האושפיזין הבאה - פרנץ ונילה

veredmp

New member
../images/Emo203.gif האושפיזין הבאה - פרנץ ונילה ../images/Emo203.gif

יעל איתנו כבר הרבה זמן, למרות שלא כותבת המון. אני בטוחה שיש לכם מה לשאול אותה. אז יאללה!

veredmp

New member
השאלות שלי

1. ראיתי שהצטרפת לאחרונה לפורום של קרן. האם הגעת אליה דרך מירי או בלי קשר? האם היית בהופעה? 2. איזה אלבום של מירי את אוהבת יותר, את הראשון או השני?

היי ורד הנה התשובות

1.התשובה היא כן הגעתי להעריץ את קרן דרך השירים שהיא כותבת למירי וגם דרך עצמה יש לה קול מתוק ובלי קשר ואני אוהבת לשמוע אותה שרה ותחלתי לאהוב את קרן בעקבות שותפה לשעבר שלי לדירה שהשמיעה לי את הדיסקים שלה ואמרתי לעצמי וואלה אם אני אוהבת את קרן כיוצרת אז למה לא לאהוב אותה כזמרת.והלופעה עדיין לא יצא לי ללכת הייתי אמורה ללכת עם שתיים מהשותפות שלי וכבר היו לנו כרטיסים אבל בסוף ביטלנו ואני מתכננת בקרוב ללכת. 2.אאני אוהבת יותר את האלבום השני של מירי השירים בו יותר קצביים תוססים ויש בו עוד אנשים שכתבו לה שירים חוץ מקרן. ואני מחכה בקוצר רוח לראות איך יהיה האלבום השללישי שלה.

Crurifragium

New member
שאלות

למה פרנץ ונילה? טעם אהוב, סתם הייתה כוס ליד בזמן שהיית צריכה לבחור ניק, משהו אחר? אחרי ההקדמה של ורד... למה את לא כותבת המון?
מסעדות מומלצות? איזה עוד זמרים/להקות את אוהבת, חוץ ממירי וקרן? יש לך סופרים אהובים? או ספרים אהובים? מה את יותר מחפשת בטיולים? נופים וטבע, אתרים ומוזיאונים, ערים וארכיטקטורה, אנשים ותרבות מקומיים, הסטוריה, אומנות, משהו אחר? יש שאלה שהיית רוצה שישאלו אותך, כי בא לך לענות עליה?
אם כן, מה השאלה? ומה התשובה?

אז תשובות מגיעות

פרנץ ונילה בהחלט טעם אהוב שאני כבר לא מוצאת בסופר
המון זמן וסתם זה מה שעלה לי בראש שהייתי צריכה לבחור ניק לאתר
אני לא כותבת המון כי לא תמיד יש לי מה להגיב אבל אני תמיד פה ברקע קוראת ונהנת
ואם יש משהו שבא לי להגיב עליו אני מגיבה
לא אוכלת הרבה במסעדות יותר יושבת עם חברים בבתי קפה אבל שאני הולכת למסעדה אז יש לי המלצה על "חדר אוכל" ברחבה של הקאמרי ואלפרדו בפארק אזורים בפתח תקווה
חוץ ממירי וקרן אני אוהבת את הראל סקעת הוא שר מקסים בעייני,שירי מימון,גלי עטרי,שלמה ארצי שלום חנוך ואריק אינשטיין הייתי יכולה למשיך עוד אבל זאת רשימה מכובדת
אני אוהבת מאוד את רם אורן כסופר ואת סמדר שיר שקראתי ספרים שלה עוד שהייתי ילדה
את שלומית לפיד אמא של... ואת ליהיא לפיד אשתו של.. נעמי רגן שכותבת הרבה על יהדות והדת ויוכי ברנדס ספרים אהובים-אשת חיל של ליהיא לפיד רודף העפיפונים של חאלד חוסייני ואלף שמשות זוהרות גם אותו סופר שכתב את דורף העפיפונים ואות קין של רם אורן
שאני מטיילת אוהבת לראות הכל כמובן
קצת מכל דבר טבע נופים אתרים היסטוריים מוזיאונים אבל שלא יהיו משעמים
בקיצור לנסות ולמצות את המיטב מאותו מקום אליו הגעתי אה ואם אפשר גם קצת שופינג
השאלה שהייתי רוצה שיאלו אותי כי מה זה בא לי לענות עליה זה יש לך חבר ואם כן כמה זמן? התשובה היא כן יש לי חבר מחר אנחנו שלושה חודשים ביחד
ובעז"ה מקווה גם לחתונה
לילה טוב אשמח לעוד שאלות.אני פורשת לישון עובדת מחר.

למעלה