zipper market

alina maria

New member
../images/Emo202.gifהגרלות לזיפר מרקט../images/Emo202.gif

טוב, יש לי 4 כניסות חינם לחלק לכם, כל מה שצריך לעשות זה לשלוח לי מסר פה/ הודעה בפייסבוק עם השם והכינוי שלכם, אעשה הגרלה ואפרסם את הזוכים כמה ימים לפני הזיפר. ברוכים הבאים- הצד האפל של הזיפר מרקט~ ★-★---היריד האלטרנטיבי הגדול בישראל---★-★ ... ראש השנה כבר כאן, המעצבים והדוכנים חוזרים במחירים מיוחדים לכבוד החג! הנחות ומבצעים לקראת החגים ~~מחירי סוף עונה~~ 23.09 שישי- 11:00- 17:30 מועדון ה"אוזן בר"- קינג ג'ורג' 48 -שני אולמות, שני ברים, אולם קולנוע (המקום התרחב ועבר שיפוץ) http://www.facebook.com/Ozenbar פסטיבל אלטרנטיבי שמזמין את כל הקהל האלטרנטיבי על גווניו ליום של שופינג, מינגלינג, אלכוהול ודברים שווים במיוחד מיועד לסצינות המיוחדות ביותר בתפריט פריטים גותיים, פאנק, רוק, מטאל, פטיש ונגיעה של אקסטרים. בגדים, אקססוריז, תיקים לגברים וגם לנשים ועוד מגוון הפתעות הכל במחירים אטרקטיביים לכל כיס!! -----------★-----------★----------- you know the drill.. רשימת המעצבים תעלה בקרוב ;) -----------★-----------★----------- על הבר: צ'ייסרים בעשרה שקלים- הכל! וודקה, וויסקי, ערק ועוד + עמדת פופקורן מפנק -----------★-----------★----------- באולם הקולנוע הפרטי של האוזן יוקרנו במהלך כל היריד סרטים באווירת הארוע. מוזמנים לעשות קצת שופינג, להיכנס להקרנה פרטית+ פופקורן חינם! -----------★-----------★----------- כניסה בעלות סמלית של 10 ש"ח 23.09 שישי- 11:00- 17:30 מועדון ה"אוזן בר"- קינג ג'ורג' 48 מעצבים/יד שניה/ צלמים/ מקעקעים/ יזמים. כולם מוזמנים ליצור קשר לצורך השכרת דוכן או הצעות מפתות. שרון נוי נברו- 0542136717

שאלה לגבי היריד ../images/Emo107.gif../images/Emo217.gif

רוב הבגדים בזיפר הם גותיים. אבל ידוע גם אם יש בגדים צבעוניים / לוליטות שמוכרים שם? מניחה שאקססוריז אמצא, אבל בנוסף לזה - גם פרטי לבוש אני ארצה לקנות. מקווה שאמצא משהו שמתאים לסגנון שלי.

alina maria

New member
תלוי במעצבים שישתתפו בזיפר

עוד אין את הרשימה של המעצבים שיהיו

MacabreDoll

New member
../images/Emo54.gif העידר הפייסבוק שלך ממש בעייתי

רוב המעצבים מעלים את הסחורה שלהם לעמוד של האירוע בפייסבוק אצלי יהיו כמה פריטים צבועניים, אעדכן בקרוב

חזרתי לפייסבוק ../images/Emo13.gif ../images/Emo107.gif../images/Emo217.gif

תוכלי לשלוח לי קצת לינקים למעצבים ולאלבומים?

היי גבי ../images/Emo3.gif

אולי אני אעמיד דוכן?...מממ -סתם אין לי כח לזה חח אם את רוצה אוכל להביא לך משו למדוד ^ ^

אני חושבת שקצת התחרטתי לגבי החצאית והשמלות

כבר לא כ"כ בא לי עליהן. אז אני לא רוצה להטריח אותך יותר מידי שתסחבי אותן לזיפר. (מצטערת על זה
) אני גם צריכה להחזיר לך ספרים באומנות, והם נורא כבדים, אז זה ועוד החצאית? נראה לי סיוט להיסחב עם זה בתל אביב.
תודה אבל על הכוונה

אה מה עם הספרים באמת?../images/Emo6.gif

מעניינים נכון?
חחח זה בסדר אין לך על מה להצטער לגבי הבגדים! וזו גם בעיה שלי של עצלנות וטכניקה שאני לא מעלה את התמונות לפייסבוק חחחח אהה:|

האמת שכן ../images/Emo2.gif *חנונית ../images/Emo22.gif* ../images/Emo107.gif../images/Emo217.gif

גם אמא שלי ואחיות שלי ממש נהנו מהן
השנה אני לומדת את החומר הזה, אז זה ממש עזר לי לקבל קצת רקע על התקופה! אני חושבת שפעם הבאה שאלך למוזיאון אני ארכוש כמה ספרים בנושא.

איזה כיתה את?

גם אני לומדת אמנות, שנה אחרונה. איזה ספרים אלה? באמת חשבתי לעיין בכמה ספרי אמנות כשאלך לסיפרייה.

כיתה יב' ../images/Emo13.gif ../images/Emo107.gif../images/Emo217.gif

אני כרגע לא בבית, אז אני לא זוכרת את השמות המדוייקים של הספרים, אבל כשאני אחזור אני יכולה לצלם ולהעלות לכאן שתראי
ומלא בהצלחה לך!!! חשבת כבר על נושא לפרוייקט באומנות?

hyperChen

New member
היוש! אני גם אמכור בזיפר מרקט...../images/Emo66.gif

יד שניה כחדשה!! המון פריטים שלא השתמשתי בהם לעולם ופריטים שהשתמשתי בהם קצת... הכל מהכל...... מכנסיים חולצות מחוכים מגפיים נעלי עקב תכשיטים חגורות תוספות שיער למיניהן ומה לא... והכי חשוב- במחירים הכי טובים שאני יכולה להרשות לעצמי למכור... אז את מי רואים שם? חלק קטן ממה שאני אמכור אפשר לראות בקישור המצורף למרות שנראה לי כבר חפרתי איתו מספיק...

hyperChen

New member
מדברים עם בחורה בשם

sharon noy navarro וכן, דוכן עולה 250 שקלים

למעלה