../images/Emo202.gif

שבוע שעבר היה את דאון אין א הול המקסים, שקיבל ציון 9.83. [הכי גבוה עד עכשיו] השבוע: הקליפ והשיר הכי קיק אס שיש!!!!!!!!!!! Them Bones איך המראה של הלהקה בקליפ? איך התפאורה והמקום בו מצולם הקליפ? הייתם משנים משהו בקליפ עצמו? רעיונות משלכם לקליפ לשיר, אולי? ציון כללי:

everynormal

New member
חחח הוא היה בביווס ובאטהד

וואו פעם היו תוכניות הרבה יותר שוות באמטיוי, בייוס ובטהד, הדבנאגרס באל....עכשיו יש רק תוכניות ריאלטי מעפנות....אין לדעתי הרוק של שנות ה-90 היה הכי טוב איך המראה של הלהקה בקליפ? ת'אמת שבקליפ הזה כולם נראים טוב במיוחד איך התפאורה והמקום בו מצולם הקליפ? מגניב לאללה זה נראה כמו מכתש כזה? קיצר לא יודעת אבל זה מקום מגניב ואפל כזה חחחחח ת'אמת שאם לא הייתי מכירה את אליס והייתי רואה את הקליפ והלהקה ושומעת את השיר הייתי אומרת שהם להקת מטאל הייתם משנים משהו בקליפ עצמו? כלום זה קליפ מושלם רעיונות משלכם לקליפ לשיר, אולי? למה להרוס ציון כללי: 10- שיר ענק, קליפ ענק, אלבום ענק, תקופה ענקית ולהקה ענקית. צריך יותר מזה?

לא:)

חח גם man in the box היה בביווס ובאטהד.. העלו לפני כמה זמן ליוטיוב, אני אבדוק שוב *בודקת* לא, לא מוצאת
באסה. יש אפשרות לראות את דם בונז בתכנית? וגם אני חושבת שהרוק של שנות ה90 היה הכי טוב

everynormal

New member
כן אני ראיתי גם את מן אין דה בוקס

ולפעמים יש שידורים חוזרים של זה, אז אפשר להיתקל בזה בטלוויזיה היה גם את אאוטשיינד של סאונדגרדן ועוד מלא..... הם שבורים רצח הביווס ובאדטהד האלה, בקליפ של ד'ם בונז הם כזה אומרים: "זה הקליפ הכי קול בעולם! הלהקה הזאת קולית רצח!!"

Sanguine Sky

New member
איך אני אוהבת את הקליפ הזה!

היתה איזה תקופה שפשוט לא הפסקתי לראות אותו! אין קליפ ענק איך המראה של הלהקה בקליפ?קשוח ביותר.. ליין נראה אפל וקצת מרושע בכמה קטעים אבל זה קולXD איך התפאורה והמקום בו מצולם הקליפ?וואי אממ מלחיציםXD אבל מגניבים לגמרי הייתם משנים משהו בקליפ עצמו?לא!!! רעיונות משלכם לקליפ לשיר, אולי?לא, אני אוהבת את הקליפ ככה ציון כללי:10!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

איזה קליפ טוב!!!

איך המראה של הלהקה בקליפ? אחלה! ליין נראה טיפה לא טוב, אבל הזקן מפצה על זהXD מגניב!!! איך התפאורה והמקום בו מצולם הקליפ? מעולה, אהבתי את הרעיון לגמרי הייתם משנים משהו בקליפ עצמו? כלום רעיונות משלכם לקליפ לשיר, אולי? זה מושלם ציון כללי: 10!

everynormal

New member
ליין נראה לא טוב??

דווקא הוא ממש סקסי שמה [נשמע שטחי אבל יאללה מה אכפת לי]

למעלה