הבא בתור - אריה

veredmp

New member
../images/Emo203.gif הבא בתור - אריה ../images/Emo203.gif

איש המצעדים הפרטי שלנו - אריה. אם יש לכם שאלות בענייני מוזיקה, דרך אגב, זה המקום לשאול אותן!

veredmp

New member
השאלות שלי

1. מה שלומך? מלא זמן שלא דיברנו! 2. אתה פעיל בפורום מצעדים. איך אתה בוחר על מה לעשות מצעד? (לא מדברת על מצעד סוף שנה/עשור, שזה די ברור) טוב, זה המקסימום שאני מסוגלת בשעה כזו. אני אנסה לחשוב על עוד משהו בהמשך

אריה31

Member
מנהל
1. זהו שכבר הספקנו לדבר../images/Emo3.gif

2. רוב רובם של המצעדים שלי הם מצעדי סיכום שנה, עשור, כל הזמנים. מעט מאוד מצעדים של אומנים (דווקא ערכתי לפורום מצעדים ביחד עם הפורום שלנו/כם מצעד שירי מירי ביום הולדתה לפני שנה וחצי) אם בא לך ורד, תשאלי עוד

veredmp

New member
1. לא ממש נחשב ../images/Emo3.gif

אם אחשוב על עוד שאלות (אני השנה לא ממש יצירתית, אני יודעת.....) אשאל

אריה31

Member
מנהל
טוב, יש לך את המספר שלי../images/Emo3.gif

מילא את לא יצירתית, אני אפילו לא ניסיתי לשאול את אחד מהאושפיזין הקודמים שאלות

אריה31

Member
מנהל
עיתונאי ספורט

שלוש משאלותי: למצוא בת זוג מקסימה לזכות ביכולת תקשור שכל המכרים שלי יבריאו לחלוטין

ady18

Well-known member
שאלות שלי

במפגש האחרון שהיה עם מירי הרגשת לא שלם עם עצמך ולכן בעצם החלטת לא לבוא למה מה השתנה בעצם בהרגשתך הפעם? ולמה הייתה גם תקופה שלא כתבת והתנקת מהפורום מה גרם לזה גם? 2 תוכנות אופי שאתה אוהב אצלך? 2 תכונות אופי שמפריעות לך אצלך? חוץ מהופעות של מירי אתה הולך להופעות של זמרים אחרים? איפה אתה אוהב לבלות? מה יותר חשוב בעינך אופי או יופי? התמכרות שיש לך למשהו? ומשהו מטורף שעשית? מה המצעד הבא שלך שעובד עליו? בהשוואה לעשור הקודם לעומת העשור הזה במובן האישי מה יותר היה מוצלח אצלך? ומהו הפאסט פאוד המועדף עליך?

ady18

Well-known member
תוסיף עוד שאלה

ספר על הילדות שלך מבחינת עיצוב מוזיקלי ,איפה נולדת ומה היו האהבות \תחביבים שהיית קטן ? ומהו האירוע הכי בולט שזוכר מהילדות שלך שוב תודה

אריה31

Member
מנהל
הילדות שלי

נולדתי ברמת גן מגיל 9 התחלתי להתעניין בספורט ובמוזיקה (בעיקר דרך המצעדים) בתקופה ההיא סוף שנות ה-70' הסגנון השולט בלועזי היה דיסקו ובעברי גם דיסקו וגם שירי ארץ ישראל/פופ וזה מה שאני אוהב גם היום, אבל עוד הרבה דברים אני לא זוכר כרגע אירוע מיוחד אישי בילדות שלי. מבחינה ציבורית היו שלושה: הזכיות באירוויזיון ב-1978, 1979, הזכייה של מכבי ת"א בגביע אירופה לאלופות ב-1977 ויותר מכולם ההגעה של נשיא מצרים אנואר סאדאת בסוף 1977 (התמונה שלו יורד מהמטוס היא בלתי נשכחת עבורי)

אריה31

Member
מנהל
לא הבנתי לאיזה מפגש התכוונת../images/Emo122.gif

בכל מקרה הייתי במפגש הראשון שהיה עם מירי שהיה מצוין במפגש השני בהתחלה לא הרגיש לי שייך לבוא, אבל שיניתי דעתי, רק שבסוף לא הסתדר לי להגיע ולמה הייתה גם תקופה שלא כתבת והתנקת מהפורום מה גרם לזה גם? גם היום אני כותב מעט מאוד בפורום. אני אוהב את הצורה בה מנוהל הפורום ומעריך מאוד את האנשים, אבל כנראה לא מספיק מחובר תכונות אופי שאתה אוהב אצלך? לא קל לי לדבר על עצמי (זו תכונת אופי?
) 2 תכונות אופי שמפריעות לך אצלך? קושי להחליט לפעמים, פחד מדברים מסויימים, אבל בסה"כ אני בסדר עם עצמי חוץ מהופעות של מירי אתה הולך להופעות של זמרים אחרים? אפרת גוש כמובן!! איפה אתה אוהב לבלות? מסעדות, סרטים והכי חשוב ים!!! מה יותר חשוב בעינך אופי או יופי? שניהם באים אצלי ביחד. כשאני אוהב מישהו הוא בעיני יפה וכשאני לא אוהב אז הוא לא יפה התמכרות שיש לך למשהו? אינטרנט ומשהו מטורף שעשית? אני לא טיפוס שעושה דברים מטורפים, אני צריך לחשוב על זה מה המצעד הבא שלך שעובד עליו? כנראה המצעד השנתי 2009 הלועזי שלי בהשוואה לעשור הקודם לעומת העשור הזה במובן האישי מה יותר היה מוצלח אצלך? גם בעברי וגם בלועזי אהבתי את העשור הזה יותר מקודמו. בשנות ה-90' היה משהו מחוספס במוזיקה. שנות ה-2000 יותר קרובות לי לשנות ה-80' העליזות ומהו הפאסט פאוד המועדף עליך? משום מה אני לא מוצא, יכול להיות שאני לא אוהב פאסט פוד

dxe בן

New member
שאלות

עוגה מועדפת? סדרה מועדפת? אתר אינטרנט מועדף? סלבס אהוב?

אריה31

Member
מנהל
תשובות

אוהב שתי עוגות מאוד - גבינה ופרג אתר אינטרנט מועדף - פורום מצעדים וביקורת מוזיקה סלבס אהוב - אהוד ברק

אה כן , והנה משימה לדרג

מצעד הדיוות שלך לפי סדר אהבתך אליהן! (אילנית, ירדנה ארזי,מירי מסיקה,עפרה חזה..ואתה כמובן מוזמן להוסיף דיוות בנדיבות חח).

אריה31

Member
מנהל
היקשת עליי אמיר ביג טיים חח

1. אילנית 2. ירדנה ארזי 3. מירי מסיקה 4. אפרת גוש 5. יהודית רביץ 6. עפרה חזה 7. אילנה אביטל 8. גלי עטרי 9. שולה חן 10. אילנה רובינא

3 הראשונות שלנו אותו דבר ../images/Emo99.gif

מאפרת גוש הכל משתנה..אבל אחלה דירוג!!

למעלה