המלצת השבוע- Tyderian

בסטיאן

New member
../images/Emo203.gif המלצת השבוע- Tyderian ../images/Emo203.gif

הפינה חוזרת אחרי הרבה זמן. מכיוון שהנהלת הפורומים של תפוז אוסרת לפרסם לינקים להורדה לא חוקית, מי שרוצה שאני אשלח לו את השיר בהודעה פרטית יכול פשוט להגיב פה. והפעם השיר שעליו אני רוצה להמליץ לכם הוא Tyderian, בי-סייד מהסינגל Nothing In My Way שיצא באוקטובר שנה שעברה. מדובר בקטע אינסטרומנטלי מרתק ששונה מכל מה שקין אי פעם הוציאו. טים הלחין, הפיק והקליט את השיר לגמרי לבד אצלו בבית. הוא כבר סיפר בעבר שהאלבום Kid A היווה עבורו השראה גדולה (הוא אומר את זה גם ב strangers), וכנראה ש Tyderian נוצר תחת ההשפעה של אלבום הסולו האלקטרוני של טום יורק The Eraser. לא פורסם הרבה על השיר הזה, אז מה שנותר לנו הוא רק לנחש ולשער (מלבד לחכך את ידינו בהנאה צרופה). לפי דעתי Tyderian הוא השיר המקביל של The Iron Sea, והוא משמש כאחיו החיובי. ההקבלה הברורה בין שניהם- שניהם אינסטרומנטליים, היחידים שקין ביצעו עד כה. ובעוד The Iron Sea הוא קטע אפל ומפחיד, Tyderian הרבה יותר אופטימי ומעודד. וכמובן- שניהם קטעים ניסיוניים המראים שקין לא פוחדים לנסות דברים חדשים ולהתפתח לסוגים חדשים של מוזיקה. שבת שלום לכולם.

justin9

New member
עוד כשכתבת עליו בפעם הראשונה

זה הספיק לי כדי לבדוק אותו מקרוב ואני פשוט לא ידעתי איך "לאכול" אותו... כמו שאמרת, הוא בהטלח לא קיני. אהבתי את הרעיון שהוא משמש כאחיו החיובי של TIS. בכל מקרה אם הייתי צריכה לבחור אח זה היה בלי ספק TIS

בסטיאן

New member
זה עניין של התסגלות

להקשיב עוד פעם ועוד פעם, לנסות להתרגל לצליל החדש. זו המוזיקה הניסיונית.

../images/Emo140.gif כל הכבוד על ההשקעה....

אבל בכלל לא כתבת אם אתה אוהב אותו או לא
אני, בכל אופן, לא מתה עליו בכלל. בפעם הראשונה ששמעתי אותו חשבתי שהורדתי את הקובץ הלא נכון... וגם אחרי הרבה שמיעות אני מדלגת עליו
באמת מגניב העניין שהוא כמו האח החיובי של TIS, אבל TIS לפחות טוב

בסטיאן

New member
אני מאוד אוהב אותו ../images/Emo24.gif

לכן המלצתי עליו
כמו שאמרתי- הוא משדר לי המון אופטימיות. אני לא יכול להסביר את זה במילים, זה היופי במוזיקה. ("טים רייס אוקסלי המלך" כבר אמרתי?
)

למעלה