רולדות ממולאות בגבינות,
בגבינה לבנה עם צימוקים , קינמון וסוכר, בבשר טחון, בירקות. בסיס ךפשטידה, בורקס. הסטנדרטיים הינם: מלית חציל קלוי וגבינה גבינה בולגרית ופטריות תפוחי אדמה עם בצל מטוגן בשר טחון מעורבב עם תפוחי אדמה המלית שאני אוהבת ערבוב של 2 גבינות כמו פטה ובולגרית, או צפתית וטוב טעם, בולגרית ופרמזן וכו`.... לתערובת הגבינות מכניסים 3 כפות חמאה, בצל ירוק קצוץ או עירית. מתבלים במלח ופלפל לבן. ====== עוגיות אוזני הפיל 1/2 ק"ג בצק עלים 1 כף קינמון 1 כוס סוכר לחמם תנור לחום בינוני. לערבב את הקינמון עם הסוכר. לרדד עד דק את הבצק. להבריש עם קצת מים ולפזר שכבה מתערובת הסוכר. להתחיל לגלגל את הבצק מהקצוות החיצוניים פנימה. לגלגל מעט ושוב לחזור על תהליך המים והסוכר. לגלגל שוב ולחזור על התהליך וכן הלאה עד ששני קצוות הבצק נפגשים באמצע כמו ספר תורה. להכניס למקפיא לאיזה חצי שעה. יותר קל לחתוך בצק עלים כשהוא בדרך להקפאה. לרפד תבנית עם נייר אפיה. לפרוס את הבצק המגולגל ולאפות כ - 12 דקות או עד שהעוגיות מוזהבות. מי שלא אוהב קינמון וסוכר (מי? מי?) אפשר להחליף עם הברשת ריבה וזריית שקדים או אגוזים טחונים. כל המתכונים מהבלוג שלי............... אלינוער