Last Name - הוידאו

symptoms

New member
../images/Emo202.gifLast Name - הוידאו../images/Emo202.gif

הוידאו שוחרר באופן רשמי אפילו, חמוד כזה, אבל לא האהוב עלי. נראה איך יגיבו לזה במצעדים וכו' רעות

symptoms

New member
../images/Emo48.gif../images/Emo48.gif../images/Emo48.gif../images/Emo48.gif../images/Emo48.gif

symptoms

New member
../images/Emo48.gif../images/Emo48.gif../images/Emo48.gif../images/Emo48.gif../images/Emo48.gif../images/Emo48.gif

symptoms

New member
../images/Emo48.gif../images/Emo48.gif../images/Emo48.gif../images/Emo48.gif../images/Emo48.gif

West Doll

New member
הוא בגד בה אחרי שלושה חודשים! מניאק../images/Emo69.gif

כפרעל ה-4 שניות הראשונות של BHC
טוב, אם אפשר להגיד משו אחד זה שהבגידה רק עשתה לה טוב. תראו איזה כוסית היא בBHC ואיזה לא היא פה. שונאת את הפוני הזה. מה לא מובן?
היא עוד הולכת ועושה לי קליפ עם הפוני |הא| אממ אני מניחה שזה קליפ סבבה אבל אני צריכה לראות אותו עוד כמה פעמים[בינתיים ראיתי רק חמש פעמים]. וואי והכונף הזה. כאילו מה אתה חושב לעצמך? קורץ לכל פרחה באזור. אתה לא כזה שווה! לך לישר שיניים. טוב, אני חייבת לזוז אבל היה נחמד לפתוח את הבוקר ככה ;; [ד"א- שימו לב לענטוזים של קרי ב00:13 שווה ;;
]

חחחחחחחחחחח

טוב אני כותבת תוך כדי צפיה,חחחחחחחחחח ת'רי מנטס ארלייר,חחחחחחחחח,קודם כל היא מכוערת ברמות,ולא יודעת לרקוד בכלל(טוב היא זמרת קאנטרי) הבה נמשיך לצפות איך היא מהנהנת והיא אמורה להיות שיכורה? כי היא נראית כרגיל ואו 1:35 איזה עיניים יש להיא
איכ קרי מה זה הפרצופים האלה
וסתם בלי קשר לוידאו הליריקס גאונים זהו! הקליפ נחמד מאוד אבל חשבתי שהיא תתעורר בבית מלון ויהיה לה שיער מצחיק..אבל לא..

MeItOsH

New member
../images/Emo6.gif

קליפ מצחיק טיפה הייתי אומרת.. ומאוד דומה למה שאני תארתי.. וקרי כמובן מדהימה ביופיה..למרות שהיא יצאה טיפה בריטני בפזמונים.. אבל אחרי הכל..אני מתה על השיר הזה.

הי!אני חדשה...אחלה קליפ!

אני כותבת כדי להגן על כבודה של קארי (ויש כבוד!) כי הוא בהחלט נרמס ע"י כמה אנשים... אני חושבת שזה אחלה קליפ ושקארי מהממת שם!!! ושהיא רוקדת שיא החמוד!!! למרות שגמני ציפית לראות אותה בבוקר אחרי כולה מבולבלת...חבל! אבל זה קליפ מהמם ותפסיקו לרדת עליה... אורחת לתמיד!

LeAnnDylan

Well-known member
../images/Emo6.gif

אבל הכי כיף לרדת עליה^^ זה מעצבן את רעות

symptoms

New member
קודם כל, ברוכה הבאה,

מקווה שתישארי ושתהני. דבר שני, אל תקחי קשה את הירידות על קרי, זו פשוט צורת ההתבטאות של חלק מהאנשים פה
ולא, רוב הזמן בכלל אין לזה קשר לקרי 0(כמו שדילן אמרה, יש כזה קטע של לנסות לעצבן אותי
) בקיצור, כן, קליפ חמוד, אבל לדעתי היו לה כבר יותר טובים. ואממ, כן, טוב שבאת ותמיד נחמד לראות מישהו מגן על קרי
רעות

למעלה