עונה../images/Emo42.gif
מאכל אהוב? הכל!! בעיקר מתה על אוכל של בית, של אמא שלי, של סבתא שלי, אפילו החביתות המוזרות של אחותי! ממתק אהוב? מאז שאני קטנה אני לא מתה על ממתקים, אני מעדיפה שוקולד, אבל אם ברד נחשב ממתק אז לגמרי ברד! אני מכורה!! טעם גלידה אהוב? וניל!! וכל הצורות השונות שלו: וניל עוגיות, וניל מקופלת ועוד
עיר בארץ שאת הכי אוהבת? תל אביב! אני ממש אוהבת להסתובב שם עם החברות שלי! וב"ש כל המשפחה המורחבת שלי שם אז אני מאוד אוהבת לבקר שם! דבר מטורף שעשית? מטורף?! אממ חחח לא עולה לי כלום.. אולי מישהו יכול לעזור לי? חח
בילוי אהוב? הופעות מוזיקה!! חחח וכל מקום שאפשר להסתובב בו עם החברים שלי. איזה אומנים אוהבת חוץ ממירי? איה כורם, עפר בשן, קרן פלס, שירי מימון, הראל סקעת, היהודים!, עידן רייכל, יש עוד מלא... מוזיקה ישראלית בעיקר. שיר אהוב של מירי? אני לא חושבת שאני יכולה לבחור אחד, אני מאוד אוהבת את לשם ובקרקס הזה, ושוב תודה. ושיר אהוב לא של מירי שאת אוהבת? שאלה קשה, אני חושבת ש"לאן שלא תלכי" של שירי מימון, אבל יש גם הרבה של קרן פלס. לא יודעת קשה לבחור...
סרט אהוב? מארלי ואני! בכיתי בסרט הזה כל כך הרבה פעמים חח זה הסרט הכי מרגש שראיתי!! תוכנית טלוויזה שאת אוהבת? אני מכורה ל"מכושפות" שזה אמנם ישן, אבל בשביל זה יש VOD