הגיעה אלי ה-Collector's Edition של

AeroTom

New member
../images/Emo202.gif../images/Emo79.gif הגיעה אלי ה-Collector's Edition של

TSRTS. מארז די מושקע. יחד עם החולצה הנחמדה מגיעים 2 DVD, אחד של הסרט ואחד של התוספות. יחד איתם גם שלל גלויות, סטיקרים, מודעות והרבה דברים שקשורים לסרט ועוד כמה וכמה תמונות שחור-לבן מההופעות. בין התוספות ב-DVD השני אפשר למצוא כתבות מהטלויזיה על ההופעה עם שבירת שיא הקהל ב-טמפה וסיפור גניבת הכסף של הלהקה מה-Garden, טריילר של הסרט, Radio Spotlight מפי קמרון קרואו מ-76, ראיון עם פלאנט ופיטר גראנט וגם את שירי הבונוס שלא מופיעים בסרט: Over The Hills Misty Mountain Celebration Day ו-The Ocean. הספקתי רק לעבור ברפרוף בינתיים בתוספות, אך נראות בהחלט כנחמדות מאוד ותוספת חדשה טובה למארז הזה וההוצאה המחודשת של הסרט. הפסקול עוד לא הגיע השבוע לאוזן ולדיסק סנטר גם, אבל אמרו ששבוע הבא כנראה, אז אחכנ לרכוש אותו גם ואז תגיע ביקורת על התוספות בטח.

AeroTom

New member
אין לי מושג אם ה-Collectors Edition תגיע לארץ

נמכר כרגע באמזון ב-30 דולר.

JumpInTheFire

New member
תתחדש ../images/Emo140.gif

יש לי כמה שאלות: 1. מה יש בדלוקס אדישן של Mothership? 2. מה זה הסרט the song remains the same? מה יש בו?

AeroTom

New member
1. שום דבר מוצרך

DVD עם קטעים שכולם מופיעים בכפול של 2003...כמו שהוא אוסף אז התוספות שלו הן גם אוסף של משהו אחר. 2. אחד היותר מוכרים של זפלין. הסרט The Song Remains The Same שוחרר ב-76 והוא כולל ביצועי לייב של הלהקה שלקוחים מ-3 ערבים רצופים ב-Madison Square Garden ביולי 73 (ארבעה שירים משם נמצאים גם ב-DVD הכפול). בסרט השירים משולבים גם עם קטעי פנטזיה של חברי הלהקה שצולמו במיוחד לסרט. בנוסף גם יצא הפסקול של הסרט העונה לאותו השם. את התוספות ב-DVD שיצא עכשיו ציינתי. התוספות בהוצאה החדשה של הפסקול הן תוספת של עוד 6 שירים שלא היו בפסקול המקורי מ-76 (מה שמשלים שם את כל השירים שהלהקה ביצעה בהופעות האלה, מלבד Thank You שבוצע רק בערב אחד שם). החודש כאמור יחד עם האוסף החדש יצאו גם ההוצאות המחודשות של הסרט והפסקול.

JumpInTheFire

New member
תודה תומר

לא הבנתי בתשובה לשאלה השניה, מה התוספות בהוצאה החדשה של הסרט בגירסה הרגילה?

AeroTom

New member
די זהות אם אני לא טועה

בהוצאה הרגילה החדשה עם ה-2 DVD זה מגיע עם אותן התוספות, אולי חוץ מאיזו אחת שיש גם ב-Collector's Edition. אבל הדי.וי.דים אמורים להיות זהים בתוכן שלהם (כל התוספות החדשות וה-Remastered בדולבי 5.1 והכל). המהדורת אספנים מגיעה גם במארז מיוחד בתוספת החולצה וכל המודעות והצילומים וכדומה שהזכרתי.

microbe15

New member
גם אני קיבלתי :)

הסרט והתוספות נראים כמובן מעולה, עם עבודת הרימאסטרינג של ג'ימי. מאד נחמד לראות את קטעי הטלויזיה על זפלין מהתקופה - מסיבת העיתונאים אחרי השוד, קטע על ההופעה ב-Tampa שם נשבר השיא של הביטלס במכירת כרטיסים להופעה אחת, וריאיון עם רוברט ופיטר גראנט על הסרט. אהבתי גם את הרדיו ספוט של קמרון קרואו על זפלין (במיוחד את המשפט האחרון). לגבי התוספות של מהדורת האספנים, אני לא בטוח שזה שווה את ההשקעה. החולצה ענקית (אולי הייתי צריך לדעת מראש כשהזמנתי את המהדורה האמריקאית...), ושאר הריפרודקציות לא שימושיות במיוחד, למרות שנחמד שיש אותן. עוד לא החלטתי אם אולי עדיף היה לקנות את המהדורה הרגילה...

למעלה