Little Pride

../images/Emo202.gifLittle Pride

What the hell have I? איך המראה של הלהקה בקליפ? איך התפאורה והמקום בו מצולם הקליפ? הייתם משנים משהו בקליפ עצמו? רעיונות משלכם לקליפ לשיר, אולי? ציון כללי: שבוע שעבר- No Excuses: 8.88

המממ<______________<

[ד"א, מצטערת שלא מעלה את הראש בראש, פשוט לחוצה מכל מה שמתקרב:S אעלה ברגע שאוכל] איך המראה של הלהקה בקליפ? ג'רי נראה מגניב ביותר. ומייק אינז מנגן בצורה שאופיינית לו [מבחינת מראה]P: איך התפאורה והמקום בו מצולם הקליפ? Masks are made to hide the glow.. לא הכי ברור לי הקטע עם כל ההשתקפויות והמסיכות שם והכל, עדיין. הייתם משנים משהו בקליפ עצמו? לא. רעיונות משלכם לקליפ לשיר, אולי? גם לא, נראה לי קליפ דיסנט. ציון כללי: 9.8

Sanguine Sky

New member
הייתי בטוחה שעניתי על זה!

איך המראה של הלהקה בקליפ?אממ...נחמד, דיי רגיל לא? איך התפאורה והמקום בו מצולם הקליפ?אממ זה דיי מגניב(מה ששמתי לב לפחות) גם האפקטים מוסיפים הייתם משנים משהו בקליפ עצמו?לא נראה לי רעיונות משלכם לקליפ לשיר, אולי?אממ לא אני גרועה בכאלהXD ציון כללי:8.5

everynormal

New member
עונה

איך המראה של הלהקה בקליפ? ליין נראה מסטול מהתחת איך התפאורה והמקום בו מצולם הקליפ? סתם מקום לא משו מיוחד הייתם משנים משהו בקליפ עצמו? את כל הקליפ רעיונות משלכם לקליפ לשיר, אולי? קליפ יותר מושקע וברור עם תפאורה אחרת ציון כללי: 7 חלששש

למעלה