Through The Mirror
פרק 16

Little McMickey

New member
../images/Emo202.gifThrough The Mirror../images/Emo221.gifפרק 16../images/Emo41.gif../images/Emo20.gif

חחח ראיתי שיש כאן מישהי לחוצה אז הנה
הכרחתי את אמא שלי לקום לרגע מן המחשב ולתת לי לפרסם
תקציר הפרקים הקודמים: לאחר בילוי כיפי בבריכה הארי גרר את דאגי לעשות מייק אובר רציני למראה שלו, כדי לגרום לו להרגיש יותר טוב והרבה יותר סקסי
. אלכס יצאה עם טום לבדוק איך הבר במלון בזמן שמאי ומיקי תיכננו לראות סרט ודאגי בדיוק בא להראות להן את המייק אובר שעשו לו ושתיהן התלהבו נורא. דני,דאגי,מאי ומיקי ראו סרט יחדיו בזמן שהארי ואשלי שיחקו משחק וטום ואלכס השתכרו ועשו צחוק מעצמם בבר, טום השתכר הרבה והארי ואלכס נחלצו לעזרתו. השורות האחרונות: הוא הניח את טום על המיטה, נתן לו את הקולה והתיישב לידו. "זה בסדר, בנות... אני אטפל במצב מעכשיו" הארי קם ואמר להן. "אוקיי, טומי אתה תהיה בסדר בכל זאת" אלכס הביטה אליו וחייכה. "נתראה" אשלי אמרה להארי. "כן, עוד סיבוב מחר..." הארי אמר לה וחייך. "ביי" הן אמרו ויצאו מן החדר. הפרקים הקודמים: HERE פרק מס' 16 *בחדרן של אלכס ומיקי* "אני לא יכולה, זה יותר מדיי מצחיק" מאי התפקעה מצחוק. "אמרתי לכן שזה סרט טוב" דני אמר להם. "ראיתי אותו כבר איזה אלף פעם" דאגי צחק. "פעם הוא ראה את זה עם בחורה והיא נגעלה כל כך, מכלום! והיא ברחה לו מהבית" דני צחק. "שתוק כבר" פרצופו של דאגי הפך לרציני. "זה כמעט הסוף" אמרה מיקי. "מיק?" אלכס נכנסה לחדר. "אלכס! פה על המיטה!" מיקי קראה לה. "אנחנו רואים סרט, זה הסוף". "זה בסדר, אני פשוט אלך לישון..." אלכס אמרה ונכנסה אל השירותים. "אולי כדאי שאני אלך" מאי אמרה. "הנה נגמר... חכי רק רגע" דאגי אמר לה. הם חיכו עד שהסרט יגמר ואז כל אחד ילך לדרכו. "ביי..." מיקי נעמדה ליד הדלת הפתוחה בזמן שדאגי, דני ומאי יצאו. "ביי חמודה" דני נשק לה על הלחי, נשיקה קטנה והלך. היא סגרה את הדלת והתקדמה למיטה שלה. "לילה טוב אלכס" מיקי אמרה לה וכיבתה את האור. "לילה טוב" אלכס השיבה. "את יודעת שטום השתכר היום?!". האור שוב נדלק. "באמת?" מיקי התרוממה והוציאה אנחה קטנה. "כן, חשבתי תהיה לנו יציאה נחמדה... אבל הוא יצא מכלל שליטה" אלכס צחקה. "לא הייתי מנחשת עליו" מיקי אמרה לה. "נכון?! הוא נראה טיפוס החנני" אלכס צחקה. "לגמריי" מיקי צחקה גם היא. "עכשיו באמת לישון, לילה טוב" אמרה אלכס וכיבתה את האור. *היום השישי* הבוקר המקסים שהיה לבנות לווה בפעילות בחדר הכושר של המלון יחד עם הבנים, שחייה בבריכה וטיול לאורך השדרה בלאס וגאס. וגם משהו לא שיגרתי במיוחד. "אני יודעת אז אמרתי לו ש... היי! תזהרו!" מאי דיברה אל מיקי כאשר זוג אנשים הפריעו לה באמצע. "סלחי לי! אבל אנחנו צריכים את עזרתך, את עם חברים פה?" שאל האדם המסתורי. "אממ... כן אנחנו קבוצה" מאי אמרה לו. "יופי! הו זה אתם?" הוא אמר והסתכל אל החבורה שבאה מאחוריהם. "זה הם, אתם צריכים משהו?" מאי אמרה, הם היו זוג. "עדים" האיש אמר. "אני ג'ורג'" הוא הציג את עצמו. "אני ננסי" האישה חייכה ולחצה את ידה של מאי. "עדים לחתונה שלנו" ג'ורג' אמר. "אתם מתחתנים?" מיקי שאלה. "בורחים להתחתן יותר נכון" ננסי צחקה. "אנחנו נשמח" מאי אמרה והם הלכו אחריהם לכנסייה הקרובה. "טום?" אלכס צמצמה פער בינה לבין טום. "היי, מה קורה?" טום שאל. "אתה בסדר? מאתמול?" אלכס שאלה על שקרה. "הו, התקרית ההיא. אני לא יודע מה עבר עליי, אני בדרך כלל לא שותה כלל" טום צחק. "רק אל תדברי יותר מדיי חזק". "זה בסדר, כל אדם יכול למעוד פעם אחת" אלכס הבינה. "זה פה" ג'ורג' אמר. "תודה שאתם עושים את זה" ננסי חיבקה את מאי ומיקי. "זה כלום" מאי צחקה. "הבא נתחילה!" אמר כומר בדמותו של אלביס. "זה, זה אלביס!" דאגי צעק. "זה לא!" דני דחף אותו. "זה כן! תראה, הכל... הבגדים השיער הכל! אלביס!" דאגי רצה לרוץ אליו. "דאגי!" דני עצר אותו. "שב כבר". "אורחים נכבדים, התאספנו פה כדי לחלוק קשר של אהבה..." הכומר אמר. "זה כזה רומנטי" אשלי מלמלה. "חמודים" מיקי אמרה לעצמה, היא ודני הסתכלו אחד על השנייה וחייכו. "אתה יכול לנשק את הכלה" הכומר הכריז וכולם הריעו להם. "מזל טוב!" מאי קמה וצעקה. "תודה חבר'ה!" ג'ורג' צעק. "אני אוהב אותה!". "זה היה לא שגרתי..." אשלי אמרה. "אני יודעת, זה נפלא לראות חתונה" אלכס אמרה לה. "נחזור?" הארי שאל. "מה המהירות?" מיקי שאלה. "בבוקר כשהייתן במכון כושר, אני והבנים כתבנו את המשך השיר.... אני חושב שיש לנו את זה" טום סיפר. "קדימה למלון!" אלכס הכריזה. "אני רוצה כבר לראות" מיקי חייכה אל דני. "גם אתה כתבת?". "מה נראה לך?" הוא חייך. הם הגיעו אל המלון ועלו לחדרם של טום והארי. "השיר במלואו" טום הראה להם את השיר. [השיר מצורף בקובץ להודעה
] "ואוו" אלכס התלהבה. "ממש וואוו, זה... זה מדהים" מיקי אמרה. "זה כל מה שיכולנו לחשוב עליו" אשלי אמרה דעתה. "באמת?" טום שאל. "יותר מזה!" אלכס אמרה לו וחיבקה אותו. טום חייך וחיבק אותה בחזרה. "זה הולך להיות אחד השירים המובילים" מאי צחקה. "אני תומך!" דאגי אמר. "עכשיו, לחן" אמרה מיקי. "יש לי משהו בראש... אבל נשב על זה". "אפשר להתחיל, לא?" טום שאל. "טום!! אנחנו בווגאס, אני לא רוצה להתעסק יותר מדיי בעבודה" דני אמר. "בדיוק, בוא נהנה ממה שנשאר וכשנחזור נשב על זה חזק" אלכס אמרה. "אם אתם אומרים" טום אמר. "אתם צודקים, נשאר לנו עוד יום וחצי". בזמן הקצר שנותר להם בלאס וגאס, החבורה בילתה במועדונים נחשבים, בברים והרבה הרבה זמן בבריכה. "תפסנו צבע חזק" מאי הייתה מרוצה. "אני יודעת, אני מתה על זה. עד עכשיו נראיתי כמו מרלין מנסון הזה" אשלי צחקה. הן ארזו את המזוודות בדרך לצאת לשדה התעופה. "אני לא רוצה לעזוב" מאי אמרה לאשלי. "אני יודעת... אחח איזו עיר..." אשלי יצאה מן הדלת והן הביטו בחדר שנותר ללא רבב, ללא איש. "קדימה בנות, לא להתמהמה" מיקי עברה על ידן. "כולם מוכנים?" טום שאל את הבנים שהיו בלובי. "ומזומנים" דני אמר. "איפה?!" דאגי החל להביט סביבו. "לא כסף, דאגי. לא כסף" הארי הסביר. "אידיוט" דני צחק. "מה מצחיק?" הבנות הצטרפו אליהם ואשלי שאלה. "מה שאת לובשת" דאגי צחק על אשלי ומאי הצטרפה. "סתום!" אשלי צווחה. "יותר טוב ממך. ואת... חכי". "חוזרים הביתה..." מיקי אמרה לדני. "כן..." הוא השיב והם יצאו מן המלון אל שדה התעופה. "אני מאוד מקווה ששדה התעופה פה פועל עכשיו" אשלי תהתה. "כן, כן" מיקי אישרה וכולם היו מרוצים. --------- עוד פרק מיד
והשיר.. רק כמה שורות ממנו הם משירים אחרים ברגעים שנתקעתי ושיניתי אותם כדי שיתאימו כל השאר.. פרי יצירתי
אני אשמח אם תגידו מה דעתכן גם על השיר עצמו

Little McMickey

New member
../images/Emo41.gifפרק 17../images/Emo20.gif

הפרק האחרון להיום
פרק מס' 17 *כבר בעלייה למטוס* "לא לפחד עכשיו" מיקי צחקה והביטה על דני. "אל תצחקי!" דני אמר לה בלחץ. "אל תהיה פוסי!" דאגי עבר לידו וצחק. "אני יראה לו מה זה פוסי!" דני התקדם במהירות אל המטוס. "רואה, שלב ראשון, אתה כבר על המטוס" מיקי אמרה לו. "אדמה... שלום..." דני מלמל כשהתיישב במקום שלו שהיה ליד החלון. "שלב שני, להתנהג כמו ילד קטן ולהיפרד מאמא אדמה" דאגי צחק כשעבר על ידם לחפש את מקומו. "שלב שלישי! לקבל מכות!" דני התעצבן והרים את כף ידו. "לא כדאי, יש לו כף יד גדולה" מיקי אמרה אל דאגי בלחישה. הם החלו להמריא, בזמן ההמראה דני עצם את עיניו וניסה להתרכז, להתנתק מכל מה שקורה סביבו. הוא הכי שנא לטוס, אבל היה חייב להתגבר על זה מתישהו. "היי מיק, דני בסדר?" הארי הגיע לבדוק מה קורה עם דני כלאחר חצי שעה. "כן, הוא נרדם כמו תינוק" היא צחקה. "אתן בסדר?" טום שאל את מאי ואלכס שישבו לידו, טום היה באמצע. "אני מנסה לישון..." מאי אמרה בקול מנומנם. בשלב כלשהו טום היה הכרית, גם מאי וגם אלכס הניחו את ראשן על כתפו. "ג'נטלמן! הו אממ דיילת..." הארי אמר כשעבר לידו. *נחיתה באנגליה* מה קורה?! מה זה! רעידות!" דני התעורר משנתו. "דני! דני!" מיקי צעקה לו. "מיקי! נופלים! המטוס!" דני נבהל. "אנחנו רק נוחתים!!" מיקי צחקה. "נוחתים?" דני נרגע ושאל. "כן, תירגע" מיקי הרגיע אותו והחזיקה את ידו. "אני רגוע, לשאוף, לנשוף..." דני הרגיע את גופו. "דני אתה יולד?" דאגי צחק כששמע את דני. "ידעתי שהכרס הזו היא לא סתם". "אין לי כרס" דני עשה פרצוף זעוף ומיקי החטיפה לדאגי מכה בעורף. "בנות, להתעורר! תעופו לי מהכתף" טום ביקש. "בית" מאי התעוררה. המטוס נחת בשלום והם יצאו ממנו. לימוזינה ששלח דוד של אלכס חיכתה להם מחוץ לשדה התעופה הית'רו. "מכאן בבקשה" נהג הלימוזינה חיכה להם והוביל אותם. "ואוו" דאגי אמר. "יום אחד ותהיה לי אחת כזאת". "כן, כן" דני מלמל. "אני שמח שאנחנו על האדמה סוף סוף". הם נכנסו ללימוזינה וכיוונו את הנהג כל אחד לביתו, הבנות לביתם, דני וטום לביתם והארי ודאגי לביתם. "נדבר" דני אמר למיקי כשיצא מן הלימוזינה. "ביי" היא אמרה, דני התכופף ונשק לה על האף, היא חייכה חיוך גדול, כאילו שהיא על הרקיע השביעי. "אני עייפה" אמרה אלכס. "גם אני!" מאי אמרה. "נהג, תמהר בבקשה" מיקי ביקשה ממנו כשהחל לנסוע. "תודה מיק" אלכס חיבקה אותה. "היה כיף" מיקי אמרה לה. "כן, חבל שנגמר" אלכס השיבה. "עכשיו צריך להתמקד בהופעה". "אין לי כוח" אשלי אמרה. הלימוזינה עצרה בביתן והורידה אותן. "תודה" אלכס אמרה לנהג ונתנה לו טיפ. "ספה שלי!" מאי קפצה על הספה במהירות כשהן נכנסו לבית. "מיטה... בובות" אשלי נכנסה אל חדרה המאוד ורוד. "אמא חזרה הביתה". "אין כמו בבית" מיקי אמרה והתיישבה במטבח. "הכל בסדר?" אלכס שאלה אותו בזמן שהיא סוחבת את המזוודה שלה. "כן, מושלם" מיקי חייכה חצי חיוך. "אוקיי, אני הולכת לישון" אלכס אמרה. "טום לא נתן לי ולמאי לישון בכלל!". "שינה טובה אז" מיקי צחקה. "תודה" אלכס אמרה לה והלכה לחדרה. "את מתכוונת להירדם שם?" מיקי דיברה אל מאי. "על הספה? לא... רק רציתי לתת לה חיבוק" מאי צחקה. הבנות הלכו לישון, הם חזרו הביתה בשעה 1 בלילה והיו עייפות כאילו לא ישנו יומיים. הבנים גם הלכו לישון מן הרגע שהניחו את כף רגלם בביתם, היה להם ג'ט לג מטורף. *בוקר- אצל הבנות* כולן ישנות, אין רעש מבחוץ, בוקר קר וסגרירי. "אלוהים!" אשלי התעוררה מרעש צלצול הטלפון שהיה לפתע. "תעני כבר!" מישהי צעקה מאחד החדרים. "רגע... רגע!" אשלי אמרה לעצמה. "הלו?" היא אמרה בקול צרוד. "אשלי! זו את?" שאל הקול מהצד השני של הטלפון. "כן, מי זה??" היא שאלה מהר. "זה ג'ק! מה מי זה? אתן צריכות להיות באולם! חזרות!" זה היה המנהל האומנותי שלהן. "אוי לא, ג'ק... הרגע חזרנו לארה"ב. תצעק על מישהו אחר" אשלי אמרה וניתקה לו. "ניתקת לג'ק?" אלכס יצאה מחדרה, המומה. "אוי לא..." אשלי אמרה לעצמה. "אהא" אלכס התיישבה בסלון. ג'ק, המנהל שלהן, שונא כשמנתקים לו בפרצוף ובמיוחד כשלא שומעים בקולו. הוא עזר לבנות מאז היום בו הלהקה נוצרה. "זה בטח הוא" אשלי אמרה כשנשמע עוד צלצול טלפון. "תענו כבר!" מיקי צעקה מן החדר. "אולי תשתקי!" אשלי צעקה לה בחזרה. "מי זה כבר!" מיקי הגיעה לסלון כדי לענות לטלפון. "מיקי לא!" אשלי צעקה לה. "קרציה! מי זה?!" מיקי אמרה אל תוך הטלפון. "או הו" אשלי אמרה. "מיקי?" ג'ק שאל. "ג'ק??" מיקי שאלה בחזרה והסתכלה אל אשלי, גבותיה מורמות והיא מבולבלת. "למה לא אמרת לי?!" היא הזיזה את השפופרת מפיה ולחשה. "ניסיתי" אשלי נעמדה זקוף. "ג'ק... יקירי" מיקי אמרה לו. "שום יקירי, החברה שלך חצופה. אתן אמורות להיות באולם!" ג'ק צעק. "ג'ק... לשאוף, לנשוף... אנחנו נגיע" מיקי הבטיחה. "כדאי מאוד" הוא אמר וניתק. "אנחנו צריכות להתכונן" מיקי אמרה לבנות. "אלכס, תעירי את מאי". "את לא רצינית!" אשלי התלוננה. "רצינית מאוד" מיקי אמרה לה ונכנסה לשירותים לצחצח את שיניה. "אוף!" אשלי התעצבנה. "הלו? טום?!" אלכס התקשרה אל הבנים. "אלכס... מה קרה?" טום שאל בקול חלש. "חזרות. תהיו באולם ב-8 וחצי" אלכס אמרה לו. "על השעון, טום!". "אוי לא. בסדר, אני אודיע לשאר" טום אמר והם ניתקו. "הבנים גם יהיו בדרך" אלכס הודיעה למיקי. "יופי, יצאנו?" מיקי שאלה. "נראה לי" מאי ענתה. "את נראית קצת ישנונית" אלכס אמרה לה. "אולי כי התארגנתי באיזה 10 דקות!" מאי התלוננה ויצאה מן הבית. "או-קיי" אלכס הרימה גבותיה. הן יצאו לכיוון האולם. ------------
תגובות

Mcflymylife

New member
../images/Emo202.gifווווווווווווואו../images/Emo202.gif

כן כן כן אני הלחוצה חחחח :) שמיהרה לשכנע אותך לפרסם עוד פרקים @ סוורי שהיית צריכה להקים את אמא שללך מהמחשב
פשווט ממש הייתי במתח . O : אווקי אז ככה :
פרק 16
אהבתי מאד מאד תקטע עם החתוננה , נכון לקחת את הקטע עם אלביס וזה מהסרט של מריי - קייט ואשלי אולסן התאומות
שהם רצו ליסוע לאולמפיאדה ביוטה והגיעו ללאס וגאס ? חחח אהבתי מאד ............ "מה מצחיק?" הבנות הצטרפו אליהם ואשלי שאלה. "מה שאת לובשת" דאגי צחק על אשלי ומאי הצטרפה. "סתום!" אשלי צווחה. "יותר טוב ממך. ואת... חכי". |
|
פרק 17
את פרק 17 בכללל אהבתי , ואת החלק של הטיסה בכלל . :) חחחחחחחח . "ואוו" דאגי אמר. "יום אחד ותהיה לי אחת כזאת". "כן, כן" דני מלמל. חח למה לזלזל ? ישמצב יהיה לו כזאתי חח :) בקשר לשיייר ? ממש אהבבתתי את השם את המילים הכל . אני אוומרת ? שווה לחן :)
מחחחחחכה לפרקים הבאים . ( :

Little McMickey

New member
../images/Emo90.gif../images/Emo28.gifאפעם לא ראיתי את הסרט של מריקייט

ואשלי, אז לא זה לא משם חחח ותודה

גרבע

New member
../images/Emo105.gif הוו ../images/Emo99.gif

אהבתיאהבתיאהבתי כל כך
שמתי לב לזה רק עכשיו O: חח מחכה לעוד פרק

dougie10

New member
חחח....זה ענק!!!...

זה, זה אלביס!" דאגי צעק. "זה לא!" דני דחף אותו. "זה כן! תראה, הכל... הבגדים השיער הכל! אלביס!" דאגי רצה לרוץ אליו. "דאגי!" דני עצר אותו. "שב כבר". אהבתי את הקטע הזה!!...חח..אפילו גרמת לי לחיוך קטן!!..
לא לפחד עכשיו" מיקי צחקה והביטה על דני. "אל תצחקי!" דני אמר לה בלחץ. "אל תהיה פוסי!" דאגי עבר לידו וצחק. "אני יראה לו מה זה פוסי!" דני התקדם במהירות אל המטוס. "רואה, שלב ראשון, אתה כבר על המטוס" מיקי אמרה לו. "אדמה... שלום..." דני מלמל כשהתיישב במקום שלו שהיה ליד החלון. "שלב שני, להתנהג כמו ילד קטן ולהיפרד מאמא אדמה" דאגי צחק כשעבר על ידם לחפש את מקומו. "שלב שלישי! לקבל מכות!" דני התעצבן והרים את כף ידו. חחח...כ"כ מתאים לדאגי!!...אהבתי את זה לאללה!! כן, תירגע" מיקי הרגיע אותו והחזיקה את ידו. "אני רגוע, לשאוף, לנשוף..." דני הרגיע את גופו. "דני אתה יולד?" דאגי צחק כששמע את דני. "ידעתי שהכרס הזו היא לא סתם". "אין לי כרס" דני עשה פרצוף זעוף ומיקי החטיפה לדאגי מכה בעורף. "בנות, להתעורר! תעופו לי מהכתף" טום ביקש. "בית" מאי התעוררה. המטוס נחת בשלום והם יצאו ממנו. לימוזינה ששלח דוד של אלכס חיכתה להם מחוץ לשדה התעופה הית'רו. "מכאן בבקשה" נהג הלימוזינה חיכה להם והוביל אותם. "ואוו" דאגי אמר. "יום אחד ותהיה לי אחת כזאת". חחח....עם דאגי ודני והכרס!!!...חחחח..
וטום שכועס עליהן שיעופו מהכתף שלו.... חחח....הרגת אותי!!!
...אהבתי!!..

יאוו זה רק הולך ונהיה יותר יפה !!

"אני רגוע, לשאוף, לנשוף..." דני הרגיע את גופו. "דני אתה יולד?" דאגי צחק כששמע את דני. "ידעתי שהכרס הזו היא לא סתם". אומייגאד את לא מבינה כמה צחקתי !! אני רק מדמיינת את הפרצופים שלהם כשהם אומרים את זה חחחחח XDD את עושה את דאגי כזה פשוש ואני מתה על זה ! חוצמזה,גם ממש אהבתי את הקטע עם ג'ק :) ונראה לי ששברת שיא-פרק ראשון בלי ירידות על השומנים של טומי !! בקשר לשיר- אין לי מילים.הוא פשוט מדהים ! גאדד את כזאת מוכשרת! ממש מחכה להמשך :)

11מור11

New member
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

וווואי קרעת אותתתיייי XDDD קודם כל, השיר מ-מ-ש יפה. :) "זה, זה אלביס!" דאגי צעק. "זה לא!" דני דחף אותו. "זה כן! תראה, הכל... הבגדים השיער הכל! אלביס!" דאגי רצה לרוץ אליו. "דאגי!" דני עצר אותו. "שב כבר". חחחחחחח.. את עושה את דאגי דביל רצחחחחח "כולם מוכנים?" טום שאל את הבנים שהיו בלובי. "ומזומנים" דני אמר. "איפה?!" דאגי החל להביט סביבו. "לא כסף, דאגי. לא כסף" הארי הסביר. חחחחח.. בהחלט דביל XD "לא לפחד עכשיו" מיקי צחקה והביטה על דני. "אל תצחקי!" דני אמר לה בלחץ. "אל תהיה פוסי!" דאגי עבר לידו וצחק. חחחחח אשכרה מתאים לדאגי לומר את זה.. "אני רגוע, לשאוף, לנשוף..." דני הרגיע את גופו. "דני אתה יולד?" דאגי צחק כששמע את דני. "ידעתי שהכרס הזו היא לא סתם". פשוט ה==צ==ח==ק==ת אותי!!! ;) מחכה לבא :)

m o r 1 0 2

New member
השיר../images/Emo99.gifהפרקים../images/Emo99.gif../images/Emo168.gif

הכל פשוט מושלם יותר מדי@#$%^&*
פרק 16
פרק כ"כ קליל וכיפי
הקטע של החתונה היה ממש מצחיקXD בהתחלה לא הבנתי מה הם רוצים ממאי ומיקי
ידעתי שמיקי ודני יחייכו אחד לשני בחתונה#$% יום אחד גם הם יהיו במצב הזהXD(סתם רעיון לסוף הפיק
) ומזומנים" דני אמר. "איפה?!" דאגי החל להביט סביבו. "לא כסף, דאגי. לא כסף" הארי הסביר.
תפסיקי להוציא את דאגי ילד כאפהXDDD למרות שזה מצחיק אותי כל פעם מחדש! אגב,החופשה הייתי מאוד קצרה,זה לא מספיק:D
השיר
קודם כל,רק השם שלי השיר עושה חשק לשיר אותו, שם מדהים
,אני אוהבת שמות כאלה דמרטים
מאוד אהבתי את הפיזמון
בזמן שקראתי את השיר,הזוגות פשוט חולפות לי בראש, ואני חושבת עליהם אבל יותר מכל על מיקי ודני
שיר רונטי ומאוד יפה
זה יהיה מגניב לשמוע את הלחן...אגב ישלו? אני ממש אשמח לשמוע!
פרק 17
חח השלבים של דני הצחיקו אותי
מיקי! נופלים! המטוס!" דני נבהל הייתי חייבת להוציא את דני פחדן?
דני אתה יולד?" דאגי צחק כששמע את דני. "ידעתי שהכרס הזו היא לא סתם".
,טוב שמעי לפעמים אני אוהבת את ההערות של דאגי,ההערות החכמותXD דני התכופף ונשק לה על האף אני מעדיפה את הצורה הישנה:D אוקי,זה היה מצחיק השיחה עם ג'ייקXDDD חח מסכן,טוב תכלס מה הוא מעיר אותן כ"כ מוקדם! אני לא אוהבת לחץ!XD
דעה סופית
איזה רישמיות הא?
את בטח מתפעלת עכשיו,וחושבת שאני משקיענית, אז רק שתדעי הכל בגלל שאני מתה על הפיקים שלך,ובמיוחד על סיגנון הכתיבה! מאוד אהבתי את הפרקים,הם ממש קלילים וכיפים ומצחיקים אוף קורס
החפירה שלי,נראית כמו איזה פרק בפיק שלך
סורי,ואני מקווה שעברת אתזה בשלום^^ love ya

Little McMickey

New member
../images/Emo90.gif../images/Emo28.gifחמוווודה

חחחחח דאגי הוא באמת ילד כאפות!! תמיד חשבו את זה XDD לפחות מי שאני מכירה חחח כי הוא הכי קטן והכי טיפשון חח ולא לשיר אין לחן, מאיפה אני יודעת לעשות לחן
בקושי חשבתי על המילים חחחח והחופשה, הייתי חייבת לקצר.. כאילו אני לא יכולה לעשות על זה יותר מדיי כי תאמת תראי כבר באיזה פרק אנחנו וזה לא הולך להגמר חחחחח לבנתיים הכל כזה משחקים וכיף
ולמנהל קוראים ג'ק לא ג'ייק חח עשיתי אותו רע וישר חשבתי על השם ג'ק חחח כי ג'ייק זה צעיר וחמוד XDD "דעה סופית" אהבתי
אני שמחה שאת אוהבתת ומשקיעה ככה, כי זה מראה לי בדיוק מה חושבים וזה
תודההה

m o r 1 0 2

New member
XDDD../images/Emo168.gif|

אני שמחה שאת חושבת ככה,כי זה כזה כיף לקרוא
חח גיי'ק,ג'ק אותו דברXDD

../images/Emo204.gif*נדחפתלדיון*

אממ, ג'ייק וג'ק זה לא אותו הדבר. XD ג'ייק זה Jake, וג'ק זה Jack.

m o r 1 0 2

New member
i know../images/Emo3.gif../images/Emo168.gif

אין לי כוח לתקן ת'עצמיXD תודה שתיקנת:D

../images/Emo204.gifתוכדי קריאה:

נמנמ. טוב. "כולם מוכנים?" טום שאל את הבנים שהיו בלובי. "ומזומנים" דני אמר. "איפה?!" דאגי החל להביט סביבו. "לא כסף, דאגי. לא כסף" הארי הסביר. "אידיוט" דני צחק.
יאפ, זה גרם לי לחייך. הוא כל-כך אידיוט לפעמים.
"שלב שלישי! לקבל מכות!" דני התעצבן והרים את כף ידו. "לא כדאי, יש לו כף יד גדולה" מיקי אמרה אל דאגי בלחישה. הידיים של דני!
אידיוט.
בשלב כלשהו טום היה הכרית, גם מאי וגם אלכס הניחו את ראשן על כתפו. חמוד.
[אגב, ניטפוק קטן (שזה הערה קטנונית...), צריך נקודה פסיק במקום הפסיק. סורי.
] "אני רגוע, לשאוף, לנשוף..." דני הרגיע את גופו. "דני אתה יולד?" דאגי צחק כששמע את דני. "ידעתי שהכרס הזו היא לא סתם". "אין לי כרס" דני עשה פרצוף זעוף ומיקי החטיפה לדאגי מכה בעורף.
זהו. חמוד. ^^ [XDDD השקעתי! *משועשעת*]

Little McMickey

New member
../images/Emo90.gif../images/Emo28.gifאוהו, תודה../images/Emo24.gif

שמחה שאת מגיבה ומשקיעה!
ואני אקח לתשומת ליבי את ההערה חח כלומר זה אמור להיות: ......כלשהו טום היה הכרית. גם מאי וגם אלכס הניחו את ראשן על כתפו. את יודעת איך אני, לא תמיד מדוייקת חח זו אחת ה.. בעיות שלי בפיקים חח

LironPoynter

New member
אני חושבת שהיא התכוונה ככה-

בשלב כלשהו טום היה הכרית; גם מאי וגם אלכס.... סורי על הקטנוניות חח<:

למעלה