האושפיזין האחרונה - תום

veredmp

New member
../images/Emo203.gif האושפיזין האחרונה - תום ../images/Emo203.gif

תום הגיעה אלינו רק לאחרונה. אני בטוחה שיש המון שאנחנו לא יודעים עליה!

veredmp

New member
השאלות שלי

1. איזה שיר/ים הוא/הם האהוב/ים עליך של מירי? 2. איזה אלבום של מירי את אוהבת יותר? 3. איזה שיר/ים הוא/הם האהוב/ים עליך של אביב? 4. איזה אלבום של אביב את אוהבת יותר?

tomgirl21

New member
עונה[:

1.שירה,באה אליכם,אף אחת,תן לי סימן,טיפה טיפה. (לא לפי הסדר אבל שירה הוא בהחלט הראשון). 2. שלום לאמונות. 3.מלח הדמעות, חלומות גדולים, התרוץ,מלאך,שיר עצוב,קרן אור,יומן מסע,סוף העולם (יש עוד המון וכמובן לא לפי הסדר אבל מלח הדמעות וחלומות גדולים הם הראשונים). 4.למרות שהשיר האהוב עלי מלח הדמעות נמצא באלבום ממנטו מורי, האלבום האהוב עלי הוא המכתב, והשני הוא ממנטו מורי. ורד זה היה שאלות קשות חחחח..אבל נראה לי עברתי אותם בשלום:)

ady18

Well-known member
שאלות...

ספרי קצת על הילדות שלך מבחינת עיצוב מוזיקלי\ איפה נולדת\מה היו התחביבים שאהבת שהיית קטנה ואירוע של הילדות שהשפיע עליך באופן מיוחד? מאכל אהוב? ממתק אהוב? טעם גלידה מועדף? פאסט פוד אהוב? שיר אהוב(לא של מירי ואביב)? להקה אהובה עליך ישראלית להקה אהובה עליך מחו"ל? זמרת אהובה מחו"ל דיסק שקנית לאחרונה ואת ממליצה? סרט שאת ממליצה? עיר אהובה בארץ? עיר אהובה בחו"ל תודה רבה:)

tomgirl21

New member
עונה:)

כמו עכשיו,רק ישראלי, את אביב גפן למשל התחלתי לשמוע בגיל מאוד צעיר (גיל 12 בערך),לפני גיל 12 אני לא זוכרת שממש התלהבתי ממוזיקה כמו היום.נולדתי בחולון אבל עברתי לת"א בגיל שנה...הייתי ילדת טבע כל היום הייתי מסתובבת ברחובות ואוספת חתולים וכלבים נטושים הביתה היינו מס' חבר'ה עם מחנה וכל השטויות של הילדים הקיצר היתה תקופה טובה:) לגבי תחביבים הייתי רוקדת הרבה שנים ג'אז (עד גיל 19 בערך)...דוד שלי הוא בעל סטודיו לריקוד, אני מתה לחזור אבל נהייתי זקנה ובטטה:p חחח....לגבי אירוע ילדות שהשפיע עלי שהייתי בת 11 אבא שלי עבר תאונת דרכים הוא רכב על אופנוע ומכונית שפגעה בו העיפה אותו כמה מטרים הוא נפצע ממש קשה כיום מצבו טוב מאוד אבל הוא משותק על כיסא גלגלים, עלי זה מאוד השפיע כי היתי די קטנה ואין לי עוד רישיון נהיגה למרות שיכולתי כבר להוציא לפני 8 שנים כבר,הפחד עוד קיים. מאכל אהוב, שניצל ופירה[: (אבל של אימא שלי חח) [: גלידה זה התמכרות שלי! ובכלל מתוק!! לגבי גלידה אני ממש אוהבת פיסטוק, וגם סורבה למי שמכיר (גלידה עשויה מפירות)...שווה! בנוסף אני ממש אוהבת את המקפא יוגורט שמאוד פופלארי לאחרונה, יש לי מתחת לבית לפחות פעם בשבוע אני קונה לי:p פאסט פוד אהוב, מקדונלדס:) לוקח תזמן של עפר בשן. הטעויות של אביב נחשב?:) והפרוייקט של עידן רייכל,הם מעולים! לא שומעת בכלל לועזית :/ לפעמים בריטני חחח... אמממ אהובה לא נגזים, בריטני נחמדה:) אני מחכה לדיסק החדש של אביב, דיסק לועזי הוא לאחרונה שכח אותנו והתחיל להופיע בגרמניה... בוגד:( הגשרים של מחוז מדיסון,זה סרט רומנטי מהמם!!! אומנם ישן מאודדד, יש גם ספר ממליצה מאוד! אני לא מתה על ערים, אני מעדיפה קיבוץ...אני גרה בת"א ושונאת אותה!! אני ביום ראשון הקרוב עוברת לרמת גן להיות שם אופר ועוברת לגור שם, רמת גן עיר סבירה (לעומת תל אביב)... עיר אהובה בחו"ל, חוץ מקפריסין ארצות הברית (כמעט כל הערים שבה) ובודפשט (חזרתי לפני כמה ימים) לא הייתי בחו"ל...האהובה ביותר מכל המקומות שהייתי בהם, בהחלט היתה בודפשט,אולי בגלל שעוד לא ירדה לי ההתלהבות ממנה... בבקשה רבה:)

Crurifragium

New member
הבהרה, ושאלות המשך

ההבדל המרכזי בין סורבה לגלידה זה שסורבה נעשה על בסיס מים וגלידות על בסיס חלב... בשניהם, במקרים של פירות, יכולה להיות אותה כמות פרי. יש גלידות עם המון פרי בפנים. יש גם סורבה לחלוטין לא על בסיס פירות. אם את מעדיפה קיבוצים, למה את עוברת לרמת גן ולא למקום קטן יותר? בד"כ כשאני נתקל באו-פר זה אנשים שמנצלים הזדמנות לעבור למקומות מאוד שונים ורחוקים. כמעט תמיד זה נעשה תוך כדי מעבר למדינה אחרת. איך החלטת להיות או-פר דווקא יחסית ממש לא רחוק מהבית? בודפשט אכן מאוד יפה...

tomgirl21

New member
עונה ...

תודה על ההבהרה,כן ידעתי לגבי שסורבה על בסיס מים וגם לגבי השאר ידעתי אבל שכחתי מזה:) (קצת סנילית חחחח).. אני לא תכננתי לעזוב את הבית של אימא עכשיו, אבל זה הזדמנות שלי להתחיל את חיי העצמאיים, אני מאוד קשורה לאימא שלי אבל אנחנו מתווכחות המון על שטויות (נראה לי כמו כל בחורה שעדיין גרה עם אימא שלה בגילי)... אני עוסקת בטיפול בתינוקות תקופה והחלטתי שלעבוד בתור אופר עם לינה זה ההזדמנות שלי לעזוב את הבית של אימא, ולהתחיל לחיות את חיי העצמאיים, אני יעבוד שם תקופה של כשנה וקצת ולאחר מכן ברור לי שאני לא אחזור לבית של אימא, למה דווקא לרמת גן?! לא רציתי להתרחק מתל אביב כל כך הרבה, עדיין המשפחה שלי והחבר'ה שלי נמצאים פה... ופנו אלי לגבי האופר, והכל פשוט השלים אחד את השני:) אז הלכתי על זה.. כן בודפשט מהממת,התאהבתי בה:) מקווה שעניתי לך על השאלות.

שאלה אחת לי...

מהמעט שאני מכירה אותך ומדעה המלומדת שלי אני מסיקה כי יש לעיתים קשיים בכל הנוגע לריכוז ולהגיע לעיקר. האם יש לך קשיי קשב וריכוז/ היפראקטיביות/קשיים חברתיים וכו'?

למעלה