In land of women -לך תבין נשים

hadi13

New member
../images/Emo202.gifIn land of women -לך תבין נשים

הסרט החדש בכיכובו של אדם ברודי הגיע ב21 ביוני
מישהו ראה
אני ראיתי .... הדמות של אדם מאווווווד שונה מסת אבל הוא איכשהו הכניס קצת את סת לדמות אם מישהו ראה וזוכר שהוא דיבר עם האמא (שכחתי איך קוראים לה
והיא אמרה לא "אולי אתה לא מאזין טוב.." ואז אדם -קרטר אמר :"לא...אני מאזין מעולה" או משהו כזה... וגם שהילדה הקטה אמרה "קרטר..." קרטר"מה?" הילדה הקטנה ששכחתי את שמה"תתחתן איתי?" קרטר"כן!" חחחחח
זה היה לגמרי סת
אבל חוץ מזה הסרט דיי דרמטי ואולי גם קצת התאכזבתי

OoPineapplEoO

New member
../images/Emo185.gifאני ראיתי..

קודם כל, בניגוד אליך הדמות שלו לא הזכירה לי לשניה את סת'. אדם משחק מדהים, וגם שלושת הבנות. הסרט היה סרט טוב, שונה מהסרטים שמוכרים לרובנו בתקופה שלנו.. הסוף היה מושלם לעלילה של הסרט. אני חייבת לציין שהסרט לא צפוי בכלל בניגוד להרבה קומדיות רומנטיות שרצות היום. בקיצור, אני אהבתי את הסרט.

hadi13

New member
הוא לא דומה לו בכלל../images/Emo70.gif

אבל היו איזה 2-3 סצנות שאולי איכשהו הוא הכניס את ההתנהגות הרגילה שלו .... אדם לדעתי ממש דומה לסת בגלל זה אמרתי ככה
באמת סרט שונה ומיוחד

זוהר57

New member
על הסרט

ראיתי את הסרט הוא היה חמוד אבל מממש ממש דרמטי יותר מידי לדעתי ומשהי אמרה שזה קומדיה רומנתית אז זה בכלל לא את האמת ראיתי את הסרט בגלל אדם והוא וכל השחקנים שיחקו ממש טוב וקרטר לא מממש דומה לסת אם בכלל

hadi13

New member
גם אני ראיתי בשביל אדם

זה באמת סרט דרמטי אבל את הסוף אהבתי אבל בהתחלה עם כל התסבוכים אמרתי לעצמי-מה את רואה סרט כזה? היא לא אמרה שזאת קומדיה רומנטית היא אמרה שזה שונה מקומדיות דרמטיות שרצות היום

OoPineapplEoO

New member
את הולכת לסרט דרמה ואז אומרת שהוא דרמטי מידי?

WTF? וכותבים רומנטית.

loli kiss

New member
אני רוצה ללכת לראות רק בשביל אדםם :)

הוא אחד המושלמים , אבל אמרו לי שזה לא משו ..

jess r

New member
הסרט הזה סתמי לחלוטין

שום דבר לא קורה בו. כלום. כל פעם שנדמה שהעלילה תופסת תאוצה היא חוזרת למבוי סתום. היו שם כמה בדיחות מוצלחות ורגעים יפים, אבל מלבד זה - הוא סתמי לגמרי. אגב, הרגשתי כל הסרט כאילו אני צופה בניסיון גרוע לחקות את "גרדן סטייט" או אחד מסרטי האינדי שנורא אופנתיים לאחרונה. המשחק של אדם לא רע, אבל הוא גם לא מרשים יותר מידי, כמוהו גם הבנות.

למעלה