המלצת השבוע- wolf at the door

בסטיאן

New member
../images/Emo203.gif המלצת השבוע- wolf at the door ../images/Emo203.gif

זה לא סוד שבתחילת דרכה קין היתה מורכבת מארבעה חברים, ושבנוסף לקלידים של טים הלהקה ניגנה גם על גיטרות. טום על אקוסטית, ודומיניק סקוט, החבר הרביעי, על חשמלית. הלהקה הצעירה לא הספיקה לעשות הרבה לפני שדומיניק החליט לעזוב, אבל מה שהם כן השיארו לנו, חובה על כל מעריץ של קין להכיר. Wolf At The Door הוא אלבום פרומו שהלהקה שחררה ב-50 עותקים בלבד ביוני 2001. השווי של כל עותק כזה הוא אסטרונומי (נע בין 700 ל 1000 ליש"ט!!) ולא יסולה מפז עבור מעריצי קין. שיר הנושא של הסינגל מזכיר מעט את את השיר Brothers and Sisters של קולדפליי, ויש שיאמרו גם כמה עבודות של רדיוהד. החשמלית של דומיניק משחקת תפקיד מרכזי לאורך כל השיר, וניתן רק לדמיין איך קין היתה מתפתחת אלאמלא הוא עזב. בנוסף, דומיניק תורם בשיר את קולו בשירת רקע. טים משתעשע עם אפקטים נחמדים על הקלידים. לשיר עצמו יש אווירה מצמררת, והמילים, אולי האלמנט היחידי ששרד ונשאר אותו דבר גם אצל קין העכשווית, כאילו לקוחות מאגדת עם מארץ רחוקה. "epic and dreamlike". Wake me Shake me from my sleepiness Wide-eyed Every tale is taller than the one before Inside out and upside down And don't make a sound The wolf's at the door And all your street-fighting years won't help you anymore Lead me Guide me home old scatterbrain Broader Every smile is wider than the one before Inside out and upside down And don't make a sound The wolf's at the door And all your street-fighting years won't help you anymore Inside out and upside down And don't make a sound So I live and feel Oh no, oh Don't make a sound The wolf's at the door And all your street-fighting years won't help you anymore תעדכנו אם אתם נתקלים בבעיות עם הרפידשר, זה עוד לא לגמרי בסדר

נהדר!

אני אוהבת את השיר. שמעתי אותו יוםד אחד כשהייתי בהולנד ליד הבית של אנה פרנק, ויש ממש קשר בעיני, אתם יודעים?
לדעתי המילים היו צריכות להיות בסוף : Inside out and upside down And don't make a sound So I live IN FEAR Oh no, oh ולא "AND FEEL" מה דעתכם?

בסטיאן

New member
זה מה שחשבתי שהוא אומר

כששמעתי את השיר בפעם הראשונה. מסכים איתך, fear היה הרבה יותר מתאים פה. מצד שני זה גם מזכיר קצת את המילים של השיר spies של "אתם-יודעים-מי". שם הם אומרים I said how do you live ואח"כ I cannot sleep from fear

לא אוהבת כ"כ את השיר הזה ../images/Emo4.gif

אני כמעט תמיד מדלגת עליו בשמיעה של תיקיית הקין באייפוד שלי
, אבל הוא ממש בין היחידים. ואם לא הייתי יודעת, לא הייתי מנחשת שזה קין בכלל

justin9

New member
צריכה הדרכה../images/Emo101.gif

איך אני משתמשת באתר ? פעם השתמשתי בו מלא אבל שכחתי איך.. וגם הוא קצת השתנה מאז

בסטיאן

New member
הנחיות:

1) אחרי שנכנסת ללינק, את תראי טבלה שבשרונה האחרונה כתוב select your download. את לוחצת על Free. 2) לאחר מכן את מגיעה לעמוד נוסף. במרכזו מופיעים מספרים ואותיות באנגלית בצבע שחור ובגודל בולט לעין. את מכניסה את התווים הרשומים לשורת הכתובת שמתחת ולוחצת על הלחץ שמצד ימין, אם אני לא טועה רשום שם download משהו... 3) נפתח לך חלון הורדה. תלחצי על Save, המתיני בערך שתי דקות והוקבץ אתלך על המחשב. בהצלחה

justin9

New member
תודה רבה

השיר הזה מצויין בעיניי (עומד להיות חרוש). אהבתי את הכיוון. ואני כמעט בטוחה שקין היו נשמעים היום אחרת עם גיטרות. מה שמביא אותי לשאלה - למה דומיניק עזב?

בסטיאן

New member
למעשה, דומיניק עזב ממש אחרי wolf at the door

הסיבה היא שהסגנון המוזיקלי שלו היה שונה (יותר לכיוון ההג'אז והבלוז) משל טים, שרצה שהלהקה תיצור שירי פופ/רוק, כפי שהיא עושה כיום. מיד אחרי שעזב, האתר הרשמי של קין פרסם את הידיעה הבאה: "One sad piece of news for us is that in July our guitarist Dom decided to leave the band and return to his studies at LSE. We wish him all the best with that. Dom's departure does give us scope to develop our sound in new directions, and the new recordings reflect the love of more electronic and ambient music that inspired us to start writing songs in the first place. The sound is still unmistakably Keane - epic and dreamlike - but we're confident we've captured a new level of energy and atmosphere on tape.". ( November 14, 2001)

למעלה