היום ב
אנשים

Funky Fish1

New member
ציונים טובים זה כיף../images/Emo13.gif../images/Emo13.gif

100 בבוחן בג"ג על ההוריקן 100 בעבודה באנגגלית

Funky Fish1

New member
תודה לכולן!../images/Emo25.gif

הו...סוף סוף נגמר השבוע... יום שבת בלילה אני נוסעת לטיול שנתי ל-3 ימים במדבר, ואז אח"כ חופש פסח
למרות שבכלל לא יהיה לי זמן לעשות משהו בחופש חוץ מלהתכונן למתכונת בג"ג ואולי לעבוד קצת, ולנסות ליהיות עם חברות.

Funky Fish1

New member
חחח תודה

אויש...כמה מתכונות בחופש אחד?! למה? זה ממש רוע לב! וול...גוד לאק

חחח בהחלט רוע לב../images/Emo4.gif

יש לי 4 מתכונות שאני צריכה להתכונן אליהן בחופש

אנחנו מסיימים ללמוד ג''ג כבר בשנה-

הבאה ואני בח'...חעחע...כיפלי... מממ.../: מקווה שתהני...

Funky Fish1

New member
חחח אצלי ג"ג זה אחת מהמגמות שלי...

בחרתי את זה כנושא מורחב. גם אצלנו מסיימים ללמוד ב-ט' תודה

רציני בחרת בקצוע המזעזע הזה?

זה אחד המקצועות הכי מגעילים שקיימים בעולם הזה...הבגרות כ"כ קשה והחומר מגעיל(ואני יודעת מילדים מהכיתה שלי שלומדים את זה)...מזל שבחרתי תנ"ך מורחב
פשוט קשה לי להאמין שמישהו מרצונו יבחר לעשות בגרות במקצוע הזה...ועוד החומר במורחב ממש דוחה.. חחח וסליחה אם העלבתי אותך

גמני../images/Emo99.gif

אני חולת תנ"ך...אני בין המעטים שממש נהנים ללמוד את זה..אני מאוד מתעניינת בתנ"ך גם מעבר לשיעורי תנ"ך..

kittycatbone

New member
אני את המקצוע די שונאת../images/Emo3.gif../images/Emo4.gif

אבל התנ"ך עצמו.. כלומר הסיפורים אני אוהבת והם מעניינים
וכשאני מתכוונת את המקצוע עצמו אני שונאת הוא. שלשנן את מה שקרה ולזכור את הכל כדי לעשות על זה מבחנים ולדעת את זה אבל בכל זאת לקבל 75 במבחן אני שונאת
סתם לדעת לכיף את הסיפורים זה נחמד

Funky Fish1

New member
חחח קודם כל-החומר ממש ממש קל בשנה

הראשונה, אני לא יודעת לגבי הבאות. אני לא חושבת שאני אי פעם אבחר תנ"ך מורחב כי אני כל השנים האלה למדתי עם מורות מעצבנות וזה דיי גרם לי לשנוא את המקצוע... חוצמזה, אני אוהבת תנ"ך, כאילו, את הסיפורים והמלחמות, אבל אני שונאת לשבת בכיתה וללמוד את זה עם מורה קרציה. וכן, אני יודעת שזה מעוות וקצת חריג, אבל אני אוהבת ג"ג.

חחחח לא זה לא חריג...

סתם הגזמתי...
זכותך לאהוב מה שאת רוצה
גם לי היו במשך הרבה שנים מורות דפוקות ומעצבנות שלא יודעות ללמד אבל עדיין נשארה בי האהבה למקצוע..ועכשיו יש לי את המורה הכי הכי הכי בעולם

למעלה