היוום ב
אנשים

../images/Emo203.gif היוום ב ../images/Emo43.gif אנשים ../images/Emo183.gif

פורום ערוץ הילדים מזמין אתכם לזכות בפרסים! אוספים מדבקות? מתים להשיג "אסים"? הכנסו לפורום והשתתפו בחידון הגדול, בו תוכלו לזכות בפרסים ומעטפות! לפרטים נוספים הקליקו כאן: http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=1640&msgid=87940088
תמונות מהמשרד משעמם בעבודה? קחו מצלמה, שלחו את התמונות שלכם מהמשרד לתחרות בתפוז
אלבומים ותוכלו לזכות בפרסים: http://www.tapuz.co.il/Albums/contests/contest.asp?c=83

טיפקסית

New member
../images/Emo32.gif שימו לב לסלוגן של מבצע הקש

השנה בחרה האגודה למלחמה בסרטן לאמץ את המשפט "תנו יד,אל תתנו לסרטן לקחת חיים" מתוך השיר של קובי "ידיים טובות" שנכתב לקמפיין מבצע "הקש בדלת" של האגודה, לפני מספר שנים אני אצטט מספר שורות מהשיר "ידיים טובות" "מיליון פעם עונים,מצלצלים,כל לב נפתח,כל דלת כאן נפתחת,תנו יד,אל תתנו לקחת חיים" ממש היום,23.10.2006 מתקיים המבצע השנתי "הקש בדלת" של האגודה למלחמה בסרטן. פיתחו את הלב והכיס,"תנו יד,אל תתנו לקחת...חיים" התרומה שלכם יכולה להציל אותם.

הוד11

New member
קובי גם ביצע את השיר???

כי אם כן אני חייב לשים ידיים על הביצוע הזה

טיפקסית

New member
קובי כתב וביצע את השיר ולי ולמתן יש

את השיר עצמו השיר נקרא "ידיים טובות" פנה אליי במסנ בהזדמנות,ואני אשלח לך אותו. ואנשים באמת,ועכשיו בכנות התרומה שלכם יכולה להציל חיים של המון אנשים אל תתביישו תפתחו את הלב. ובתור אחת שאימא שלה נפטרה מהמחלה הזו שנקראת סרטן זה חשוב לי פי כמה וכמה וכמה,כי אני יודעת כמה האנשים האלה עוברים,וכמה הסבל שלהם ארוך וממושך,בואו ביחד נעזור להם. כמו שקובי אומר בשיר "תנו יד,אל תתנו לסרטן לקחת חיים"

הוד11

New member
אנחנו תורמים בבית תמיד

גם אנחנו משפחה שנפגעה מהמחלה הנוראית הזו. שהמסנג'ר יעבוד לי מהר יותר אני אתחבר אל דאגה

sunshiner

New member
../images/Emo189.gif../images/Emo203.gifכמה דברים

קודם כל קובי לא כתב או הלחין את השיר... אני אבדוק לכם מי כתב ומי הלחין כשאהיה בבית. אכן קוראים לו ידיים טובות והוא יצא לכבוד יובל למלחמה בסרטן ב-2001, אם אינני טועה. ולדעתי אין משפחה בארץ שהסרטן לא שלח בה יד...מטרה נעלה בהחלט. היום התרמתי עם חבר שלי בראשון ואספנו 340 ש"ח (הרבה יחסית לאחרים), ובבית גם כן תרמנו 10... כבוד

טיפקסית

New member
אצלינו מחר

יש שעתיים התרמה לארגון דומה שנקרא חוס"ן [חולי סרטן נלחמים],שהוקם ומנוהל כל כולו ע"י אנשים שנמצאים בשלבים שונים של המחלה. הארגון מנהל קבוצות תמיכה שונות במקומות שונים בארץ,ומאפשר לחולים להיפגש במסגרת חברתית דומה לשלהם,ולהיות הכי גלויים, לאנשים שבעצם זרים להם. אימא שלי ז"ל הייתה חלק בעמותה הזו במשך כמה שנים טובות,וכל שנה אנחנו תורמים בין מאה למאתיים שקלים לארגון. אחרי שאתה תורם את הסכום אתה יכול לקבל קלטות אודיו וידאו/דיסק/משחק מחשב, ממה שיש בהיצע בשולחן ההתרמה. אגב גם סבתא שלי מצד אבא נפטרה מסרטן,כך שאני בסיכון כפול לחלות בגלל שזה מגיע משני צידי המשפחה. מחלה ארורה!!!! מקווה שכולכם תפתחו את הדלת,ואת הלב והכיס. ככה תדעו שהצלתם עולמות שלמים. כל הכספים מההתרמות הולכים לטובת מיכשור רפואי,לטיפולים,ולפעילויות שונות של אגודות החולים השונות שקיימות היום בארץ.

למעלה