האושפיזין הבאה בתור - כלה להשגה

veredmp

New member
../images/Emo203.gif האושפיזין הבאה בתור - כלה להשגה ../images/Emo203.gif

עדי, המכונה כלה להשגה (ולא, חלילה, קלה להשגה), מצפה ומחכה שתשאלו אותה שאלות נוקבות. לכו על זה

veredmp

New member
השאלות שלי

1. האם מצאת כבר פיצוציה קרוב לבית? 2. איך זה לגור ברמת גן? 3. מה יותר יפה, כוכבים או פרפרים?

אני רוצה עוד שאלות

האם מצאת כבר פיצוציה קרוב לבית?תגדירי קרוב-
מצאתי אבל מכולת 2. איך זה לגור ברמת גן?נחמד- שקט, אני מתחילה להתרגל 3. מה יותר יפה, כוכבים או פרפרים? ברור שפרפרים

ady18

Well-known member
שאלות

הופעה שהיית לאחרונה ואת ממליצה ללכת? דיסק שקנית לאחרונה ואת ממליצה? אומן שגילת ואת ממליצה להכיר גם? מהו שיר העשור שלך חוץ ממירי ? אומנים אחרים שעשו לך את העשור?

שאלות קשות

הופעה שהיית לאחרונה ואת ממליצה ללכת?חוץ ממירי/קרן אני מאד אוהבת את ההופעות של תמר אייזנמן והופעה של אוקסטרא של אבי ליבוביץ דיסק שקנית לאחרונה ואת ממליצה?מודה שלא קניתי דיסק הרבה זמן אומן שגילת ואת ממליצה להכיר גם?תמר אייזמנן, גבע אלון \ אסף אבידן מהו שיר העשור שלך חוץ ממירי ?יש כל כך הרבה- קשה לבחור אומנים אחרים שעשו לך את העשור?מבחינתי זה רק קרן ומירי בעדיפות ראשונה

dxe בן

New member
שאלות ../images/Emo13.gif

ספרים או סרטים? פעילויות אהובות? איזה מזל את? קיץ או חורף?

עונה

ספרים או סרטים? למה לא שניהם? פעילויות אהובות? לקרוא, לשחק בפארם של פייסבוק, הופעות איזה מזל את? סרטן קיץ או חורף? יותר קיץ למרות שגם אוהבת את החורף כי הכי כיף להתכרבל עם בן הזוג מתחת לשמיכה יחד עם שוקו חם

ady18

Well-known member
עוד שתי שאלות

סרט+תוכנית טלוויזה שאוהבת? מה המעשה הכי מטורף שעשית?

אז ככה

סרט+תוכנית טלוויזה שאוהבת?תוכניות טלוזיה- השרדות, שנות ה70, אבא אמריקאי ועוד הרבה - אני מכורה... מה המעשה הכי מטורף שעשית? לצעוק למירי באמצע הופעה מצולמת זה מטורף?

יש לי קצת שאלות../images/Emo42.gif

1. איזה הופעות של מירי הכי זכורות לך ולמה? 2. מתי הייתה ההופעה הראשונה של מירי שהיית בה? 3. איזה אלבום את אוהבת יותר ראשון או שני? 4. איך לדעתך יראה האלבום השלישי? ובינתיים אין לי עוד שאלות

ואו

איזה הופעות של מירי הכי זכורות לך ולמה?אני כרגע זוכרת את ההופעה האחרונה ביותר כי אני רוצה שיהיו עוד . וגם את ההופעה בלילה לבן בגלל הפאדיחה... 2. מתי הייתה ההופעה הראשונה של מירי שהיית בה?וואו זה היה ממש מזמן - ההופעה בהאנגר ת"א ואירחה שם מישהו 3. איזה אלבום את אוהבת יותר ראשון או שני?זה כמו לשאול את מי את אוהבת יותר- את אבא או את אמא 4. איך לדעתך יראה האלבום השלישי?את האמת שאני לא יודעת ואני אוהבת לא לדעת כי כך ההרגשה הראשונה שתהיה שאשמע אותו אני בטוחה שתהיה מדהימה

ה 22

New member
היי, ממזמן לא נפגשנו... ../images/Emo15.gif

בפורום. * מזל טוב על מעבר הדירה. אז מה, משנה מקום משנה מזל ??? * מה הדבר שהכי קשה לך בעבודתך כמורה? * איזה עוד תחום/ים נוסף/ים היית מעוניינת ללמוד? * אם היה לך אפשרות עכשיו לבחור משאלה אחת - במה היית בוחרת? * תקשיבי, אני לא שואלת אותך על שירים, דיסקים והופעות של מירי - כי אנחנו בערך יודעים הכל
תמסרי נשיקה למירי *כי פשוט, סתם יש לי תחושה שתראי אותה לפניי
*

בואי ניפגש לקפה

מזל טוב על מעבר הדירה. אז מה, משנה מקום משנה מזל ???אמן. * מה הדבר שהכי קשה לך בעבודתך כמורה?שום דבר לא קשה כי מכל דבר לומדת, אבל לפעמים קשה לחשוב על רעיונות יצירתיים להעביר נושא * איזה עוד תחום/ים נוסף/ים היית מעוניינת ללמוד?צילום. * אם היה לך אפשרות עכשיו לבחור משאלה אחת - במה היית בוחרת?בריאות לכולם. * תקשיבי, אני לא שואלת אותך על שירים, דיסקים והופעות של מירי - כי אנחנו בערך יודעים הכל תמסרי נשיקה למירי *כי פשוט, סתם יש לי תחושה שתראי אותה לפניי*

BRANGELINA

New member
שואלת

מאיפה באה האהבה הגדולה הזו למיקי?איך הכל התחיל? וגם איך היתה ההופעה הראשונה שלך של מירי/קרן? הכרת את הפורומים לפני שבאת להופעה?

עונה

מאיפה באה האהבה הגדולה הזו למיקי?איך הכל התחיל?הכל התחיל מהופעה של קרן בצוותא ביולי לפני כשלוש שנים - התאהבתי במיקי (נדלקתי עליו) ואף התחלתי איתו. מהופעה להופעה דיברנו יותר ויותר וכך הגעתי גם למירי. וגם איך היתה ההופעה הראשונה שלך של מירי/קרן?אני אדב על מירי כי זה הפורום שלה- ההופעה הראשונה הייתה במסגרת מבצע של אוראנג' ושם משום מה לא נהניתי כ"כ , אני יודעת שאם היום הייתי הולכת להופעה ההיא הייתי הרבההההה יותר נהנית. הכרת את הפורומים לפני שבאת להופעה- אאל"ט התחלתי ממש לכתוב באופן שוטף ורציף בפורומים אחרי הופעה של קרן הראשונה בצוותא (לפני שלוש שנים)

עדי...../images/Emo13.gif

מה הדבר שהכי היית רוצה שיקרה לך בקרוב? ספרי לנו 2 דברים שלא ידענו עלייך...

על הבוקר עונה

מה הדבר שהכי היית רוצה שיקרה לך בקרוב? חתונה
(אבל בלי לחץ) ספרי לנו 2 דברים שלא ידענו עלייך...התקלת- 1. נשאר לי "רק " לסיים 3 סמיונריונים כדי שתואר שני יהיה מאחוריי...לעיתים אני דחיינית
2. כמו שחלק יודעים, יש לי פחד ממעליות, וביום שישי האחרון נתקעה מישהו במעלית בבנין אצלנו. ביום שבת נסענו להורים של בן זוגי (גרים בקומה 12...
). מיותר לציין את החרדות שהייתי בהם עד שהמעלית הגיעה לקומה

למעלה