הפרק היומי

Beautiful SouI

New member
../images/Emo203.gifהפרק היומי../images/Emo153.gif../images/Emo115.gif../images/Emo28.gif

המכתבים-בעברית
שון רותח כשהוא מקבל מכתבים מ`אגודת בעלי הבתים` המורים לו לנקות את ביתו. קלאודיה לעומתו שמחה על השינוי החיובי בשכונה; לילי מתעקשת שבראד יקנה לה מתנה ליום הנישואים מתוך רשימה שהכינה.
The Letter(s)-In English
Sean becomes infuriated after receiving letters from the Home Owner's Association telling him to clean up his house, while Claudia is happy about the positive changes to the neighborhood. Meanwhile, Lily insists that Brad buys her an anniversary gift from a list that she's made... but he defies her wishes and gets her a sexy nighty... that he can't enjoy because he's busy picturing Sister Helen, who he ran into at the lingerie store. And Jimmy shocks the family by making an unusual lifestyle choice -- he announces that he's a vegetarian.
שידורים חוזרים
יום שני: 23:35
יום שבת: 19:29
התקצירים נלקחו מפה:
http://tv.nana.co.il
http://www.tv.com
על תשומת ה-
, צפיה מהנה
אוהבת דר
דר

Beautiful SouI

New member
פרק כזה מאאגניב מאוד אהבתי../images/Emo9.gif../images/Emo28.gif

הקטע עם ג'ימי וזה, ועם הטלטאביז
זה כזה שולט
חחח..
, ולפי נענע הם כתבו שזה יום נישואים וזה בכלל שנה לחברות,ברח לי השם
,,איך קוראים לזה?!
אין לי מושג אם אני אזכר אני אכתוב, ואממ.. הקטע עם האגודת בעלי הבתים היה ממש טיפשי|: לא יודעת למה הרגשתי כאילו זה ממש מיותר|: זה היה קטע כזה.. איכ. ולפי דעתי הפרק הזה עסק במשהו חשוב, אני בטווחה שכל אחד מאיתנו עבר את זה במשפחה
,שלא מקבלים בחירה שלך וכתוצאה מכך צוחקים עליך
ויענו הם לקחו את זה עד הסוף וסיסטר הלן
איכ. איכ. ואיכ. רק לראות אותה עם גופיה עשה לי בחילה

רוני1002

New member
אני הייתי בטוחה מתחילת הפרק

שמי שכתב את המכתבים של אגודת בעלי הבתים היה בכלל השכן שממול...

darklighter

New member
תודה על התקצירים../images/Emo70.gif../images/Emo24.gif../images/Emo190.gif

כרגיל התקציר בעברית משמיט חצי והתקציר באנגלית מספר הכל...

darklighter

New member
אה ודעתי על הפרק../images/Emo190.gif

הרג אותי המכתבים "החצר הקדמית שלך מכוערת"
איזה קלאודיה זאת
ההריון מחרפן אותה.... הקטעים הכי קורעים היו בהחלט עם בראד מדמיין שלילי זו סיסטר הלן נפלתי על הריצפה מצחוק וגם אח"כ עם אדי
וגם ג'ימי והטלטאביז
והכובע
ו"שכחתי את הצמידים"

אחלה פרק../images/Emo6.gif../images/Emo118.gif

בעיקר עם האחות XDD.. או שקלודיה נקרעת כשג'ימי עשה דברים XDDDDDDDDDDDD יוו איך היא התחילה לצחוק
זה הרג אותי

axnholic

New member
כמעט כל הפרק חשבתי על דבר אחד

הסקר הפורום. האופציה שסיסטר הלן תחזור בשאלה ותהפוך לחשפנית
. התגשמות. היה פרק מאוד מצחיק. הטלטאביז, ה"סמים", המכתבים, סיסטר הלן. שווה עוד צפייה ביום שבת.

למעלה