אם כבר אמנות- בשדות אמנות אורז - רק יפנים יכולים!
M milim New member 26/7/07 #1 ../images/Emo203.gifאם כבר אמנות- בשדות../images/Emo203.gif אמנות אורז - רק יפנים יכולים!
ש שמעון רוזנברג New member 28/7/07 #4 עכשיו אני יודע למה אני לא מת על יפנים. (ידעתי זאת קודם) חוץ מקוראסווה, וטושירו מיפונה וגם...סוואטארי וגם...שינויאמה וגם... וגם... לא. לא את יוקו. אצבע עמוק בגרוני.
עכשיו אני יודע למה אני לא מת על יפנים. (ידעתי זאת קודם) חוץ מקוראסווה, וטושירו מיפונה וגם...סוואטארי וגם...שינויאמה וגם... וגם... לא. לא את יוקו. אצבע עמוק בגרוני.
M milim New member 29/7/07 #6 יוקו הוכרזה מזמן כposer היא רק נראית יפנית ומה עם סושי? מיסו? נורי? ואמא של קי ג'יי? מתתתתה להגיע לטוקיו.
יוקו הוכרזה מזמן כposer היא רק נראית יפנית ומה עם סושי? מיסו? נורי? ואמא של קי ג'יי? מתתתתה להגיע לטוקיו.
M milim New member 31/7/07 #8 ../images/Emo13.gifקראתי לזה נוRי. עם ר' מתגלגלת האצות (גם של הסושי) שהן הכי טעימות. או אולי קראתי לזה אמא של קנג'י? שהיא סתם יפנית מקסימה.
../images/Emo13.gifקראתי לזה נוRי. עם ר' מתגלגלת האצות (גם של הסושי) שהן הכי טעימות. או אולי קראתי לזה אמא של קנג'י? שהיא סתם יפנית מקסימה.