השאלון השבועי

../images/Emo203.gifהשאלון השבועי../images/Emo203.gif

והפעם על הפלייליסט שלכם
1. מה הוא השיר האהוב עליכם בפלייליסט? 2. מה הוא השיר שנמצא אצלכם בפלייליסט ואין לכם מושג למה? 3. מה הוא השיר הכי קצר אצלכם בפלייליסט וכמה זמן הוא? 4. מה הוא השיר הכי ארוך אצלכם וכמה זמן הוא? 5. איזה שיר בפלייליסט גורם לכם לבכות\להתרגש? 6. מה הוא השיר הכי מצחיק בפלייליסט שלכם? 7. יש לפלייליסט שלכם שם? 8. איזה להקה נמצאת הכי הרבה בפלייליסט? 9. איזה סגנון מוזיקה מאפיין את הפלייליסט שלכם? (רוק\פופ\מטאל...) 10. מה יש אצלכם יותר- שירים בעברית או באנגלית?

../images/Emo60.gifושלי...

1. מה הוא השיר האהוב עליכם בפלייליסט? יש מלא..קשה לי לבחור אחד! 2. מה הוא השיר שנמצא אצלכם בפלייליסט ואין לכם מושג למה?כמו השקט - משה פרץ 3. מה הוא השיר הכי קצר אצלכם בפלייליסט וכמה זמן הוא? אין לי כוח לבדוק
4. מה הוא השיר הכי ארוך אצלכם וכמה זמן הוא?Epica - Cry for the moon - הוא 6 ומשהו דק' 5. איזה שיר בפלייליסט גורם לכם לבכות\להתרגש? יש כמה... Roxette - Listen To Your Heart Megadeath - A Tout Le Monde Savage Garden-Truely madly deeply Superchick - Beauty From Pain Oasis - Stop Crying Your Heart Out Guns and Roses - Dont Cry James Blunt - Goodbye My Lover 6. מה הוא השיר הכי מצחיק בפלייליסט שלכם?סרט הודי- דנה אינטר ועידן יניב
7. יש לפלייליסט שלכם שם? לא
8. איזה להקה נמצאת הכי הרבה בפלייליסט?דיימונדז,וויתי'ן טמפטיישן,גאנס אנד רוזס,מגהדת' 9. איזה סגנון מוזיקה מאפיין את הפלייליסט שלכם? (רוק\פופ\מטאל...) אממ יש לי הכל מהכל.. 10. מה יש אצלכם יותר- שירים בעברית או באנגלית?עברית

למעלה