../images/Emo203.gifהודעות...../images/Emo124.gif
-בבקשה אם מישהי רוצה להעלות נושאי דיון נא לפתוח שרשור אוף או לשרשר לשרשור קיים... אם יש לכן שרשור מבצעים אז כנ"ל לפתוח שרשור מיוחד למבצעים -נא ליידע אותי במסר תאריכי ימי הולדת למי שעדיין לא עדכן אותי.. -נא לא לשכוח שבתאריך 1 ו-15 תעלה פינה של הקניה השבועית שלי אז נא להערךבהתאם לתאריכים אלו...(התחדשויות)..לי כבר יש כמה
- אני רוצה להעלות שרשור טיפים בא כל אחת תוכל להעלות טיפים משל עצמה לכל הנושא הקשור ב...........לקים וכל הקשור בזה..לא יהיה לזה יום מיוחד כמובן שכל אחת יכולה לפתוח שרשור כזה אם יש לה טיפים רק לשים לב בבקשה שלא נפתח שרשור כזה קודם לכן -היום הייתי בהפנינג בנייל סטודיו ואני ממליצה לכל אחת להיות בפעם הבאה, אבל היו שם הרבה בנות שלומדות בניית ציפורניים כך שחלק מהדברים אולי לא רלוונטיים לכם, דיברו על קישוטים, איפור, בניה בג'ל וכמובן קניות קניות קניות... כמובן שאם יהיו עוד כאילו הפנינגים איידע אתכם בשמחה... זהו להפעם...
-בבקשה אם מישהי רוצה להעלות נושאי דיון נא לפתוח שרשור אוף או לשרשר לשרשור קיים... אם יש לכן שרשור מבצעים אז כנ"ל לפתוח שרשור מיוחד למבצעים -נא ליידע אותי במסר תאריכי ימי הולדת למי שעדיין לא עדכן אותי.. -נא לא לשכוח שבתאריך 1 ו-15 תעלה פינה של הקניה השבועית שלי אז נא להערךבהתאם לתאריכים אלו...(התחדשויות)..לי כבר יש כמה