../images/Emo202.gif

אז שבוע שעבר היה פה רוסטר, שקיבל ציון של 8.87. השבוע, רק בגלל שאני במצב רוח של ג'אר אוף פלייס [שמישהו יפסיק את Rotten apple שלא מפסיק להתנגן אצלי.. בעצם אל תעשו את זה
] I Stay Away איך המראה של הלהקה בקליפ? [חח למרות שהם לא הכי נוכחים שםXD] איך התפאורה והמקום בו מצולם הקליפ? הייתם משנים משהו בקליפ עצמו? רעיונות משלכם לקליפ לשיר, אולי? ציון כללי:

Sanguine Sky

New member
שכחתי כמה אני אוהבת את השיר הזה

איך המראה של הלהקה בקליפ? [חח למרות שהם לא הכי נוכחים שםXD] (אם לא דימיינתי אז) הדמויות שלהם שמופיעות לשניה אחת בערך חמודותXD איך התפאורה והמקום בו מצולם הקליפ?לא יודעת, לא כל כך הבנתי מה קרה שם אבל זה היה מגניב הייתם משנים משהו בקליפ עצמו?לא.. זה נחמדXD רעיונות משלכם לקליפ לשיר, אולי?לא אני לא יצירתית במיוחד ציון כללי:8.5

everynormal

New member
זה קליפ מקורי הייתי אומרת

איך המראה של הלהקה בקליפ? הבובות פלסטלינה ממש מגניבות ודומות להם איך התפאורה והמקום בו מצולם הקליפ? ממש יפה כמו קריקטורה כזה הייתם משנים משהו בקליפ עצמו? כלום רעיונות משלכם לקליפ לשיר, אולי? זה דווקא רעיון דיי אדיר ציון כללי:10

קליפ מגניב

איך המראה של הלהקה בקליפ? [חח למרות שהם לא הכי נוכחים שםXD] אהבתי לגמרי! חח איך שהדמויות קופצות מהצללים מגניב איך התפאורה והמקום בו מצולם הקליפ? מגניב ביותר הייתם משנים משהו בקליפ עצמו? נואופ. אהבתי את השילוב של צנצנת הזבובים בקליפ רעיונות משלכם לקליפ לשיר, אולי? זה מושלם^.^ ציון כללי: 10!

למעלה