם יאכטה שתיקח אותם ליוון. הגר ושאול מגיעים לצפת לסופ"ש ופוגשים ברחוב את אלישע והוא מזמין אותם אליהם לארוחת שבת.שם אליה מספרת לאלישע על התוכנית של עמרם אבל הוא דיי לא מתלהב,היא אומרת לו שהיא הולכת על זה איתו ובלעדיו.נעמה מתחברת לבן של הרב עמיקם והם נפגשים ביום שישי בערב מדברים ומתנשקים.... אבא של יונתן מגלה שבנו סחט את משפחת נאוי לאחר שהוא רואה בבנק כזו יתרה גדולה ויונתן מספר לו מאיפה זה.הוא משקר ואומר שהזוג שדרס את שיר אמר לו לבקש פיצוי וזה מה שהוא בחר... יונתן מגלה לאנה שהוא מאוהב בה. אמיר מתאהב אילנה ברקוביץ(שכחתי את השם שלה בסדרה.סורי) אבל הוא מגלה שיש לה בן זוג שחי בלונדון ובא לבקר אותה שהוא נמצא לבד בדירה. זהו בכללי...קצת יותר מהפירוט מהאתר. מקווה שעזר לך... TAKE CARE

היא אילנה גם בסדרה

ואהבתי את הקריצה לאביב גפן, אם כבר... "אז מה עכשיו?" "עכשיו מעונן"

וואי תודה רבה../images/Emo9.gif.

בצבא? בצבא אני עושה חיים וממש נהנת
. אני אעלה את זה בקרוב, אין לך מושג כמה אני מודה לך.

tamar112

New member
משום מה פחות אהבי את הפרק

אבל הוא אכן היה עמוס פרטים וחשוב ביותר. כרמיתוש....מה שלומך?

למעלה