בואו נתחיל לארח אתכם

veredmp

New member
../images/Emo203.gif בואו נתחיל לארח אתכם ../images/Emo203.gif

אחת המסורות היפות ביותר בסוכות זה אירוח אושפיזין בסוכה. אנחנו פה, בפורומירי, לוקחים את זה צעד קדימה וכל מי שמתארח מקבל חקירה צולבת לגבי חייו
האושפיזין הראשונה שלנו - רביד, המכונה גאונה בקטן! תשאלו אותה כל מה שעולה על דעתכם

veredmp

New member
לי יש כמה שאלות לרביד!

1. כמה חוגים/פעילויות אחרי בית הספר יש לך? והאם 24 שעות מספיקות לך, בעצם? 2. אילו קורסים את לוקחת באוניברסיטה השנה? (אני זוכרת שלפני ההופעה של מירי התייעצת איתנו לגבי 3 קורסים די מלחיצים, מה בחרת בסוף?) 3. מה שלום הנגינה שלך? האם למדת שירים חדשים לאחרונה? זהו בינתיים. אני בטוחה שאוכל לחשוב על עוד דברים אחרי שאתעורר לגמרי

גם אני מצטרפת לשואלים

היי רביד נתחיל מזה שיש לך שם יפה ומעניין מאוד.אז עכשיו לשאלות הכה בנאליות או רגילות 1.מאיפה הגיע הכינוי "גאונה בקטן"? 2.כמה זמן את מעריצה את מירי ואיך התחלת להעריץ אותה?

תודה ../images/Emo9.gif אני גם אוהבת את השם שלי ../images/Emo3.gif../images/Emo42.gif

1.מאיפה הגיע הכינוי "גאונה בקטן"? ת'אמת שאין לי כל כך מושג... פשוט רציתי משהו מקורי וזה.. כי כל ה"רביד", "רבידוש" וכל אלה היו תפוסים חחח וזה פשוט היה הדבר הראשון שעלה לי לראש
2.כמה זמן את מעריצה את מירי ואיך התחלת להעריץ אותה? אני מעריצה את מירי מגיל 13 שזה אומר בעצם שנתיים. התחלתי להעריץ אותה אחרי שקניתי את הדיסק השני, עוד לפני שהכרתי את הדיסק הראשון, וחרשתי על האלבום הזה מלאא, ואז הלכתי להופעה בט"ו באב ברחבת היהלום ויצא לי להכיר אותה והבנתי שהיא יותר מדהימה ממה שחשבתי ומשם הכל היסטוריה

ובכן ורד...../images/Emo42.gif

1. כמה חוגים/פעילויות אחרי בית הספר יש לך? והאם 24 שעות מספיקות לך, בעצם? יש לי שלושה חוגים: פיתוח קול, סטפס וגיטרה. אני לומדת באוניברסיטה
ובכיתה י' יש לנו גם מחויבות אישית, אז אם את מחשיבה את זה פעילות, זה גם חלק. בקשר ל-24 שעות ביום - אם היו לי 29 זה היה מקל על החיים! חח 2. אילו קורסים את לוקחת באוניברסיטה השנה? (אני זוכרת שלפני ההופעה של מירי התייעצת איתנו לגבי 3 קורסים די מלחיצים, מה בחרת בסוף?) השנה בחרתי ללמוד תקשורת - הקשבתי להצעתכם ולעצה של עוד כמה אנשים חח 3. מה שלום הנגינה שלך? האם למדת שירים חדשים לאחרונה? הנגינה שלי בסדר גמור.. משתפרת עכשיו כשאני לומדת גיטרה... אממ ות'אמת שאני לא זוכרת אם אמרתי, אבל אני יודעת לנגן (עדיין קצת עקום) את עכשיו אתה חוזר בחזרה, וממי, ואם זאת האהבה שלך ועוד כל מיני... אבל אני צריכה להתאמן על זה.. מקווה שהתשובות מספקות! אם יש לך עוד שאלות.. תרגישי חופשי!

שאלה לרבידוש

האם יש משהו שאת מתחרטת אליו בקשר למירי- כמו לקפוץ עליה/ לעלות לבמה לשיר "שיר לשירה"וכו'?

לא יכולת לחשוב על משהו אחר? ../images/Emo3.gif../images/Emo42.gif

חח סתם... בכל מקרה, לשאלתך.. אממ במחשבה ראשונה יש כמה דברים שאני אומרת לעצמי בשביל מה עשית את זה וכן, מתתחרטת עליהם, אבל במחשבה שנייה ממש לא! קודם כל, אני חושבת שאם הייתי חוזרת לאותם המצבים הייתי פועלת בדיוק אותו הדבר! דבר שני, אני החלטתי לעשות את מה שעשיתי, כי לדעתי זה היה נכון לעשות. וגם זה לא שעשיתי מעשה נוראי, או פשע או משהו.. בסופו של דבר, הכל זכור היום כחוויות מצחיקות. וזה נחמד שיש כאלו, גם אם הן קצת מוזרות..

ady18

Well-known member
שאלות שלי:)

מאכל אהוב? ממתק אהוב? טעם גלידה אהוב? עיר בארץ שאת הכי אוהבת? דבר מטורף שעשית? בילוי אהוב? איזה אומנים אוהבת חוץ ממירי? שיר אהוב של מירי? ושיר אהוב לא של מירי שאת אוהבת? סרט אהוב? תוכנית טלוויזה שאת אוהבת?

עונה../images/Emo42.gif

מאכל אהוב? הכל!! בעיקר מתה על אוכל של בית, של אמא שלי, של סבתא שלי, אפילו החביתות המוזרות של אחותי! ממתק אהוב? מאז שאני קטנה אני לא מתה על ממתקים, אני מעדיפה שוקולד, אבל אם ברד נחשב ממתק אז לגמרי ברד! אני מכורה!! טעם גלידה אהוב? וניל!! וכל הצורות השונות שלו: וניל עוגיות, וניל מקופלת ועוד
עיר בארץ שאת הכי אוהבת? תל אביב! אני ממש אוהבת להסתובב שם עם החברות שלי! וב"ש כל המשפחה המורחבת שלי שם אז אני מאוד אוהבת לבקר שם! דבר מטורף שעשית? מטורף?! אממ חחח לא עולה לי כלום.. אולי מישהו יכול לעזור לי? חח
בילוי אהוב? הופעות מוזיקה!! חחח וכל מקום שאפשר להסתובב בו עם החברים שלי. איזה אומנים אוהבת חוץ ממירי? איה כורם, עפר בשן, קרן פלס, שירי מימון, הראל סקעת, היהודים!, עידן רייכל, יש עוד מלא... מוזיקה ישראלית בעיקר. שיר אהוב של מירי? אני לא חושבת שאני יכולה לבחור אחד, אני מאוד אוהבת את לשם ובקרקס הזה, ושוב תודה. ושיר אהוב לא של מירי שאת אוהבת? שאלה קשה, אני חושבת ש"לאן שלא תלכי" של שירי מימון, אבל יש גם הרבה של קרן פלס. לא יודעת קשה לבחור...
סרט אהוב? מארלי ואני! בכיתי בסרט הזה כל כך הרבה פעמים חח זה הסרט הכי מרגש שראיתי!! תוכנית טלוויזה שאת אוהבת? אני מכורה ל"מכושפות" שזה אמנם ישן, אבל בשביל זה יש VOD

dxe בן

New member
שאלות../images/Emo3.gif

צבע אהוב? ז'אנר סרטים מועדף? חפץ אהוב במיוחד? ספורט אהוב? יש לך תחביב כלשהו? מקום שתרצי לבקר בו?

תשובות ../images/Emo13.gif../images/Emo42.gif

צבע אהוב? אדום! וכתום, שזה הצבע שלי
ז'אנר סרטים מועדף? קומדיות, דרמות. שונאת אימה!! חפץ אהוב במיוחד? היומן של שנה שעברה
חח הוא מכיל הרבה דברים. ספורט אהוב? כדורעף, כדורסל, כל דבר שכולל בו כדור! חח יש לך תחביב כלשהו? אחד?! חח בלתי אפשרי, אני אוהבת לרקוד, לשיר, לנגן, לצייר מלא דברים! מקום שתרצי לבקר בו? צרפת! ארץ שכל כך מסקרנת אותי, קודם כל היא נראית לי מדהימה! חוצמזה יש לי שם משפחה גדולה שאני לא מכירה אבל אני מאוד רוצה להכיר.

Crurifragium

New member
שאלונת המשך

היה איזה סרט אימה ספציפי, או סצנה ספציפית, שגרמו לך לשנוא את הז'אנר, או שאת לא אוהבת אותם בעקרון אבל בלי סיבה מיוחדת? אם כן היה משהו ספציפי, מה?

ראיתי כמה סרטי אימה בחיי../images/Emo42.gif

החברה הכי טובה שלי ממש אוהבת סרטי אימה! היו לא מעט מסיבות פיג'מות כאלה שעשינו כל החברות ביחד, וראינו סרט אימה. ואז הבנתי שהסרטים האלו לא בשבילי. אין לי בעיה עם מי שאוהב אותם, אבל אני לא יכולה לראות יותר. הספיקו לי הסרטים שראיתי. חברה שלי, הרבה פעמים עושה ערבים כאלה של סרטי אימה ומזמינה את כולם אבל היא כבר מראש יודעת שאני לא אבוא.

ה 22

New member
רביד,../images/Emo6.gif טוב רק עכשיו יצא החג אז.. ../images/Emo15.gif

* מה את עונה בד"כ כששואלים אותך 'מה שלומך'? * כייף לך שיש לך סבלנות ללמוד כ"כ הרבה. יש לך טיפ בשבילי איך להכנס לשוונג של 'לשבת על כסא ולעבוד/ללמוד!'????? כמה שאת צעירה ממני יש משפט שאומר "מכל מלמדיי השכלתי.."
אז תשובה מספקת בבקשה. * נכון שמירי מהממת?

עונה! ../images/Emo42.gif

* מה את עונה בד"כ כששואלים אותך 'מה שלומך'? לא משהו קבוע, כל פעם משתנה: הכל טוב, אחלה, הכל סבבה. לאחרונה גם מעולה!
* כייף לך שיש לך סבלנות ללמוד כ"כ הרבה. יש לך טיפ בשבילי איך להכנס לשוונג של 'לשבת על כסא ולעבוד/ללמוד!'????? כמה שאת צעירה ממני יש משפט שאומר "מכל מלמדיי השכלתי.." אז תשובה מספקת בבקשה. אממ אני חושבת שאין כל כך משהו ספציפי, אצל כל אחד זה משתנה. אבל אם זה משהו שאת אוהבת, או משהו שחשוב לך, או שאת יודעת שבסוף זה יעזור והכל יהיה טוב, תאחזי בזה. אני אישית חושבת הרבה כמה זה יכול לעזור בסוף, כמה אני אקבל אחרי כל העבודה הקשה. הלימודים בבצפר זה כבר משהו אחר, פשוט הרגל והרבה הרבה משמעת עצמית
* נכון שמירי מהממת? אי אפשר לתאר! אני מתה עליה! שבוע טוב! וחג שמח!!

שאלה קשה! ../images/Emo9.gif../images/Emo42.gif

מה תרצי להיות כשתהיי גדולה??? יצא לי לא מעט פעמים לחשוב על זה, וגם מלא אנשים כל הזמן שואלים אותי, ואני אף פעם לא יודעת מה לענות... חח יש כל כך הרבה דברים שמעניינים אותי, שאני עוד לא סגורה על משהו. מה שכן, בזמן האחרון אני באמת מתחילה לחשוב על להיות זמרת. אני מאוד אוהבת לשיר, והופעתי כבר הרבה פעמים יחסית לזמן שאני שרה, ואני מאוד נהנית מזה! אולי גם העובדה שאני מעריצה את מירי מוסיפה לעניין הזה, אני מאוד רוצה לשיר עם מירי. מי יודע, אולי ביום מן הימים... חלומות לעתיד? אממ כמו שאמרתי בשאלה הקודמת - לשיר עם מירי. יש לי גם שאיפה מטורפת קצת... לשמור על ההצלחה שלי בלימודים כמו שהיא עכשיו, אבל אני יודעת שזה ממש קשה, ואני מנסה קצת לרדת מהעניין כדי להישאר שפויה
חוצמזה יש בעיקר דברים כלליים כאלה, להיות מאושרת, בריאה, להצליח במה שאני עושה ואוהבת.

למעלה