היום ב-
אנשים

../images/Emo203.gif היום ב-../images/Emo43.gif אנשים ../images/Emo210.gif

בשעה 16:00, סא"ל ארנון אפק, ראש ענף מיון רפואי בצה"ל, יתארח לייב ב-BlogTV ויענה לשאלותיכם בנושאי הרפואה בצבא וכל מה שרציתם לדעת על פרופילים רפואיים,סעיפי בריאות, התנדבות לשירות ועוד... שרשרו שאלות כבר עכשיו לכאן: http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=164&msgid=80692297
יוצאים לטיולים עם הילדים? אז למה לא להשתתף בתחרות נושאת פרס? תחרות הצילומים של פורום הורים מטיילים יוצאת לדרך ואתם מוזמנים להשתתף ולזכות http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=1507&msgid=80687628

קופץ על ה../images/Emo32.gif ../images/Emo3.gif

לא הייתי פה הרבה זמן בגלל הוירוס המעפן, אבל אני מקווה שעוד שבוע ככה אני חוזר. אז מה איתכם פה? מה חדש?

YEdit

New member
דרושים כתבי נוער מוכשרים!

מערכת yelem מתרחבת ומחפשת אתכם – כתבי נוער מוכשרים! אם אתם בני 15-20, יש לכם הרבה מה לומר על מה שקורה סביבכם, אתם אוהבים לכתוב סיפורים, שירים, מאמרים קצרים, אולי אפילו מנהלים בלוג משלכם, אבל רוצים יותר מזה; אם הכתיבה בוערת בכם ואתם מחפשים פלטפורמה נוספת, בה תוכלו לכתוב על כל מה שמעניין אתכם ואולי גם לנסות להשפיע, באווירה דינאמית, כיפית ובזמנכם הפנוי, הגעתם למקום הנכון! מגזין הנוער של Yelem (אתר מידע ותמיכה לצעירים), מזמין אתכם להתנסות בחוויה מאתגרת ולשלוח את דוגמאות הכתיבה שלכם לכתובת המייל: [email protected] עבור: "כתבי נוער". * המודעה מיועדת לבנות ובנים כאחד. * הכתיבה נעשית בהתנדבות – תמורת קרדיט כמובן. * לא דרוש ניסיון קודם.

מעניין מאוד

הי. שמי גליה יפרח ואני סטודנטית לשיווק באוניברסיטה הפתוחה. בימים אלו אני עורכת סקר לטובת פרוייקט הגמר שלי. אשמח באם תקחו דקה מזמנכם לעזור לי ולמלא את השאלון. תודה רבה מכל הלב גליה.

wranger

New member
בקרוב הטיזרים...?

השאלה הנשאלת היא - לאן נעלמה נוי? פרטים בקרוב.

noyy

New member
../images/Emo28.gifאני כאן :$

עושה קאמבק מטורף להנאתי

noyy

New member
../images/Emo28.gifאני זוכה במדונה ../images/Emo98.gif

+ 3 כרטיסי טיסה לאמסטרדם + אירוח במלון + כרטיסי VIP בנוסף ל400 ש"ח שכבר קיבלתי מזה

elad_t

New member
ניד הלפ..

אהלן, חשבתי שהדיון הוא על בלוגים טכנית, אבל מסתבר שהוא על בלוגים בכללי. אבל מכיוון שאתם מבינים בזה כבר, אולי יהיה מישהו שיוכל לעזור לי כאן. יש לי חשבון במדיהטמפל (www.mediatemple.net) שבו אני מאחסן אתר קטן. הייתי מעוניין להקים בו גם בלוג, אז הורדתי וורדפרס, וניסיתי להעלות, וההתקנה הקלה הזאת של ה5 דקות ממש לא מצליחה לי. מישהו התקין את זה כבר ויכול לעזור אולי? ואולי מישהו יודע לגבי איך משליכים בדיוק עיצוב שלי על הבלוג? (אני יודע הטמל וסי אס אס, אבל לא ברור לי העניין). תודה. (אם למישהו באמת יהיה כוח - msn - [email protected] icq - 41180991

פגעסוס

Well-known member
יש לך באתר

גם דאטה בייס? MySql למשל... באיזה שלב בהתקנה אתה נתקע?

למעלה