לא הבנתי לאיזה מפגש התכוונת../images/Emo122.gif
בכל מקרה הייתי במפגש הראשון שהיה עם מירי שהיה מצוין במפגש השני בהתחלה לא הרגיש לי שייך לבוא, אבל שיניתי דעתי, רק שבסוף לא הסתדר לי להגיע ולמה הייתה גם תקופה שלא כתבת והתנקת מהפורום מה גרם לזה גם? גם היום אני כותב מעט מאוד בפורום. אני אוהב את הצורה בה מנוהל הפורום ומעריך מאוד את האנשים, אבל כנראה לא מספיק מחובר תכונות אופי שאתה אוהב אצלך? לא קל לי לדבר על עצמי (זו תכונת אופי?
) 2 תכונות אופי שמפריעות לך אצלך? קושי להחליט לפעמים, פחד מדברים מסויימים, אבל בסה"כ אני בסדר עם עצמי חוץ מהופעות של מירי אתה הולך להופעות של זמרים אחרים? אפרת גוש כמובן!! איפה אתה אוהב לבלות? מסעדות, סרטים והכי חשוב ים!!! מה יותר חשוב בעינך אופי או יופי? שניהם באים אצלי ביחד. כשאני אוהב מישהו הוא בעיני יפה וכשאני לא אוהב אז הוא לא יפה התמכרות שיש לך למשהו? אינטרנט ומשהו מטורף שעשית? אני לא טיפוס שעושה דברים מטורפים, אני צריך לחשוב על זה מה המצעד הבא שלך שעובד עליו? כנראה המצעד השנתי 2009 הלועזי שלי בהשוואה לעשור הקודם לעומת העשור הזה במובן האישי מה יותר היה מוצלח אצלך? גם בעברי וגם בלועזי אהבתי את העשור הזה יותר מקודמו. בשנות ה-90' היה משהו מחוספס במוזיקה. שנות ה-2000 יותר קרובות לי לשנות ה-80' העליזות ומהו הפאסט פאוד המועדף עליך? משום מה אני לא מוצא, יכול להיות שאני לא אוהב פאסט פוד